Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pozdrav
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

pozdrav

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
FictionSmith View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj FictionSmith Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: pozdrav
    Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2009 u 15:15

pozdrav svima od smitha lol

ovako veliki forum sigurno ima i deo posvecen softveru. nesto me muci pa cu da potrazim savet.

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2009 u 15:17
Pozdrav i dobrodošao na forum welcome
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj FictionSmith Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2009 u 15:20

hvala buki na dobrodoslici. Smile

samo jedno pitanjce:  tamo na temi softver ne vidim problem slican mom. da li mogu da otvorim posebnu temu?

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2009 u 15:26
ako nije vec pitao neko za to, otvori, ali prvo fino pogledaj sve teme Software i Uputstva
i naravno, Dobrodosao!!!
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj FictionSmith Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2009 u 15:30

Wink hvala ice!

nemoguce je pregledati sve teme na softveru. imam net kod gazdarice na vrlo ograniceno vreme pa cu postaviti pitanje a ako vec ima vi mi odgovorite pa obrisite. hvala!

Na vrh
marija78 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marija78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2009 u 16:27
Zdravo i od mene novog clana....  valjda smem ovde da se javim, pozdravim sve, da ne otvaram novu temu....  Izvinjavam se postavljacu teme ako nije smelo....  Wink
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2009 u 16:29
Pozdrav i tebi, također dobrodošla na forum welcome ruza
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj FictionSmith Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2009 u 16:52

kakvo je to pitanje, marija?? dobro nam dosla /i ja sam sasvim nov. ruza

Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2009 u 17:06
Pozdrav i dobro nam došli
Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2009 u 17:15
Pusica svim novim i dobro nam došli
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2009 u 17:44
dobrodošliSmile
Na vrh
bihorackabir View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bihorackabir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2009 u 17:46
Dobrodošli u najbolju družinu titloviekipa
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2009 u 19:05
dobrodosli oboje.
Na PM (private mesage / privatne poruke) prvo moderatorima obrazlozite sta vam je pitanje; problem, pa ce vam oni dati odgovorite dali smete otvoriti novu temu i gde da je otvorite.
pozz.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj FictionSmith Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2009 u 19:30

Hvala prijatelju Smile

Video sam da postoji ogranicenje oko otvaranja tema u vezi titlova. Moj problem je bio softverski i brzometno ga resio moj novi drugar buki Wink  

bio sam na 3 foruma ali ovde sam najbrze dobio odgovor Clap

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2009 u 20:00
Lepo pise da ne sme da se otvara nepotrebno tema za potraznju titlova kad vec ima 3 teme za to. A sto se tice ostalih pitanja, tu imate hardver, softver, igrice, muzika i sta god nije jasno prvo pogledajte Uputstva i programi za sinhronizaciju prevoda sa filmom i Uputstva, pa tek onda postavljajte pitanjaWink Dobrodosli svi u najbolju druzinu!!!
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj FictionSmith Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2009 u 20:11

ma super je ovde ice!

ne trebaju mi titlovi ali vidim mnogo drugih zanimljivih stvari Wink

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.