Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Titl
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Titl

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
coinba View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj coinba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Titl
    Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2009 u 01:35
znam da ne smijem traziti titl bez 30 postova, al fkt mi hitno treba, trazim ga vec mjesecima i nista...stoji mi film vec duze vrijeme na kompu a ne mogu ga gledat

naime...trebam titlove za Wholetrain, ako nista bar na engleskom (ni to nisam nasao :S )

nadam se da necete obrisat temu

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2009 u 01:42
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2009 u 07:55
Stvarno mi niste jasni ljudi!!! Gde piše da NE SMEŠ TRAŽITI!!!!???? Jedino ne možeš otvarati novu temu, ali imaš teme gde možeš tražiti neki prevod. Koleginica ti je lepo napisala.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,143 sekundi.