Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - FoxLingo toolbar
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

FoxLingo toolbar

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: FoxLingo toolbar
    Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2009 u 23:29
Nisam do sada imao nikakvih problema sa addonom FoxLingo. No pri pokušaju da ga uključim, pri čekiranoj opciji za njega, u FF-u dobijam prazan toolbar

Ima li neko ideju šta je sad otišlo do đavola? (reinstalacija Firefox-a i FoxLinga nije pomogla)

P.S. Bio je postavljen photobucet link za thumbnail, neznam zašto nije prihvaćen.

Uzgred, taj toolbar izgleda ovako

a umesto njega kod mene (gornja slika) je prazna traka.

Ažurirao suadnovic - 30.Srpanj/Jul.2009 u 01:28
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2009 u 23:35
Originalno postovano od strane suadnovic suadnovic piše:

Nisam do sada imao nikakvih problema sa addonom FoxLingo. No pri pokušaju da ga uključim, pri čekiranoj opciji za njega, u FF-u dobijam prazan toolbar

Ima li neko ideju šta je sad otišlo do đavola.

Kolega, da bi mogli ostali da vide, link ka slici problema nisi dobro postavio....
Na vrh
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2009 u 09:52
Sa problemom sam upoznao i autora addon-a, stvar je u razvitku, a po njegovom savetu kreirao sam novi profil u FF-u, instalirao u njemu ponovo FoxLingo, i sad je u njemu sa FoxLingom sve u redu

Imam negde i debug istorijat ovoga koji je poslat autoru, a po svoj prilici "kolje" me neki drugi addon.

Još samo da napomenem da na Mozilla-inoj stranici stoji obaveštenje da su Adobe Flash i Adobe Reader plugini ranjivi i da ih treba onemogućiti u FF-u.

Još kad bih znao kako da ih onemogućim u starom profilu...u pregledu plugina vidim samo Adobe Acrobat 9.1.0.163 Adobe PDF Plug-in, i disable na njega nije rešio problem.

Ažurirao suadnovic - 30.Srpanj/Jul.2009 u 09:56
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.