Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem sa AVG-om
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem sa AVG-om

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem sa AVG-om
    Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2009 u 14:26
Koristim glupi AVG i sada mi je naprasno blokirao jedan sajt za koji pouzdano znam da je ok i koji koristim mesecima sa obrazlozenjem: pretnja: html/framed.

Znam da AVG voli ponekad da sam na svoju ruku sve i svasta registruje kao virus, ali ovo je previse. Zna li neko kako da odblokiram sajt tj. kako da ga stavim kao izuzetak? Ima li negde to u AVG podesavanjima?

Izbrisala sam i history i sve i probala pomocu razlicitih browsera i ne da. Cry

P.S. Kad drugi otvore taj sajt njima sve ok.
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2009 u 18:52
ako imas npr. firefox,napravi ovako.ides na tools-add-ons i tamo gdje ti pise AVG safe search lupis disable.i trebalo bi raditi dalje ok
naravno,restartas browser najprijeTongue

Ažurirao Seven Of Nine - 13.Lipanj/Jun.2009 u 18:54
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2009 u 20:47
Probala. Ne da opet da otvorim :(
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2009 u 21:51
cudno.o kojoj se stranici radi?imam isto AVG,pa da probam da li meni radi
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2009 u 23:38
Saljem ti Pm. Problem je sa AVg-om. Sad mi drug javlja da i njemu nece da otvori tu stranu, a i on ima AVG. A znam da je stranica ok jer je sama azuriram. O boze poludecu :(
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2009 u 04:05
Ima on neku opciju u fazonu: Add to trusted zone ili slicno,
mada sam ja koristio AVG AntiSpyware pa sam ga djonirao, jeste dobar ali mi puce licenca i sada ima samo zajedno sa antivirus-om (koliko ja znam)..
Sto mi ne treba.. vidi, sigurno ima opcija gde pustas tj. stavljas odredjene linkove, sajtove svejedno da ti ne blokira..
zaboravih kako se zove opcija ali Boze moj,
pa podigni help file pa pogledaj, mora da ima neko objasnjenje u vezi toga.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2009 u 12:24
evo probala sam link koji si mi poslala,stranica se otvori u sekundi.
mozda ti trenutna verzija AVG-a steka,ja imam AVG 8.5
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2009 u 12:28
@ faithlessmary
Ode ti avic sa photobucket-a   
Mozda ga AVG blokirao...
Salim se ali stvarno ga nema   

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2009 u 12:31
U jebote, preko mene je imala taj avatar, ja ga obrisao u photobucketu, skroz sam zaboravio na to LOL. Oprosti Mary Embarrassed
Ajde kada vidiš ovo javi mi se na skype pa ćemo srediti to. Wink
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2009 u 12:47
Pa vratis pa uzme code, e bre Buki   

Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2009 u 22:18
Za problem sa AVG-om: Problem je bio u sajtu. Neki kod koji ne prija mozili je u njega ubacen. Ko je to uradio i kako je to do toga doslo ne znam da li cu saznati, obzirom da jedino ja trenutno odrzavam sajt, a ja taj kod nisam ubacila niti znam da ubacujem te skrivene kodove. Kontaktiracu firmu koja obezbedjuje hosting, mozda nesto saznam.

Sto se avatara tice.. Buki stvarno....!!!!!!!!!! :) Nema veze, kad se izlecim od suncanice nacicu drugi. :))
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,164 sekundi.