| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
vaše mišljenje |
Odgovori
|
| Korisnik | |
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: vaše mišljenjeObjavljeno: 24.Lipanj/Jun.2009 u 16:21 |
|
imam ovakvu konfiguraciju i zanima me šta mislite o njoj(ovi koji se razumiju),,i još me zanima jel bolje da izbacim ovih 512mb ram-a,,pa da mi ostane 2gb,,i je li ovaj procesor stvarno slab koliko se meni čini,,jer ja pokrenem obični program on dođe do 60 posto opterećenosti,,a da ne govorim kad pokrenem nešto jače,,,hvala i pozdrav
Procesor Intel Celeron D 347, 3066 MHz (23 x 133) Sistemska memorija 2560 MB (DDR2 SDRAM) Grafička kartica GIGABYTE Radeon X1550 (256 MB) |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2009 u 22:38 |
|
Ovo je za u Hardware, nije za u software
Premesticu temu
|
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2009 u 08:56 |
|
Ni procesor ni grafička ne spadaju u višu kategoriju od ekonomske (slabo) i za njih svakako preporučujem zamenu za puni Pentium ili Core 2 Duo - Quad (zavisno od toga kakvu matičnu ploču imaš) kao i neku grafičku iz više klase.Za ram nisi napisao brzinu (recimo 800MHz),da li imaš dve pločice od kojih je jedna 2Gb a druga 512Mb ili imaš tri:dve od po 1Gb i jednu od 512, a ni da li ti ploča podržava dual chanel mod i da li je ram u dual modu.Ako ti ploča ne podržava dual mod,svejedno je da li bi izbacio ili ne 512Mb.Ako podržava,itekako je važno da ram pločice budu uparene po vrednosti i svaka u odgovarajućem slotu.Sve preporuke i testove komponenti imaš po raznim specijalizovanim časopisima tako da ti je to bolja solucija od propitivanja ovde na forumu. Samo da napomenem,šta god radio,razmisli čemu treba da ti služi kompjuter i koliko para misliš da potrošiš,što bolja mašina to više para.Imam 5 kompa od kojih mi je bitan samo jedan (za renderovanje) i u njega sam uložio najviše para.Ostali su različite starosti i snage ali svi lepo rade pa i najslabiji i svi procesori osim Core 2 Duo u radu koriste procesor kao tvoj,čak i Pentium 4 na 3GHz iako ima hyperthreading (korišćenje procesora u naizmeničnim procesima). Ažurirao Movie Master - 25.Lipanj/Jun.2009 u 09:05 |
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |