Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ko ne presluša do kraja...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ko ne presluša do kraja...

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ko ne presluša do kraja...
    Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2009 u 02:24
Ko ne presluša do kraja, tetka mu je stric...

Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2009 u 02:29
Meni je tetka stric!

Na vrh
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2009 u 17:22

"majstore bravo!!"LOL

Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2009 u 21:34
Gdje nađeš ovakva sranja bup
E da... i meni je tetka stric LOL
Na vrh
Shadoe View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadoe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2009 u 21:36
ne samo da mi je tetka stric već i ja
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2009 u 02:19
Ja sam izgleda prevario babicu - rodila me tetka.Ovo ni početak neću da slušam.wallbash
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2009 u 03:45
Posle ovih komentara ja neću ni da pustim. Znači da sam sam sebi tetka ili stric?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2009 u 08:42
Kakvi ste vi ljudi!!! Ljudi se potrudili, popljuvali narodnjake a vi ni da čujete. Stidite se!!!
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2009 u 18:03
Priznajem... čuo sam. Tetka mi ipak nije stric wallbashLOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2009 u 11:28
Preživio sam uvod i nisam se razočarao. Mogu samo reći "majstore, bravo". LOL
Na vrh
Paklovi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Paklovi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2009 u 17:00

Tetka=Stric LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Na vrh
S.A.P.U.N. View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj S.A.P.U.N. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2009 u 11:51

oh... vidim da bi ljudi vise voleli da im je tetka stric nego da poslusaju ono sto sam krvnicki odradio za 0 eura u skromnom studiju u mom stanu od 0 eura...
a svima kojima se svidja, uskoro ide jos jedan spot, pa jos jedan i tako redom, a onda ide svirka.
Pozdrav za sve koji su bar stigli do prve strofe Clap
Hvala!
http://www.youtube.com/watch?v=BbaCqC5zNzM
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2009 u 11:55
Ma šalimo se Sapune, dobra je fora, al' si mogao da se poigraš sa žanrovima malo, da ne ostaneš u ovom narodnjačkom sranju do kraja. A inače super ti je tekst LOL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2009 u 12:01
Originalno postovano od strane S.A.P.U.N. S.A.P.U.N. piše:

oh... vidim da bi ljudi vise voleli da im je tetka stric nego da poslusaju ono sto sam krvnicki odradio za 0 eura u skromnom studiju u mom stanu od 0 eura...
a svima kojima se svidja, uskoro ide jos jedan spot, pa jos jedan i tako redom, a onda ide svirka.
Pozdrav za sve koji su bar stigli do prve strofe Clap
Hvala!

Gde si brate!!!? Velkm u aur skromna zajednica... Wink

Nego, mi bismo ovde mogli i muzički bend da oformimo... N.B.G , S.A.P.U.N. , imamo i odlične instrumentaliste, "pevaljke"... LOL
titlovibend
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2009 u 12:05
Može, može, divx titlovi band, ja se javljam za funkciju menadžera benda iromafia3 LOL
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2009 u 12:07
Ovako kao Buki je počeo i Lale Sekulić LOL
Na vrh
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2009 u 12:15
Dobrodosao na najbolji forum brate S.A.P.U.N.  ....majstore bravo!!...LOLLOL
E ja sviram bass samo da znate, pa u slucaju da je to mjesto slobodno...NGB2

Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
asvalttina View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2009 u 12:46
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Ma šalimo se Sapune, dobra je fora, al' si mogao da se poigraš sa žanrovima malo, da ne ostaneš u ovom narodnjačkom sranju do kraja. A inače super ti je tekst LOL

ja se slazem s ovim; tekst je full dobra zajebancija, bar dio koji sam preslusala ali mi muzika nije dala dalje, imala sam osjecaj ko da si unistavam sluh pa sam morala prekinuti LOL
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2009 u 13:15
Znači tebi je tetka stric...?
Na vrh
asvalttina View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2009 u 13:18
moguce, morala bi otici iskopati da provjerim Big smile
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,285 sekundi.