| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Prevođenje u SW-u!!! |
Odgovori
|
| Korisnik | |
DANEMILE
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 02.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Prevođenje u SW-u!!!Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2009 u 18:36 |
|
Prije svega, pozdrav svima, administratorima, članovima i gostima. Član sam ovog fenomenalnog sajta neke 2 godine. Ispuručio sam jedan prijevod,formiran vlastitim supersluhom i prosječnim engleskim! Da skratim,jako sam nemočan i, treba mi vaša pomoč! Molio bih nekog od vas, da mi vrlo jezgrovito, ako je moguče , objasni, kako da prevedem Engleski titl na jedan od jezika sa naših prostora! Zadnji put kad sam to pukašavao, SW mi prijevod nije htel snimiti, pa ak ga je snimil, onda je to ispalo fakat čudno!!! Daklem, želim od neke dobrice ili više njih da mi točno sve objasni, a zauzvrat ja bum bil jako vrijedan u pisanju titlova; nadam se!
|
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2009 u 18:44 |
|
Pozdrav i tebi, nego, promašio si temu, sve što te zanima u vezi SW-a, nalazi se ovdje:
SINHRONIZACIJA PREVODA- Subtitle Workshop Vjerujem da ćeš ovdje naći sva objašnjenja za svoj problem. ![]() |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72052 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2009 u 19:58 |
|
File - save as - Sub Rip (x2) i upišeš ime fajla.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |