Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Divx-titlovi downloader
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Divx-titlovi downloader

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ixilon View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ixilon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Divx-titlovi downloader
    Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2009 u 15:01
Na netu sam naleteo na subdownloader koji nalazi i skida prevode filmova, ali samo sa opensubtitles.org-a koji nema toliki broj domacih prevoda kao sto ima divx-titlovi.com. 
Ovo nije reklama za taj program vec hocu da pokrenem ideju da se napravi slican downloader za divx-titlovi.com makar samo za clanove.
To bi ubrzalo pretragu, download titlova, kao i upload titlova.
Mogli bi, na primer, da clan prilikom uploada prevoda, taj prevod poveze sa omotom, tako da se olaksa pronalazenje omota, ili prepozna potreban prevod zahvaljujuci tumbnailu omota uz prevod.
Inace sajt je EXTRA!
najvise prevoda sam bas odavde skinuo.

Pozdrav!
Na vrh
Slepac View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Slepac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2009 u 01:39
Odlična ideja. Bilo bi dobro, mada mislim da je teško izvodljivo. Izdržaćemo i ovako Smile

Ažurirao charmed94 - 10.Lipanj/Jun.2009 u 01:39
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2009 u 02:52
meni se svidja ova opcija da uploader uz film nadoda i omot i mozda neke imdb linkove, ili slicno. naravno ako mu se da.

to bi mozda jos vise olaksalo korisniku, da zna sta skida
Na vrh
conja View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj conja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2009 u 09:39

Sublight-automatsko trazenje titlova

Mislim da moze da zavrsi posao..................

Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2009 u 23:52

Mislim da se mislilo na downloader samo za divx-titlovi.com.Nema potrebe da tako nešto postoji,nije Vam valjda teško da uđete na deo sa titlovima i ukucate u tražilicu šta Vam treba.Naslovi titlova pri uploadu prema imdb-u su sasvim dovoljni tako da nema realne potrebe da se stavljaju linkovi ka imdb-u, kao ni omoti jer bi opteretili bazu.Koga zanima koji je film u pitanju treba samo da uđe na imdb i iskopirani naziv titla ubaci u njegovu tražilicu,tako će dobiti sve što mu je potrebno,podatke o filmu kao i sliku (omot).Sve ostalo spada u muzičke želje slušalaca.

Sublight jep program za kojim uglavnom nema potrebe.Gotovo sve što vam treba možete naći ovde na našem sajtu ili pomoću ovoga:

http://www.all4divx.com/

Ažurirao Movie Master - 11.Lipanj/Jun.2009 u 00:02
Na vrh
conja View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj conja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2009 u 09:21

Slazem se da se ovde gotovo sve moze naci.....nisam preporucio program za koriscenje,samo sam nasao da je program interesantan,bar meni,i hteo sam da to podelim sa ljudima na forumu....

Kad se rascekiraju ostali sajtovi i ostavi samo divx-titlovi.com onda je program downloader samo za njih.............

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,102 sekundi.