Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dobre namjere (2007)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dobre namjere (2007)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
panmarko View Drop Down
Uploader
Uploader

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj panmarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dobre namjere (2007)
    Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2009 u 14:59
molim sve koji imaju saznanja gde se moze naci ova serija nek mi posalje poruku na pm,posto je nemogu naci u stvari ima ali samo do 27 epizode a serija ima 62 epizode ako sam dobro upucen ,hvala unapredWink
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2009 u 15:03
Originalno postovano od strane panmarko panmarko piše:

molim sve koji imaju saznanja gde se moze naci ova serija nek mi posalje poruku na pm,posto je nemogu naci u stvari ima ali samo do 27 epizode a serija ima 62 epizode ako sam dobro upucen ,hvala unapredWink

postavi imdb pa da vidim.
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2009 u 15:10
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2009 u 01:37
U principu domaći materijal se nalazi na rapid forumima,ljudi snimaju sa Tv-a,prerade u avi i postavljaju epizode.Pogledaj forume i ako na dva-tri ne nađeš više od tih 27 epizoda onda ih nigde nema,što ne znači da ih neće biti.Neko će već da postavi ostatak,pre ili kasnije.
Na vrh
panmarko View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj panmarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2009 u 19:20
ajde da ne otvaram drugu temu skinuo sam jednu epizodu ove serije sa b92 preko tv karte pa moze pomoc kako da sastavim tri dela u jedan,posto sam morao da prekidam zbog reklama vec sam convertovo epizodu oko 380mb ,e sad samo da ih spojim u jedan fajl ajmo majstori hvala unapred
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2009 u 19:30
Virtual dub ako je avi fajl, ako je mpeg onda Boilsoft Video Joiner 
Na vrh
panmarko View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj panmarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2009 u 19:56
bravo care ovaj drugi je ljudi cujemo se za 15 dana odo veceras na more,pozdrav svima
Na vrh
Rod Serling View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rod Serling Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2009 u 17:38
Dobra serija . Pravi primjer da se može snimiti serija , a da nije "(h)umoristička"  , a bogami ni telenovela ! Sviđa mi se ! 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,227 sekundi.