Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Japanske serije
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Japanske serije

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
hoshi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hoshi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Japanske serije
    Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2009 u 21:40
Ichi rittoru no namida (2005)

http://www.imdb.com/title/tt1370332/
Serija je radjena po istinitom dogadjaju..Petnaestogodisnja Aya oboleva od teske bolesti nervnog sistema (neizlecive)..U 11 epizoda opisan je njen zivot od trenutka kada se javljaju prvi simptomi,odlazak kod lekara i dijagnoze pa sve do njene smrti..Iako je bolest bila teska ona se nije predavala,sa osmehom je prihvatila sve sto joj je zivot doneo i zadao.Sve sto joj se desilo za sve godine bolovanja pisala je u dnevnik koji je na kraju doneo utehu i snagu mnogima.Ne bih mnogo da detaljisem jer je vredan gledanja .
U svakom slucaju nista tako snazno nisam gledala pa ne pamtim kad.Definitivno jedna od najjacih prica u smislu emocija,filozofija,najtuznija i potpuno nevina a opet moguce i najlepsa ljubavna prica (za te godine).najsimpaticnija,najwau ako smem tako da kazem izjava ljubavi (opet za taj uzrast i za tu zrelost)..Jos uvek sam pod utiskom pa ne znam kako da se izrazim ali recimo da sam preplakala zadnjih par epizoda iako sam ja stvarno teska na suzama..

Ažurirao icemaher - 04.Kolovoz/Aug.2009 u 13:53
Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledajuci, gledajuci bez daha.”
Na vrh
dancika View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dancika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2009 u 22:33
U potpunosti se slažem Thumbs Up Clap! To mi je jedna od od dražih japanskih serija, al definitivno najtužnija.
Japanci rade najhumanije drame(barem po mom mišljenju- a nagledala sam ih se ja). Postoji i film rađen prema seriji, al nikako da ga pogledam... :P

hikikomori
Na vrh
hoshi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hoshi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2009 u 06:22
Ja imam linkove ali ne smem da ga skinem.Moram da napravim pauzu.
Sad skidam prvu epizodu Last friends (Rasuto furenzu) u kojoj igra Ryo Nishikido (igra Haruta u seriji)...
Moram da priznam da me je potpuno odusevila glumom Erika Sawajiri.Zaista parira velikim glumcima (bar sto se tice uloge Aye)...
Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledajuci, gledajuci bez daha.”
Na vrh
dancika View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dancika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2009 u 09:35
Last friends, pogledat ću hehe, a sad gledam neku Bara no Nai Hanaya (The Flower Shop Without Rose) izgleda ok Wink.
A preslatka Erika je super to odglumila- mlada je ona pa ćemo ju još gledat, a nadam se u ovako dobrim izdanjia. 
hikikomori
Na vrh
hoshi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hoshi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2009 u 13:51
Javi kakva je ta serija..Last friends ne deluje lose..
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.