Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - TV-out
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

TV-out

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: TV-out
    Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2003 u 00:59

Evo majstori jedno pitanjce, imam ATI RADEON 9600Pro sa TV-out prebacivanje sa monitora na telku radi bez frke ali kad pokrenem film na monitoru slika je ok i onda prebacim na TV prozorcic [od bsplayera ili bilo kojeg drugog {a pokusao sam sa njih cak 23} OSIM WMP9] je crn i imam zvuk ali slike ne a kad se vratim na monitor dobijem onda niti tamo nema slike nego trebam ugasit/upalit player da bi dobio sliku na monitoru! Moram napomenut ako nariktam da mi monitor i tv rade istovremeno onda ima slike ali ako je TV kao jedinka onda ne! Poku[ao sam sve i svasta ali nisam uspio.

HELP AND SUPPORT PLEASE!!

Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2003 u 10:44
pa cekaj sta bi ti htio napraviti? znaci ako zelis pogledati film mozes ga.sta ce ti vise? cuj kakva je radeonka jesi zadovoljan s njom?
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2003 u 11:45

Ma radeonka je mrak jedino kaj to nemogu skužit! Po meni je puno bolj od Nvidijinih forsica jer se puno manje grije i kuler je ful tih!

Da ali kad ona reproducira sliku na dva ekrana odjednom grafička radi dupli poso što je u potpunosti nepotrebno a neznam kak to izbjeć, na forsici koju sam imao prije je radilo normalno a sad neznam kaj bi trebao uključiti/isključiti da dobijem sliku samo na TV-u

Na vrh
mp3divxigre View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mp3divxigre Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2003 u 11:53
kada kloniraš sliku na monitor i tv slia sa filma ti se prikazuje jedino na primary displayu......stoga..ako želiš dobit sliku na tv podesi u postavkma da ti je tv primary display i to je to...sad češ sliku imat na tv a na kompu ne ....neznam zaštop je to tako ali radi...bar kod mene a imao sam isti problem
saki
Na vrh
Pero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2003 u 14:07

mp3... imaš pravo ali probaj s nekim starijim driverima za graficku

www.kamikaza2003.cjb.net
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mp3divxigre Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2003 u 14:37

forsice pogotovo zahtjevaju nove drivere .... znam iz vlastitog iskustva...npr.as starim driverima mi tv out nije radio ako nisam imao prikopčana 2 monitora...sada radi....

jel se kome dogadja da ima preko ekrana tva 2-3 svjetle linije koje "putuju" po slici? kako to izbjeć?

saki
Na vrh
ROmeo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ROmeo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2003 u 15:22
Properties-->Settings-->Advenced-->Displays i onda kliknes da ti se upali tv i ako ti ne bude slike onda stisni na dugme ispod slicice TV to jest da smanjis mHz na monitoru, to je meni isto bilo i kad smanjim frekvenciju na 50 mhz ima slike i na monitoru i na televiziji samo onda ne gledaj na monitoru jer je stetno za oci.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mp3divxigre Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2003 u 18:30
ni to ne pomaže
saki
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2003 u 20:29
Ja imam GeForce i uvijek nakon instaliranja vindouza je potrebno nanovo instalirat nove drivere i tada mora šljakat. Možda će se činit glupo ali svejedno bi napomenuo: SVAKA nova promjena u postavkama kod nViewa zahtjeva restartanje! I nakon spajanja S-Videa u grafičku!
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mp3divxigre Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2003 u 22:15
swe je to ok....ja znam kakvo je bio moje iskustvo
saki
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.