Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SW i mkv???
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

SW i mkv???

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: SW i mkv???
    Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2009 u 13:45
Da ne mlatim puno.Kratko i jasno,posto ne znam,slab sam sa vremenom da prelistavam razne tutorijale i gomile stranica.

Kako u Sw podeliti prevod na tri dela,ako u opcijama za split subtitle u advanced modu gde treba da stisnem kad se zavrsi prvi ili drugi disk da bi podelio prevod bas gde treba stoji avi i naravno ne moze da ucita mkv fajl,a u simple modu mogu samo da ukucam vremena (rucno) za dva dela(2 diska)?Ako nekom nije jasno pojasnicu alo opsirnije.

u Sw u preview modu ne vidi mi film,a imam i cccp i coreavc.

Ažurirao AcaN - 26.Srpanj/Jul.2009 u 13:46
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2009 u 13:51

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2009 u 14:03
Ako ti u pozadinu ne radi ni jedan plejer koji ti prikazuje taj isti mkv fajl, onda u SW bez problema bi radio CoreAVC za mkv fajlove, tojest u SW bi imao sliku tog mkv fajla...
A zasto ti treba da podelis na 3 diska? Ja uvek spajam titlove od 2-3cd u jedno, takodje i film spojim u jedan avi fajl i podesim u SW tajming.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2009 u 15:22
pa film je 13gb i ja hocu da ga snimim na 3 diska,pa bio hteo da prevod podelim na tri diska.

jer od jednog 13gb mkv sam dobio 3 mkv od 4,4 GB i naravno hocu da podelim prevod na 3 dela.Nije mi problem sto nema slike,nego kako da ga podelim rucno,jer imam vremena zavrsetaka prvog i drugog diska,pa bi hteo rucno u Sw da podelim,ali ne znam kako,jer kao sto sam napisao rucno mogu da podelim samo na dva diska,ne da mogucnost da podelim na 3,a u advanced modu ne mogu da kliknem na kraj prvog ili drugog diska kao kad delim prevod za divx filmove na vise delova,jer mi ne da da izaberem mkv faj.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2009 u 15:41
Ja ne razumem, kako mozes da podelis taj treci deo ako ga ne vidi SW,
a ne mozes koliko ja znam bez k-lite codec pack-a ili sto kaze ice CoreAVC
da ga vidis u SW-u da bi podesio taj resto prevoda,
za rucno ne znam

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2009 u 16:31
Izdeli fajl  na tri dela, instaliraj coreAVC i probaj da otvoris mkv u SW.

Ako ga budes video, moci ces i da upises vremena bez mnogo muke, u suprotnom, moraces da se malo pomucis gledajuci mkv u nekom programu i belezeci vremena kada se jedan titil zavrsava, a drugi pocinje........

Pa rucno upisi ta vremena....

Koji je to film vredan tolikog truda?

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2009 u 19:23
Instaliraj mkvmerge GUI, ubaci titl i film u njega, odes na Global, Enable Splitting, podesi na 4400MB i podelice ti i titl i mkv na tri 4.3gb dvd-a, ali za titl trebas da podesis pravi Charset, ne pamtim kako bese za Central europe koji kod. Ja se uopste ne maltretiram kad hocu da izrezam neki fajl veci od 4gb. Selektujem mkv i srt, desni klik add to archive, podesim Compression method na Store, Split to volume 4480MB, i tako dobijem 2 ili 3 ili 4 partova, kojih kasnije rezem u nero kao Data Disc, da bi dobio cetiri partova treba ti manje od sat vremena. Kad hocu ponovo da gledam taj film, onda ubacim prvi disk u dvdrw i idem extract to, onda kad ekstraktuje prvi disk, trazi mi drugi, treci i td...

Ažurirao icemaher - 26.Srpanj/Jul.2009 u 19:37
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2009 u 20:14
sw / tools / spit subtitle / simple mode / oznaci "given time"
Unesi vreme gde zavrsava prvi deo. Ako je video za sva 3 djela 03.15.00.600 h. za a prvi se deo zavrsava na 01.05.00.200 h. uneses krajno vreme za prvi deo i dobices dva fajlova (za prvi deo 1h i drugi za 2h.)
Sad unesi u sw novo dobijeni drigi deo od prvod delenja koji ima 2h i ponovi postupak sa time sto ces sada za vreme podjele uneti vremtrajanje za drugi deo filma.
Isti postupak, samo se treba dvaput uraditi. Prvi put da dobijes fajl za 1deo, drugi put da dobijes za 2deo, i za treci ti avtomatski ostaje od podjelu za drugi deo.   
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2009 u 21:25
Originalno postovano od strane BELI BELI piše:

suprotnom, moraces da se malo pomucis gledajuci mkv u nekom programu i belezeci vremena kada se jedan titil zavrsava, a drugi pocinje........Pa rucno upisi ta vremena....Koji je to film vredan tolikog truda?

Tako sam i uradio,jer ne vidim neko drugo resenje.Nije bilo vise od 10 minuta posla.Hvala svima na predlozima i trudu.

The Incredible Hulk,Iron Man,a Transformers ima prevod u filmu.

- Armin van Buuren

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2009 u 22:16
Acane, ako moze info KOJI je to dobar film, koja je rezolucija pa da je vredan da se reze na tri diska.....

Moze info?
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2009 u 22:19
Mislim da su ti filmovi kojih je naveo na kraju njegovog posta... Ja sam 16gb trosio na Dark Knight 1080p eureka i prezadovoljan sam.
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2009 u 22:46
O boze, moram da menjam dioptriju.......

Schopenhauer
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.