Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - nolf3
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

nolf3

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: nolf3
    Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2003 u 13:43

radi se o no one lives forever contract jack!!!!!!

na xp-u kad pokrenem igru,ne radi jednostavno ni ne pokrene se bez ikakve upute ili nečega!!!!!!!

Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2003 u 14:34

nije baš ovo za u divX filmovi !!!!!

Inastaliraj novije drajver za grafičku

Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2003 u 15:04

da istina nije za filmove!!!!!! ali kad se sowtwear i drugi forumi intezivnije manje posjecuju meni je grafička nvidia geforce4 mx!!!!!

Za nju da instaliram?

Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2003 u 15:08

mx 440!!!!!

Na vrh
Zombie View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zombie Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2003 u 15:33

Prosla igra je imala nekih problema ako si imao instalirane razlicite codec packove.

Nedavno izasli Silent Hill 3 ima takodjer tu manu, tako da pokusaj deinstalirati codece i startuj igru.

Moze biti da igra ne podrzava mx kartice, sto je sada sve cesci slucaj.

Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2003 u 22:10

A da si lijepo instaliraš nove detonatore i makneš codec pakove.Netreba ti svi silni codeci pakovi kad postoji fddshow

Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2003 u 18:17
ovako windows sam formatirao i sad mi je 98 mozete mi staviti link za geforce-ine mx 440 nove detonatore
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2003 u 18:23
samo nemojte stranicu nvidia.com jer na njoj sam vec bio i skinuo pa i dalje ne radi!!!!!!!!!!!
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2003 u 18:43
da budem tocan radi se o kartici G4MX440-t sa tv-out-om
Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2003 u 19:34
Originalno postovano od strane nitrogas nitrogas piše:

da istina nije za filmove!!!!!! ali kad se sowtwear i drugi forumi intezivnije manje posjecuju meni je grafička nvidia geforce4 mx!!!!!

Za nju da instaliram?

Nađi najnovije drajvere, i sve bi ti trebalo radit. Meni je isto billo sa GF2MX

Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2003 u 20:15

nasao sam ali ne radi (sad je vjerojatno problem u igri)

nasao sam driver 45.24 za G4MX440-t

nista ne radi kako sam i naveo sad cu dobiti novu kopiju pa cu vidjeti!!!!!

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.