| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
u torrent 1.7.5 |
Odgovori
|
| Korisnik | |
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: u torrent 1.7.5Objavljeno: 18.Svibanj/May.2009 u 21:10 |
|
pozdrav evo i ja da se obratim za malu pomoc koristim ko sto sam napisao u torent 1.7.5 i od pre par dana pojavio mi s ejedan problemcic kad skidam nesto a posebno serije sa torenata zna da dodje na 99,9 % i da u fulu skida tako par dana i da ne kompletira fajl sve vreme skidajuci nesto ali nikako da skine neke skine a neke posle par dana prekinem i nadjem rapid i skinem ponovo jel imao neko slican problem i kako ga je resio |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Svibanj/May.2009 u 21:14 |
|
Mozda je problem stranica(odakle skidas to), ja vec 2,5 godina koristim ona 2 bugarska sajta i nemam nikakvih problema... Brzina full uvek
, koristim utorrent 1.7.7
|
|
![]() |
|
bihorackabir
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 11.Studeni/Nov.2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 925 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Svibanj/May.2009 u 21:23 |
|
Par puta stopiraj i napravi Force re-Check.
![]() |
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Svibanj/May.2009 u 21:37 |
|
ma pokusavao i to i restartovao komp i menjao ip i sad stavio novu verziju 1.8.2 i opet isto sranje
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Svibanj/May.2009 u 22:17 |
|
U zadnje vreme se toa stalno desava i postoi verovatnost da ce biti sve cesce u buduce. Postoi nacin da se to kao slucaj doda na torrent fajlovima i postavi od (onim koje mrze torrent razmene njihovim autorskih proizvoda) i angazuju firme koje postavljaju lazne torrente. Misle da sa time ce se 50% downloadera otkazati od torrent uslugu u sledecih 2 godine. Pojava (zastita) je prvi put zabjelezana u jesen 2008 god.
Ako budu prijavjeni ti torrenti, odmah su obrisani iz trackera. Druga mogucnost za to je da net.provajder blokira "port" i treba se promeniti port u opcijama torrent programe. Probaj uneti port 13100 ili 16376 Kod Bit torrent / options/preferences/conection/randomize port every time bt starts Ako postoi kod drugih programima / force encription da bude odabrano. ili promeni program. Ažurirao prijatel-MKD - 18.Svibanj/May.2009 u 22:31 |
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Svibanj/May.2009 u 22:24 |
|
pazi provereni uploaderi , cak sta vise serija moze da se gleda ti je to samo nije 100 % skinuto ovo mise desava samo sa serijama eztv i evo danas i sa jednom igricom znaci da poludis ima na 1000 sedera i licera a ne moze da se zavrsi i sto je najgore vuce full protok |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Svibanj/May.2009 u 22:39 |
To su sajtovi kojima ni ja dosad nisam imao nikakvih problema.
Encrypted Traffic na uTorrent + Port 13100 kod azureus i flashget isto promeniti u 13100 |
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
N.B.G.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Sick Boy Pridružen: 29.Srpanj/Jul.2008 Status: Offline Points: 2520 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Svibanj/May.2009 u 23:39 |
|
@ luka
Aj probaj ovo, ja sam pre nekoliko godina to odradio i sve ok. cak mi je i brzi download: 1. go into "C:\Documents and Settings\Your windows username\Application Data\uTorrent" 2. Creat a new file named "ipfilter.dat" (use notepad) > znaaci ove dole IP adrese u notepad nazovi taj notepad fajl ipfilter sejvuj sa tim IP adresama negde, promeni mu ekstenziju umesto .txt u .dat ( znaci > ipfilter.dat) i dalje kapiras (isprati uputstvo)... 3. paste this in the file 64.62.128.0 - 64.62.255.255 65.19.128.0 - 65.19.191.255 66.160.128.0 - 66.160.207.255 87.117.250.0 - 87.117.251.255 216.218.128.0 - 216.218.255.255 and then save it 4. go to settings in utorrent and click advanced and check that ipfilter.enabled is set to true. 5. restart utorrent and you are done ili to isto samo drugacije objasnjeno: 1) Add the IP Block list like stated above....DO NOT SHUTDOWN UTORRENT, 2) INstead....Go to preferences--->advanced--->highlight IPfilter 3) change the value to "false" click ok 4) Go to preferences again--->advanced---->highlight IP filter 5) Now change the preference to true again All UPDATED and you are done!!! To je to, nadam se da ce pomoci i da takodje jos uvek koristim verziju uTorrent 1.7.5 Ažurirao N.B.G. - 18.Svibanj/May.2009 u 23:42 |
|
|
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Svibanj/May.2009 u 01:06 |
|
hvala n.b.g probacu sutra pa javljam
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
N.B.G.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Sick Boy Pridružen: 29.Srpanj/Jul.2008 Status: Offline Points: 2520 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Svibanj/May.2009 u 01:45 |
|
Ok. meni sljaka, javi mi bas me zanima jel to problem ili nesto drugo..
Opet cujem da novije verzije baguju ali vidim da rade drugima bez frke.. Resicemo!
|
|
|
|
![]() |
|
tarantula1
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 16.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Sverige Status: Offline Points: 12 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Svibanj/May.2009 u 12:01 |
Zna mi se to dogoditi ali na to uopće ne gledam kao problem jer tih 0,01 % u filmu ili seriji se uopće ne vidi . Da je riječ o nekakvom programu to bi već bio problem. Ne sekiraj se nego uživaj!! ![]() |
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Svibanj/May.2009 u 13:54 |
|
nije problem za ceo fajl ali ako je u vise rarova onda zna biti pobrisao sam one koji su pravili problem i za sad sa 1.8.2 nema problema bar ne jos sad imam drugu smesnu situaciju skidam neku igricu koja pise da ima 5.59 gb pokazuje da je skinuto 7.2 gb i stoji da je igru skinuo 59% ma poludeli su skroz |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |