Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Folder nece da se obrise
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Folder nece da se obrise

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Folder nece da se obrise
    Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2009 u 12:41

Skinula igru, raspakovala, i sad ti fajlovi nece da se obrisu.  CryCry

Izadje sledeca poruka

Unlocker ne prijavljuje nista  Ouch

Drugi problem na C particiji imam folder System Volume Information koji ne moze da se otvori al ima cak 3.8giga Dead

Kakvo je sad to sranjce?

Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2009 u 13:16
To se meni znalo događat da mi neće obrisat folder i isto tako mi je javljalo grešku ko i tebi!
Nisam ga mogao nikako drugaćije izbrisat nego kada sam restartao(ugasio) komp i onda mi je dalo da ga obrišem,jedino tako!Confused
Neznam,probaj tako možda ga uspiješ obrisat!
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2009 u 13:32
Originalno postovano od strane Vedder Vedder piše:

Skinula igru, raspakovala, i sad ti fajlovi nece da se obrisu.  CryCry

Izadje sledeca poruka

Unlocker ne prijavljuje nista  Ouch

Drugi problem na C particiji imam folder System Volume Information koji ne moze da se otvori al ima cak 3.8giga Dead

Kakvo je sad to sranjce?

Za drugo resetuj komp pa probaj onda,za prvo pobriši System restore(System tools) koje se pakuju na C particijiWink

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2009 u 13:56

Restart ne pomaze

Doco gde da nadjem taj System restore?

Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2009 u 14:16
sistem restore  ti je  desni klik na my computer pa propertis pa ces ga videti u gornjem levom uglu

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2009 u 14:33
LUka tu moze samo da se iskljuci i ogranici po mb, nema da se brise

Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2009 u 14:35
pa iskljucis ga i restartujes komp i trebalo bi da se isprazni

Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2009 u 14:36
na C desni klik pa propertis pa disk cleanup pa more options pa treća opcija system restore imaŠ CLEAN UP Wink
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2009 u 15:52
Probaj defragment na sve particije, to mi je cudno za C sto kazes System volume Information 3.8gb, kod mene je empty?
A sa unlockerom kad odes desni klik tog foldera gde si raspakovala igru, zar ne javlja da je zakljucan zbog nekog programa ili slicno? Vidim da je igrica podelena u partove 001,002, valjda si skidala preko rs, jer preko torenta vidim da igrica ima samo jedan fajl ISO od 5.55gb

Ažurirao icemaher - 06.Lipanj/Jun.2009 u 15:55
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2009 u 06:18

Sredila sam to s System volume Information, fala na pomoci EmbarrassedEmbarrassed

Sad ovaj drugi problem Dead

Neki djavo je s tim fajlovimaAngry

Dobila sam ih ekstraktovanjem, posto prvi put nesto nije bilo u redu, ekstraktujem ponovo na drugoj partici i sad ni ti nece da se obrise, znaci dodje mi da zafrljacim komp kroz prozor.suadnovic

Unlocker ne prijavljuje nijedan proces, iz safe mode-a nece kao ni preko total cmd. Meni vise nista ne pada na pamet.

Aj ovaj folder sa C se se obrisati prilikom reinstalacije al sta da radim s ovim drugim vedder3

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2009 u 15:56
A možeš li ga CUT-ovati?
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2009 u 18:41

Nope. Ne moze apsolutno nista da se uradi Censored

Na vrh
mimimuci View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mimimuci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2009 u 10:36
Ako unlocker ne pomaze (iako cinimise da ima opcija iako nijedan proces ne zatvara fajl da obrises pri restartu) probaj sa win cd, bootiraj sistem sa cd-a, vidjeces tamo negdje imas opciju da pritisnes R Recovery Console

poslje koristi DOS komande da izbrises fajlovei foldere.

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2009 u 22:47

Probala sam preko dosa iz safe moda al ne uspeva, access denied

Jel to isto?

Na vrh
mimimuci View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mimimuci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2009 u 23:02
Probaj vako kako sam ti rekao, definitivno nije isto.
Na vrh
drdamjan View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drdamjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2009 u 23:19
ctrl+alt+del i zatvoriš procese koji bi ga mogli koristiti.
zatim drugo. uspio sam nekad trikom:
napraiš mapu istog imena negdje drugdje, cut-paste i zamjeniš to praznom ispravnom mapom.
ako ti dozvoli. vrijedi i za fileove.
praznu txt datoteku preimenuješ i podmetneš.

treće.
u promptu napišeš npr ako je na d

D: i enter.
chkdsk/f
pa...
ves
yes
za C: ti mora nakon restarta.
kad se sčekira disk-particija zapravo, nešto se "posloži" kod
popisa mapa-fileova.

i da!
kod instalacije win xp, obavezno upisati password administratora.
inače poslije nema recoveryja, popravka mbr, itd...

četvrto:imam isključeno indexiranje, explorerovo.
također je nezgodan nerin "indexer" datotečnog sustava.
pomogao?
pozdrav vedderici
drdamjan

Ažurirao drdamjan - 08.Lipanj/Jun.2009 u 23:22
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2009 u 23:26
Ni sam ne bi vjerovao, ali, da nije mozda problem kod nero (ili drugi software za rezanje cd-a). Tj. ako si snimila fajlove iz tog foldera na cd sa nerom, nero ugradjeni pretrazivac moze na ne dozvoli brisanje foldera sve dok ne snimis nesto drugo iz drugog foldera pa da tad upamti novi folder i dozvoli da se obrise ovaj.
Ako je mozda nesto slicno ovome, snimi bilo sta na neki cd-rw iz nekog drugog foldera pa onda probaj obrisati / ili nakon snimanje prvo restart pa brisanje.

Ažurirao prijatel-MKD - 08.Lipanj/Jun.2009 u 23:28
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2009 u 23:29
Jesi li to preko peer2peer skinula?

Mislim, ako ti Unlocker nije pomogao (što me čudi), možda neće ni ovo, ali...
http://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/Remove-on-Reboot-Shell-Extension.shtml

Ažurirao darije - 08.Lipanj/Jun.2009 u 23:54
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2009 u 04:15

Fajlove skinula preko RS. U temi gde sam nasla linkove samo se jedan lik pobunio, ima isti problem. On je uspeo nekako da ih obrise, javio mi na PM kako al je na Visti

Sutra cu isprobati ovo sto ste napisali pa javljam.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.