Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Spooky 91
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Spooky 91

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Spooky 91 View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Spooky 91 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Spooky 91
    Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2009 u 17:06
Ocenite mene kakav sam na forumu mislim napisite sta mislite o meni
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2009 u 17:14
Ja mislim da ne znam ni ko si ti. Imaš osam postova, a tražiš ocenu. Da je to tražio neko sa 13257 postova, pa da pričamo...
Na vrh
Spooky 91 View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Spooky 91 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2009 u 17:16
Pa oceni me za pocetak pa cemo videti kasnije
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2009 u 17:20
Evo, ako ti toliko znači, dajem ti 10. Jer si stvarno spooky LOL
Na vrh
Spooky 91 View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Spooky 91 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2009 u 17:23
ZanimljivoSmile
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2009 u 17:25
Kec zbog dosadjivanja i otvaranja nebuloze od teme!
Ispljuni vec jednom sta hoces i zelis sa ovakvim postovima?!
A drugo pricas sa dugogodisnjim clanovima foruma pa cak i moderatorima!
Ja ti bas i ne preporucujem takvo ponasanje.

Na vrh
Spooky 91 View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Spooky 91 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2009 u 17:27
Necu vise ni da otvaram ovakve teme
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2009 u 17:30
Stvarno si čudan. Confused  Ocjena 2/10 LOL
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2009 u 17:30
Pa naravno da ne treba! Jos nisam video da neko po svom Nick-u otvara temu i jos trazi da ga neko oceni..
Mislim, sto kaze cudak stvarno si Spooky.
Nemam sta vise ovde da pisem.. pozz.

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2009 u 17:36
Ok, dečko je nov, mlad, ne poznaje forum i pravila, malo sam ga uputio, i sve je ok. Nemojte ga odmah napadati. Tema je nepotrebna i ide u lock, a ti Spooky, nadam se da ćeš pročitati pravilnik, i da ćemo se drzužiti lepo Thumbs Up
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2009 u 21:28
LOL Brate, pa maximalan si lik, znači čista 10 za tebe...
Bilo je ovakvih tema i ranije i baš ih sad potražih i moram ti priznati da sam se dobro ismejao...LOL
Kad se setim Rocky-ja, dajmiDivX-a... i ostalih... Bože kakvih je sve likova bilo ovde... LOL LOL

U svakom slučaju, Spooky 91, svaka ti čast na pozitivnom ludilu... Veruj mi, imaš konkurenciju ovde...Star LOL

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,227 sekundi.