Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam > Smješni i zanimljivi klipovi i slike
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Najduža zmija na svetu
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Najduža zmija na svetu

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Najduža zmija na svetu
    Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2009 u 01:25
Mislim da naslov sve govori...

http://www.koosaj.com/?p=3015
Na vrh
asvalttina View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2009 u 09:14
uh koje razbudjivanje yikes 
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2009 u 12:48
Nema na čemu i drugi put
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2009 u 13:38
ma idi bre u ...
izvadio sam se ... u pizd...
Stvarno nisam se nadao na ovo, da je sad imao neko do meni smejao bi mi se celi dan kao sam se usrao
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2009 u 13:42
Darije, idi u... Angry
Još što ne volim ovakve stvari, srce mi je skoro stalo LOL LOL
Na vrh
Shadoe View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadoe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2009 u 13:46
Fck...stvarno sam se prepala
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2009 u 15:49
e ovako se leci  zatvor

Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2009 u 16:36
A u pizdu materinu, preturio sam se sa stolice.
AngryAngryAngryAngryAngryAngry

Ažurirao SuperSerb - 13.Srpanj/Jul.2009 u 16:37
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2009 u 16:41
Al je brza.

Ažurirao prijatel-MKD - 13.Srpanj/Jul.2009 u 16:41
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2009 u 22:42

Idi bre u pizdu lepu materinu!!! luka2darije 

Od sad, pa nadalje, i ubuduće ... prvo čitam komentare na tvoje snimke, pa tek onda gledam LOL

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2009 u 23:01
pa nisam se uopće splašioAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2009 u 01:12
Ma nema potrebe da mi se toliko zahvaljujte. Nije to ništa, mali znak pažnje...  lol
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2009 u 01:20
sad znamo kome da se obratimo kad nam puls bude prenizak, djelotvornije je nego adrenalin intravenozno  Big smile

Ažurirao asvalttina - 14.Srpanj/Jul.2009 u 01:21
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2009 u 01:34
Yup. It is I, Leclerc...
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2009 u 02:17

Ne znam za vas, ali ja ga odavno mrzim zbog ovakvih stvari. Zato smatram da je vreme da vas pozovem u štrajk do smene uprave. Moramo sačuvati živce, a ovo nimalo ne pomaže. Evo, ja ću biti glavni u štrajkačkom odboru, Book-E, pošto si najmlađi ti ćeš biti moj potrčko LOL, Sentinel je zadužen za razgovore sa odlazećom upravom (pre toga Book-e mora da potpiše sve njegove titlove kao svoje da ga ispizdimo do daske LOL), Iromafia kao i uvek - obezbeđenje (čuva Bukija od Sentinela pre nego ga pustimo na upravu), Luka (pošto ima najlepši rukopis), zadužen za transparente i parole, Faithlessmary će predvoditi grupi devojke (šta, pa i mi smo neka grupa, yebiga) a to su: sve devojke sa foruma. LOL 

Ostali neka se sami prijave za aktivnosti koje im pašu... Dole ugnjetavač, zlotvor i uništitelj naših ionako poljuljanih živaca! LOLLOLLOLLOLLOL

UPRAVA NAPOLJE ! UPRAVA NAPOLJE ! UPRAVA NAPOLJE ! UPRAVA NAPOLJE !

UPRAVA NAPOLJE ! UPRAVA NAPOLJE ! UPRAVA NAPOLJE ! UPRAVA NAPOLJE !

P.S. Ako niste dovoljno besni, samo pogledajte ove zlokobne žutaćke oči na avataru koje vam govore "šta je miševi?" LOL

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2009 u 02:29
E Darije, sada si najebo, s ovakvim Čudakovim planom, nema ti spasa LOL cha LOL
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2009 u 02:33
Nemojte zaboraviti da vam zvucke budu na max. dok gledate onu furiju jer toliko je brza sto tesko cete vidjeti bilo sta, ovako mozda ce te cuti nesto.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2009 u 02:33
Oće on sa mnom da se zajebava luka2darije
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2009 u 02:47
strajk? da nisi malo preblagu rijec upotriyebio ili je to los pokusaj skrivanja pravih motiva?ocito je da dizes revoluciju Big smile
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2009 u 02:53
Ja vec odavno ne citam darijeve postove, od kad mi je srce stalo sa trejlerom za UnbornLOL
Jos pa sam uzeo lupu da gledam nesto, kad ono vauuuuuuuuuu na ekranu, dzaba posle na ekranu dupe Odette Yustman kad za malo nisam umroLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.