Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pet  Society
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pet Society

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pet Society
    Objavljeno: 11.Svibanj/May.2009 u 23:01
Oni koji igraju ovo znace o cemu pricam.. pa izvolite diskutujte, addujte pets, sta god.

Oni koji su pomalo navuceni, razumece me..

Ko ima savete za zaradu coins i paw points je more than welcome Smile
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2009 u 17:38

ja tek krenula i nikako mi nije jasno kako neki imaju preko 20000 poena + brdo soba i sve sredjene

Ja jedva skupim pare za hranu

Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2009 u 19:07
Ja imam 48 000 poena. Pa svaki dan udjes. A ako imas 15 ak prijatelja taman dok njih posetis i dok odigras deset trka to ti je 1000 zlatnika. Ako hoecs addovacu te da ti pokazem bastu sto su mi oci ispale dok sam skupila pare da je napravim LOL

Evo ti linka da vidis sa koliko poena dobijas nove sobe i slicno.. samo skrolaj malo nanize:

http://forum.playfish.com/showthread.php?t=625122&highlight=society+guide

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2009 u 21:06

auuuuu pa najgora si LOLLOLLOL

Smorlilo mene to vec, dosadno mi da posecujem svakog + trke, i tako par dana da bih kupila jednu stvarcicu, skupo mnogo

Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2009 u 21:16
Ma nisam najgora, na listi imam kolegu koji ima 116 000.

Inace sam ga pre par meseci igrala samo da izosvajam trofeje (i osvojila skoro sve zlatne), kao da je takmicarska igra, a ne za opustanje Big smile Toliko sam igrala da sam na kraju morala da ga izbrisem jer sam preterala sa gubljenjem vremena!

Evo sad ga opet ubacila, ali sad igram ili za poene ili da bash bash super opremim neku sobu. Znaci opet preterujem! (kreten) Pa kad opet dosadi ili kad preteram skroz opet cu ga izbrisatiLOL

P.S. Inace to mi je standardna osobina sa hobijima ili poslom, ma sa svime, ako me nesto interesuje ja kao budala dam 300% sebe i tako dok me ne smori, pa onda skroz dignem ruke i krenem sa necim novim.

Ažurirao faithlessmary - 14.Svibanj/May.2009 u 21:16
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2009 u 21:32

Dobro, zezam se ja malo .

E pa svaki ti cas kad drugi put igras i dotle dogurala . Ko zna mozda bih i ja da mi je zanimljivije a i dosta vremena oduzima. Evo sad se zaludela s Chain Rxn, pa cemo da vidimo koliko ce to da traje

Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2009 u 22:54
U skladu sa mojom novom addiction evo i linka ka mojoj Pet Society pesmici, koja je pobedila. Ovu igricu igra oko milionche ljudi, medju njim sam i ja. Znam da izgleda decje i smorno, but I can't help it. 

Ujedno menjam yuwabits.net pozivnicu za stvari, igracke ili golden mystery boxes iz Pet Society LOL

http://blog.petsociety.com/2009/05/30/markito%E2%80%99s-day/

Ažurirao faithlessmary - 03.Lipanj/Jun.2009 u 22:54
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2009 u 00:43
Ja mislim da vi niste normalni LOL
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2009 u 01:46
Mary, pročitao sam, stvarno nisi normalnaLOL
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2009 u 03:24
Znam to odavno faithlessmary
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2009 u 07:25

Kad bi bila normalna ne bi bila cool Ouch

lol

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2009 u 19:37

heheheheh super pesmica lol

A i basta vedder

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2009 u 20:12
Navuče me Mary na ovu gay igru. Nije ni čudo, navukla me na svašta do sad LOL . I bolje da ne kažem ovde kako se zove moj ljubimac, jer će biti cenzure. LOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2009 u 21:16
Hvala Vedder  :) P.S. Nije mi stigao tvoj mail sa onim sto je trebalo :( ako si pogresno poslala daj opet
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,194 sekundi.