Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Round the Twist
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Round the Twist

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Round the Twist
    Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2009 u 16:59

jeli iko gledao ovu australsku seriju? na hrt-u je se zvala otkačena obitelj i snimala je se negdje od 1989-1993.
na netu se mogu naći prve dvije sezone od ukupno 4 (ako nekog zanima mogu mu poslati na pm gdje da ih preuzme)
po meni jedna od boljih serija u mom djetinjstvu.

info
http://www.imdb.com/title/tt0103529/

trailer
http://www.youtube.com/watch?v=tjp7D0SW-9k

Ažurirao LEMONZOO - 02.Travanj/Apr.2009 u 17:03
Na vrh
KrazyM View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KrazyM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2009 u 01:07
Hehehe, odlična serija koju sam volio gledati kao mali. Upravo skidam obje sezone sa btjunkiea. ;)
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2009 u 19:24
šteta nema nigdje 3 i 4 sezone, jer serija je zakon. ja sam zasad nabavio drugu sezonu
Na vrh
KrazyM View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KrazyM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2009 u 00:07
Ja si nešto mislim da kupim dvd-e zadnje dvije sezone sa amazona, ali nekako su mi skupi (djevojka mi je ogromni fan serije), u stvari, poštarina je skupa.
Ma izaći će već rip i zadnje dvije sezone. Neću kupovati, tko vidio kupovati kada smo mi iz bivše Juge najveći warezi na svijetu. Wooohhooo!

Ažurirao KrazyM - 09.Travanj/Apr.2009 u 00:10
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2009 u 15:34

da obavijestim fanove, počeo sam prevoditi prvu epizodu, od prve sezone. ide sporo, jer je na slušanje. a i zafrkan je ovaj australski, pola rečenica jedva skužimLOL
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2009 u 10:57
Preveo sam prvi nastavak ove serije po sluhu.
međutim kako nisam toliki expert za engleski ostala mi je poneka riječ koju nisam dobro čuo.

ima li iko zainteresiran da ja uploadiram ovdje titl, pa da on skine tu epizodu i pokuša prevesti ove riječi koje fale.
nosi oko 175 mb

nema puno riječi što fale.
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2009 u 14:09
uskoro ću vjerovatno nabaviti sve epizode koje fale. pregovarao sam sa jednom osobom iz australije, potpisiva se kao DLJ. I ona je obećala da će izripovati sa dvd-a u divx sve epizode koje fale.

mali problem je što se ne razumije u ripovanje i pokušavam joj pokazati koliko se razumijem iako nisam ni ja pretjerani stručnjak

dakle ko je zainteresiran za ovo neka napiše ovde i ja ću kada stignu linkovi poslati na pm gdje skidati.
postaviće sljedeće
sezona 3, drugi dio
sezona 4, komplet

pitao sam je i ako budu engleski titlovi da i njih sripuje, ali nažalost nema ih
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.