Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Public Enemies (2009)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Public Enemies (2009)

Public Enemies

Public Enemies (2009)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Gangsteri

Godina:

2009

Žanr:

biografski, drama, povijesni, kriminalistički, ljubavni

Trajanje:

140 min

Režija:

Michael Mann

Scenarij:

Michael Mann
, Ronan Bennett
, Ann Biderman
, Bryan Burrough

Glavne uloge:

Johnny Depp
  >  John Dillinger
Christian Bale
  >  Melvin Purvis
Giovanni Ribisi
  >  Alvin Karpis
Stephen Dorff
  >  Homer Van Meter
Jason Clarke
  >  'Red' Hamilton
Stephen Graham
  >  Baby Face Nelson
John Kishline
  >  Guard Dainard
James Russo
  >  Walter Dietrich
Christian Stolte
  >  Charles Makley
David Wenham
  >  Harry 'Pete' Pierpont
Wesley Walker
  >  Jim Leslie
Carey Mulligan
  >  Carol Slayman
John Judd
  >  Turnkey
Michael Vieau
  >  Ed Shouse
John Scherp
  >  Earl Adams

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mrki200 View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mrki200 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Public Enemies (2009)
    Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2009 u 00:13

>> IMDb <<

Žanr: Biografski, Krimi, Drama

Režija: Michael Mann

Glavne uloge:
Johnny Depp  ...  John Dillinger
Christian Bale  ...  Melvin Purvis
Marion Cotillard  ...  Billie Frechette
Billy Crudup  ...  J. Edgar Hoover
Stephen Dorff  ...  Homer Van Meter
James Russo  ...  Walter Dietrich

Radnja:
Filmadžija Majkl Men, koji je bio nominovan za Oskara, režirao je adaptaciju bestselera Brajana Barouza o čuvenom vladinom agentu Malvinu Pervisu (Kristijan Bejl) i njegovim pokušajima da zaustavi Džona Dilindžera (Džoni Dep) i njegovu bandu. Drama smeštena u 1930-te oslikava vreme bezakonja u američkoj istoriji koje je izrodilo čitav niz slavnih gangstera koji su punili naslovne strane, od kojih je Dilindžer bio najzloglasniji. Borba protiv kriminalaca visokog ranga dovela je do formiranja organizacije danas poznate kao FBI.

izvor: hbo.rs

>> TITLOVI <<

Ažurirao icemaher - 12.Sijecanj/Jan.2014 u 18:48
Na vrh
mrki200 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mrki200 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2009 u 00:16
Čeka se dobra slika čini mi se da je film odličan.....
Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2009 u 13:43
Gledao sam trailer pre nekoliko dana, izgleda da je film odličan.
Sniman je po istinitoj priči.
Jedva čekam neki bolji snimak.
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2009 u 14:46
meni je dobar i ovaj TS XVID - STG, gledacu ga sada Big smile
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
Paradox_Lik View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Paradox_Lik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2009 u 16:52
Da.I ja spadam medju klapom koja ceka bolji snimak Tongue

Ne znam....misljenja su podeljenja-te kriticara,te "obicnih" gledalaca-u svakom slucaju imam velika ocekivanja od ovog filmaThumbs Up
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2009 u 16:59
Pa sta znam film se radi za dobra prica mislim (znaci mislim, jos nisam gledao film) kad bi se radilo za efekte bi cekao bolje snimku.
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2009 u 23:30
@ chlink
Mislim u pravu si! Isti slucaj i sa:
A Perfect Getaway 2009 / The Taking Of Pelham 123 2009
Nema efekata tako da prica je tu,
e sad kakva je...

Ažurirao N.B.G. - 19.Kolovoz/Aug.2009 u 00:54

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2009 u 08:39
Siguran sam da je odličan film. Jedva čekam R5 faithlessmary
Na vrh
select View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj select Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2009 u 19:31
film je vrlo dobar....Johny je dao maximim
I just wanna tell you how Im feeling
Gotta make you understand
Never gonna give you up
Never gonna let you down
Never gonna run around and desert you
Never gonna make you cry
Never gonna say goodbye

Na vrh
HennesseySR View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HennesseySR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2009 u 16:39
ocekivao sam mnogo vise....zar je zivot Dilindzera bio toliko dosadan kako su ga prikazali u filmu?Ne verujem....
Za scenario 6/10
Za glumu 8/10
Nekad smeska se povoljna prilika za bolje,nekad spasi te dusman a izigra te voljen...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2009 u 16:08
Da ne lažem, očekivao sam pristojan film. Spominjanje Michael Mann-a, Johnny Depp-a, Marion Cotillard i Stephen Dorff-a mi je bilo i više nego dovoljno za to. OK, tu je tunjavi Christian Bale da to malo pomuti ali opet... Sjajna ekipa, sjajna istinita priča, a ispade Censored. Toliko blag, neubedljiv, na momente nelogičan i glup film pun grešaka, da je to čudo.
Sve vreme sam mislio da gledam neku dečiju školsku predstavu gde je direktor škole NAREDIO učitelju da spremi decu a ovaj to, preko one stvari, radi jer mora, deca to osećaju pa i njih živo zabole ali eto, napraviše oni predstavi, odigraše je, direktor zadovoljan, vuk sit a ovce, mi gledaoci, i dalje blejimo - i ne verujemo.
Na vrh
risa View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj risa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2009 u 21:55
Film je veliko razocarenje. Depp naravno glumi bez greske ali to nije dovoljno da film ostvari neki utisak...bar na mene...
Neko je takodje spomenuo i Perfect Getaway i Pelham 123.
Getaway: mislim da reziser nije lepo odradio svoj deo. Prica jeste klasicna i pocinje zanimljivo ali sve pokvari kraj. Moralo je to malo drugacije da se prikaze...
Pelham 123: Najdosadniji film i najklasicnija prica koju sam gledao u zadnjih par godina. Vec posle 5 minuta gledanja znas kakav ce biti kraj!
Holivud postaje primer da bez obzira na budzet i glumce to nije dovoljno da film bude hit :(

Ažurirao risa - 29.Listopad/Oct.2009 u 21:56
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2009 u 13:02
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Da ne lažem, očekivao sam pristojan film. Spominjanje Michael Mann-a, Johnny Depp-a, Marion Cotillard i Stephen Dorff-a mi je bilo i više nego dovoljno za to. OK, tu je tunjavi Christian Bale da to malo pomuti ali opet... Sjajna ekipa, sjajna istinita priča, a ispade Censored. Toliko blag, neubedljiv, na momente nelogičan i glup film pun grešaka, da je to čudo.
Sve vreme sam mislio da gledam neku dečiju školsku predstavu gde je direktor škole NAREDIO učitelju da spremi decu a ovaj to, preko one stvari, radi jer mora, deca to osećaju pa i njih živo zabole ali eto, napraviše oni predstavi, odigraše je, direktor zadovoljan, vuk sit a ovce, mi gledaoci, i dalje blejimo - i ne verujemo.

Slažem se u potpunosti...
Kamera iz ruke, krupni kadrovi bez glave i repa, High Definition kamera koja film čini još neuvjerljivijim, a glumu iritantnijom. Redatelj je prvo sam sebi trebao reći što želi snimiti: indie remek djelo (uz znatno niži budžet) ili hollywoodski blockbuster? Za ovo prvo dovoljno bi mu bilo malo kreativnosti i jeftina crno bijela kamera, dok za ovo drugo treba drugu priču, drugog snimatelja, a vjerojatno i drugog redatelja...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.