Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zatoichi / Zatôichi (2003)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zatoichi / Zatôichi (2003)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Zatoichi / Zatôichi (2003)
    Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2009 u 16:11

http://www.imdb.com/title/tt0363226/

Posto vidim da ima dosta fanova od ovog filma nma ovom sajtu, zanima me o cemu se radi u ovom filmu iz 2003. koliko sam se informirao da je ovaj film sniman negdje od 60-ih do 1989, a onda je sada izasao ovaj iz 2003. zasto je sniman nakon tolimko godina?

nazalost imam samo ovaj i tesko da cu nabaviti ove ostale nastavke

Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2009 u 01:45
imaš pm Wink
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2009 u 02:47
Originalni Zatoichi serijal sa istim glumcem sniman je od 1960-1989, kao sto si i napisao. Sastoji se od 26 filmova o dogodovstinama slijepog samuraja-masera, dok je Zatoichi iz 2003. hommage serijalu i svojevrsni remake, a nikako nastavak sage. Iako glumi legendarni Takeshi "Beat" Kitano, nije to to, ali se taj film, kao i cijeli serijal uostalom, definitivno isplati pogledati...
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2009 u 14:34
hvala za info. postao sam u zadne vrijeme fan tih japanskih filmova, ali biram.
naprimjer nevolim jackie chana, jet lee-a

a dobar mi je ovaj novi Machine Girl (2008), iako nisu ulozili puno para u njega
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2009 u 14:44
Batali ti filmove poput te "Mašinke" i uzmi filmove Takashi Miike-a. Redom...
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2009 u 16:18
Audition, bird people of china, ichi the killer, happiness of the katakuris, black society trilogy, pa onda na korejske bitersweet life, good bad and weird, gwoemul, election 1 & 2, vengeance trilogija, chaser, memories of a murder, pa malo do Kine po mou gaan dou trilogiju, itd...

Ima tu materijala.
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2009 u 16:31
dobar je i onaj korejski, nisam siguran kako se zove, znam da neka njihova carica putuje kroz pustinju i ima pratnju, mislim da je konj na naslovnoj. i cini mi se da je bio neki carobnjak s njima.

to je dosta popularan film

Ažurirao LEMONZOO - 18.Lipanj/Jun.2009 u 16:31
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.