| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Yes Man (2008) |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | ||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Yes Man (2008)Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2009 u 08:38 |
|
|
http://www.imdb.com/title/tt1068680/ 9/10 Odličan film. Ne znam koliko je pametno da pišem ovo s' obzirom na broj ljudi koji bezrazložno mrze Kerija, ali on je (po meni) jedan od najboljih glumaca danas. Savršeno dobro iz komedije upliva u dramu, i obrnuto. Sam film nosi dobru poruku (verujte mi na reč, tako živim već par godina :), što u zadnje vreme i nije česta pojava u Holivudu.
Mislim da smem da ga preporučim svima, a da mi posle niko ne pominje kevu zbog toga. Ažurirao darije - 17.Lipanj/Jun.2009 u 21:19 |
||
|
|
||
![]() |
||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2009 u 09:24 |
|
|
Nego, "Yes man"... Po mom mišljenju, to je potpuni promašaj od filma... OK, nije to klasična komedija, ali suviše plitak za dramu, pa ispade neka "šopska salata"...
Ažurirao darije - 17.Lipanj/Jun.2009 u 21:20 |
||
|
||
![]() |
||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2009 u 10:04 |
|
|
Ja ga nisam ni gledao kao ozbiljan film (na IMDB stoji comedy romance), pa sam ga tako i doživeo. Što je promašaj? Jesi probao "Yes" teoriju?
|
||
|
|
||
![]() |
||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2009 u 10:09 |
|
|
Mogao bih se jdino nasmejati konceptu i ideji, ali jesi li se ijednom nasmejao u filmu? Jebeš ga, ja nisam... Ako piše "comedy romance"... Onda je još veći promašaj nego što sam mislio...
![]() "Yes" teorija? Šta to beše? ![]() |
||
|
||
![]() |
||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2009 u 10:16 |
|
|
Brate, težak si ko šporet "smederevac"!
Kako se bre nisi smejao, mi smo se pokidali na par scena (npr. kad vozi motor a bulja mu seva)... Al' je tebi teško ugoditi...
|
||
|
|
||
![]() |
||
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2009 u 11:19 |
|
|
Eeee Čudo, pa opet ne dijelimo isto mišljenje
![]() I ja volim Jim Carrey-a, meni je on odličan glumac, ali "Yes Man"mi je bezveze film. Makar, svim ovim mojima je super, ali meni nije, film mi je prosječan, po meni, ništa više od toga... Ima Carrey puno boljih filmova sličnog žanra od ovog, kao što su Me, Myself & Irene, Bruce Almighty... ![]() |
||
![]() |
||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2009 u 11:55 |
|
Ne znam brate, sve mi je to izgledalo nekako usiljeno, već viđeno, bez duha.. jbg. |
||
|
||
![]() |
||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2009 u 12:51 |
|
|
Dobro, onda ću da NE promenim mišljenje...
|
||
|
|
||
![]() |
||
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2009 u 15:18 |
|
|
Ma super je Yes Men, daleko bolji od nekoliko zadnjih glupih filmova(Me myself & Irene, Liar liar, The Truman Show, Cable Guy, ovi filmovi su za mene jako losi)... Meni je on najbolji glumac za komedije... Odlicni filmovi su mu Fun With Dick and Jane, Dumb & Dumber, Ace ventura 1 i 2, Mask, Bruce Almighty)
|
||
![]() |
||
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2009 u 18:52 |
|
|
brate, filmovi koje si ti nabrojao kao lose, meni su jedini njegovi dobri, uz dumb and dumber i acea venturu zbog mladenacke nostalgije...
