Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Prijedlog
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Prijedlog

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Prijedlog
    Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2003 u 14:19

Dodaj: Citirano od G@rfield 17 February 2003

Zađto ne napraviđ listu broja poslanih covera i titlova (tko je koliko poslao). Mislim da że ekipa sigurno uploadati puno viđe a i ti żeđ dobiti veżu kolekciju na site-u. Uglavnom samo prijedlog, a ti razmisli.

Ma prijedlog definitivno stoji.Ali iskreno da ti kaţem to mi je prioritet.Msilim probavao sam to napraviti ali nisam uspio.Morat ău kontaktirati jacka koji je isprogramirao za livadu.

Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2003 u 00:12
to je odlična ideja..probat ću ja nešto smislit..moj frend bi možda znao..nikola bude ti rekao
Na vrh
-=HRCO View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj -=HRCO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2003 u 12:36
ili moš kontaktirat na http://divxstation.com/subtitles.asp i oni isto imaju listu 10 najboljih
*** We are not evil, we just cause trouble ***
Na vrh
SonGoku View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SonGoku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2003 u 13:07

E, pitanje uvezi foruma. . .

dali bi bilo moguce nekako editirati postove ?_? 

i love anime !
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2004 u 21:25

Nekako je moguce to znam sigurno... Moderator sam na Divx filmovi forumu pa sam vidio da mogu editirati post.... Znaci moguce bi bilo svakome... Eh sad, stvar je u tome da je ovaj forum napravljen tako da je editiranje omoguceno samo moderatorima i administratorima....

Rjesenje za to je: Tvorcu ovog foruma (onaj ko je piso kod za ovaj forum) treba poslati poruku tj zamoliti ga da  slozi da svi mogu editirati svoje postove.....

Inace, slazem se sa time da se to uvede.... Rjesilo bi se pitanje zaboravljenih misli u novom postu...

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2004 u 21:55
Eto, molba: Daj da editiramo postove! Jer zna se desit da pri nevjerojatnim brzinama pisanja (oko 120 wpm) napišemo kao npr "pisati" - "pišati" pa sad da neka curka bi mogla mislim kakve su ovo sirovine! Daj nam editiranje! i èarobna rijeè: Molim!
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.