Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Prison Break (Zakon Braće) - diskusije
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Prison Break (Zakon Braće) - diskusije

Odgovori Odgovori Stranica  123 15>
Korisnik
Poruka
joya View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Prison Break (Zakon Braće) - diskusije
    Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2008 u 00:10
Kao što naslov kaže ovdje ćemo voditi diskusiju o ovoj seriji uglavnom teme koje postoje za prison break su vezane isključivo za linkove epizoda i prijevode.
Pa evo jedne teme u kojoj ćemo postovati sve novosti i ovoj zadnjoj sezoni
i sve što je vezano znači samo za PB.
Ovdje će isto tako ići i najave za nadolazećih 7 epizoda koliko je preostalo.
Da ne duljim evo za početak par stvari!

Slike iz epizode 16:

http://i40.tinypic.com/vzjuic.jpg
http://i40.tinypic.com/2dliucp.jpg
http://i39.tinypic.com/2yjtq2d.jpg
http://i42.tinypic.com/io3ztf.jpg
http://i41.tinypic.com/23m7e5s.jpg (VJEROVATNO MAJKA OD BRAĆE)
http://i42.tinypic.com/15oi89g.jpg

Što će se događati u epizodi 16:

While Linc and his new colleagues are in hot pursuit of Scylla in Miami, Michael is at a remote mountain cabin in California, where he learns something new about the Company. He's also guided through childhood memories by a Company psychiatrist (John Getz). Meanwhile, Sara is waiting for news of Michael in a luxury hotel, and she's not enjoying the luxury. Christina: Kathleen Quinlan.

Posljednja sezona Prison Breaka?

Got scoop on Prison Break? And are they doing all 22 episodes? — Chaya

MATT: At minimum, Prison Break will deliver six more episodes after its beyond-midseason break, for a total of 22. Should Fox decide this is the series' final season (and really, they should), the buzz is that two additional hours will be tacked on, to properly wrap things up. Scoop-wise, next week we learn what Scylla really is and say goodbye to a series regular. "No!" you cry? Well, during the Dec. 22 winter finale, plan to bid another major player adieu.

Poznati nazivi do sada snimljenih epizoda!

01. Scylla
02. Breaking and Entering
03. Shut Down
04. Eagles and Angels
05. Safe and Sound
06. Blow Out
07. Five the Hard Way
08. The Price
09. Greatness Achieved
10. The Legend
11. Quiet Riot
12. Selfless
13. Deal or No Deal
14. Just Business
15. Going Under
16. The Sunshine State
17. R.I.P.
18. Hangman
19. Son of a bitch ( ovo još nije 100% sigurno)

GLEDANOST U AMERICI ČETVRTE SEZONE!

Gledanost:
S04E01 $ S04E02 - 7.41 milijuna gledatelja
S04E03 - 6.478 milijuna gledatelja
S04E04 - 5.887 milijuna gledatelja
S04E05 - 5.929 milijuna gledatelja
S04E06 - 5.26 milijuna gledatelja
S04E07 - 5.427 milijuna gledatelja
S04E08 - 5.84 milijuna gledatelja
S04E09 - 5.24 milijuna gledatelja
S04E10 - 5.41 milijuna gledatelja
S04E11 - 5.89 milijuna gledatelja
S04E12 - 5.25 milijuna gledatelja
S04E13 - 5.80 milijuna gledatelja
S04E14 - 5.39 milijuna gledatelja

Za novu epizodu:
S04E15 - 5.74 milijuna gledatelja

Eto nekih informacija i sve što imate interesantno postuj te ovdje.
Znači ovo je globalno o PB-u mada najzanimiljivije je što će nas dočekati u samom kraju serijala.
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2008 u 00:15
Odlično da je napokon otvorena ova tema...    

Ja sam danas pogledao 15 epizodu i moram reći da je odlična kao i sve prethodne i jedva čekam sljedeću epizodu...

Dodao bih i da mi je uz prvu sezonu ovo najbolja sezona,stvarno svaka im čast na ovoj seriji,najbolja je...

Čuo sam da nakon 16. epizode slijedi pauza pa me zanima kolika je to pauza?
Kada nastavljaju sa emitiranjem serije?
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2008 u 00:19
Istina je da je ovo posljednja epizoda u ovoj godini i već je zvou ZIMSKO FINALE i poznato je da će jedna bitna osoba umrijeti u ovoj epizodi!

Eh što se tiče pauze priča se da će se serija nastaviti emitovati krajem februrara mada se ne zna još tačno jer to FOX nije objavio!

I upravo sam naletio na PRISON BREAK font pa ako kome zatreba mogu okačiti!
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2008 u 09:32
prva sezona je bila dobra, ostale po meni potpuno suvisne, treća katastrofalna, a 4. donekle gledljiva...
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2008 u 12:28
Ma 4 sezona je super meni...

Joya:O kakvom fontu to pričaš?   
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2008 u 18:59
Znaš šta su Fontovi tekstualni i onaj font koji se koristi u seriji.
I za ispisivanje svega orginalnog što izlazi od strane fox-a jednostavno rečeno PRISON BREAK font i to je to.
Ako želiš raditi nešto sa slikama i pisati ili praviti omot da imaš!
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2008 u 20:43
Originalno postovano od strane bubba ho-tep bubba ho-tep piše:

prva sezona je bila dobra, ostale po meni potpuno suvisne, treća katastrofalna, a 4. donekle gledljiva...

Nadam se da me fanovi PB-a neće zamrziti, ali prestao sam gledati kada sam shvatio da će je zbog svoje popularnosti rastegnuti u nedogled (slično mislim i o seriji "Lost"). Kakav je to "Bijeg iz zatvora" kada "bježe" već 4 ili 5 sezona? Ne postoji tako dobra priča (serija) koju pohlepnici ne mogu uništiti razvlačenjem u nedogled.
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2008 u 17:56
Najava za sljedeću epizodu, tj. zimsko finale Prison Breaka, doduše nije službena FOX-ova najava na koju se i dalje čeka, nego najava Global TV-a:

http://www.youtube.com/watch?v=jZpuRSq0blc&eurl
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2008 u 18:06
Iromafia:
A čuj, meni se isto tako činilo da razvlače u 2. i 3. sezoni ali ova 4. sezona mi je odlična i zato se ne mogu složiti s tobom...    

Za mene je ovo najbolja serija...

Joya:
Hvala na informacijama...
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2008 u 18:12
Ma nikakav problem!

I meni je ova sezona jako dobra jer ovdje ništa ne znam šta će se desiti i nemam nikakvu predstavu o kraju, dok sam u prvoj sezoni znao da će pobjeći iz zatvora!
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2008 u 18:45
Originalno postovano od strane Buki-Fiume Buki-Fiume piše:

Iromafia:
A ȍuj, meni se isto tako činilo da razvlače u 2. i 3. sezoni ali ova 4. sezona mi je odlična i zato se ne mogu složiti s tobom...    

Upravo si se ovom rečenicom složio sa mnom. Savršenu priču za dvije sezone razvukli su na četiri.
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2008 u 19:09
Pa može se i tako reć kompa...     

Makar meni nisu bile loše niti te dvije sezone...
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2008 u 19:26
E da i jedino što su pogriješili po meni je NAZIV SERIJE, jer naslov po meni vrijedi samo za 1.sezonu i eventualno 3.sezonu, ali tada vjerojatno nisu ni znali da će biti više sezona i da će se priča odvijati u ovom smjeru...

P.S.Ajde Joya samo kad saznaš molio bih te da napišeš kada nastavljaju emitirat(znam da si napisao vjerojatno krajem drugog mjeseca), ali kada budeš imao točnije informacije(odnosno kada FOX to objavi) napiši ovdje...

Hvala ti unaprijed...   
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2008 u 20:09
Ne znam meni je naslov jako dobar i ima smisla sa serijom i puno više mi se svidja i prevod serije ZAKON BRAĆE nego BEKSTVO IZ ZATVORA ovo drugo je baš bukvalni prijevod i nisam zadovoljan s njim a ovaj zakon braće je baš extra i baš je kako braća žele i zamisle!
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2008 u 22:52
Evo što se tiče titlova za 4. sezonu:

Ja imam spremljene titlove za ovu sezonu koje sam uredio potpuno(ispravio predugačke linije, prekratak tajming, gramatičke greške i nadopunio ih) većinom od Majstorbate i T-Bagwella pa sam ih mislio uploadat u kompletu nakon 16 epizode i pauze.

Sada me zanima dali da to napravim pošto već postoje titlovi?

P.S.Mislio sam to iz tog razloga pošto su ovi moji sređeni potpuno (znači puno bolji) ali postoji problem što nema na njima imena prevodioca ali postoji sada mogućnost kod uploada da se upiše ime prevodioca...(naravno,nebi stavio niti svoje ime u titlovima)

E sad, dali da ih uploadam drugi tjedan ili ne?    

Ažurirao Buki-Fiume - 19.Prosinac/Dec.2008 u 23:03
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2008 u 11:29
Buki moras na kraju svakog prevoda dodati ime prevodioca, ne na sajtu da pise nego lepo u prevodu. E sad bilo bi najbolje kad bi to uradio na kraju sezone a ne sad na polovini

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2008 u 11:34
Da, imaš pravo.
Tako ću i napraviti...   
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2008 u 21:06
Evo noćas stiže i posljednja 16. epizoda u ovoj godini odnosno prije pauze...

Jedva čekam da ju pogledam...   
...kao što jedva čekam i nastavak emitiranja serije nakon pauze...(nadajmo se da pauza neće biti preduga)

Ažurirao Buki-Fiume - 22.Prosinac/Dec.2008 u 21:08
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2008 u 12:31
Najava za posljednjih 6 epizoda četvrte sezone Prison Breaka koje se vraćaju na proljeće:
(najava je niske kvalitete)

http://vimeo.com/2608715

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2008 u 12:54
Dali se zna možda točan datum kada nastavljaju s emitiranjem?    
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 15>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,184 sekundi.