|
||
![]() |
||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2009 u 00:22 |
|
|
Kanih se danas da napišem isto što i Bubba ( E sad, kad bih ocenjivao njegove filmove redom bilo bi to ovako: Man on the moon 14/10 The Truman Show 13/10 Eternal Sunshine of the Spotless Mind 12/10 Bruce Almighty 9/10 Liar Liar, Cable Guy, Me myself & Irene, The Number 23, Fun with Dick and Jane 7-8/10 Dumb and dumber, The Mask, Ace Ventura 5/10 I svi ostali su waaaaaay down.... ne kažem ja da je on nepogrešiv ili ne znam šta (daleko od toga), ali kad mi film ostavi vilicu razjapljenu bar minut nakon odjavne špice (Man on the moon, Truman Show), pa kad me tera da razmislim o greškama, neuspesima i takvim sranjima, mora da je dobar. Ili se ja jednostavno prepustim filmu, ne pokušavam da ga gledam tehnički. Prosto me uvuče u priču, i aj ćao real world... zato kad me keva prekine u gledanju, ja se samo okrenem i krvnički pogledam...i ona se polako povuče napolje sa svojim papilotnama u kosi... |
||
|
|
||
![]() |
||
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2009 u 00:58 |
|
![]() ![]()
![]() |
||
![]() |
||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2009 u 21:43 |
|
Nikako da nađem vremena da napišem onu svoju "teoriju" o ocenjivanju i onim osama. Jednostavno neke filmove ne mogu porediti istim znacima (ocenama). "Ace Ventura", "Liar Liar" su sjajne komedije i sigurno zaslužuje 7 ili 8, slično i (ne)komedije " Fun with Dick and Jane" ili "Cable Guy" ali istu ocenu zaslužuje sjajni-triler, drama Number 23. Međutim, ova dva filma nikako ne mogu biti u istom "košu". Da ne spominjem "Man on the Moon" ili "The Truman show" ili briljantni film, jedan od najboljih filmova uopšte, po mom mišljenju: Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004). Baš iz tog razloga i zbog ovih filmova mi je "Yes man" prazan i nije uspeo da ode dovoljno u dubinu "problema", opet ponavljam, po mom mišljenju. |
||
|
||
![]() |
||
Bebinjo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
beb@ch Pridružen: 21.Rujan/Sep.2006 Status: Offline Points: 2360 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2009 u 18:26 |
|
|
da se malo priključim..
pogledao sam film pred nekih 3 tjedna..iskreno oduševljen nisam, al film nosi ako ništa drugo jednu jasnu poruku odnosno formulu za život: treba reći DA svakoj prilici,treba prihvatiti bilo koji poticaj za igru ili posao, dok je s druge strane riječ NE izdvaja pojedinca s mase,pojedinca koji NE prihvaća autoritet, koji NE pije coca-colu... i odbija trendove koje rade svi drugi.Ova komedija nosi kocepciju po kojoj postaješ netko ako prihvaćaš sve..(barem sam je ja tako shvatio) Sam Jim Carrey glumi čovjeka tipičnog za naše vrijeme,na početku odbija zabavu, izlaske itd. To je, zapravo, razumljiv stav, koji dijele njegovi suvremenici, strah od stranaca, nadređenih, obveza, emocionalnih veza, budućnosti, nepoznatih okolnosti.Dakle, naš on odbija prilike koje mu život pruža. Izvan komedije, problem suvremenog čovjeka upravo je to da nema priliku koju može odbiti, da nema prijatelja kojeg može izbjegavati, da nema posla u kojem ne može napredovati, a kamo li šefa koji će ga podržati u napredovanju. da ne duljim ocjena je 6.5/10 i glupo je ovaj film uspoređivati s Me, Myself & Irene, Bruce Almighty jer osim što glum Jim Carrey nemaju ništa zajedničko ![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
glibe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: Vatican City State Status: Offline Points: 13 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2009 u 03:56 |
|
|
posle ovog komentara moram da odgledam film
Ažurirao glibe - 23.Lipanj/Jun.2009 u 04:00 |
||
![]() |
||
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2009 u 04:20 |
|
meni je on super glumac i sve ove filmove bi preporucio kao i yes man , covek je sa svojim kreveljenjem i facama i dalje jedinstven |
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
faithlessmary
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Neprikosnovena Mary Pridružen: 07.Listopad/Oct.2007 Status: Offline Points: 2742 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2009 u 04:30 |
|
|
- Volim Jim-a
- Svim snagama sam se trudila da se nasmejem na Yes Man - Mrzim romanticne komedije iako ce neki reci da ovaj film nije samo to, mada jeste shopska salata sto neko rece, sto je i gore.. mrzim romanticne komedije vise od narodnjaka.. mislim inace, nevezano za Yes Man - Film nisam mogla da odgledam do kraja |
||
|
Veži konja gde ti gazda kaže
|
||
![]() |
||
yolix83
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2009 u 09:37 |
|
|
Gotivim Jima baš, ne znam kako njega neko može mrzit. Da je bar više takvih... opet Yes Man mi nije nešto. Na ljestvici otprilike 5/10
I slažem se s onim poretkom Truman Show, Man On The Moon i Eternal Sunshine 3 najbolja njegova filma.
Ej za početak ajd uplati 1000$ na ovaj račun 567-463-25000040-32 ![]() |
||
![]() |
||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2009 u 09:56 |
|
Oću oću |
||
|
|
||
![]() |
||
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2009 u 10:07 |
|
|
meni je film super,,tema filma,glumci sve mi je na svom mjestu,,očekivao sam puno od ovog film i mogu reći da je ispunio moja očekivanja,,,a jim kao i u svakom filmu odličan..
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |