Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - X-Men Origins: Wolverine
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

X-Men Origins: Wolverine

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Lucky_Mkd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lucky_Mkd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: X-Men Origins: Wolverine
    Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2009 u 15:13
hmmmmmmm ljudi sta je sa ovaj filmm, ili ja imam pogresnu verziuu za ovaj filmmm
Sve se gleda kako skoka sa ti mrezi na nego. kompliuterski nije uraden kako treba ili je mozda film je takav. ne mi se veruva da bude takav hmmm dali ga ima neko gledano ?
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2009 u 15:20
to ti je WORKPRINT
kao sto sam rekao, ni blizu finalne verzije
samo si userete film
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2009 u 15:26
Citiraj Mesec dana pre službene premijere nedovršena kopija fima "X-Men Origins: Wolverine" ilegalno je puštena u internetsku distribuciju. FBI traži odgovorne pirate Hugha Jacksonovog "X-Men Origins: Wolverine" koji je trebao da se pojavi u bioskopima krajem ovog meseca a pojavio se već sada na internetu i skinulo ga je već 250.000 ljudi, prenosi BBC.
20th Century Fox kipti od besa i još se ne zna ko je odgovoran za širenje nedovršene verzije kojoj nedostaje mnogo efekata i kompjuterski oblikovanih pozadina (CGI).
Film, kažu oni koji su ga videli, u ovakvom izdanju izgleda očajno.
Na vrh
Lucky_Mkd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lucky_Mkd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2009 u 15:34
jaaaa ne da izgleda ocajno katastrofalnooooo Cry aaaaaa zasto sam ga gledaoooo zastooooo lelelee sad nema da mi bude interesan Cry
Darije.Sentinel fala za informacija tnx Wink

Ažurirao Lucky_Mkd - 08.Travanj/Apr.2009 u 15:35
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2009 u 15:52
I onda ljudi kažu "Nema veze što je CAM verzija, kad su slika i zvuk extra." Kakva će tek onda biti 1080p verzija? 4D? LOL
Na vrh
fLipi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLipi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2009 u 20:33
uf znaci da prekinem download Confused
Na vrh
enad View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj enad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2009 u 21:23
...meni je ovaj Wolverine bia sprd samo takav. Gušta sam gledati ovakvog bez dovršenih efekata. Izgledao je ka neki visokobuđetni trash film. Nije toliko jadan ka šta govorite, ima svoje draži...hehe. Ima filmova i sa skupljim i naravno dovršenim efektima koji su teško s.r.a.nj.e.
Ovaj ide u anale..hehehe.
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2009 u 23:15
ja ne kuzim o cemu je ovdje rijec...
PA TA SNIMKA FILMA, NIJE DOVRSENA!!!!
ko da idete jest polupecen burek pa serete kako je meso sirovo...
sami ste si krivi sto ste ga pogledali ovako nedovrsenog. ali zato nemate pravo pljuvati po njemu jer to jednostavno nece biti isti film za mjesec dana kad dodje u kina.
cekam PROPPER cam ili TS i naravno idem u kino, pa tek onda konacni sud za film
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Cryptic_Liliah View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cryptic_Liliah Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2009 u 21:00

na stranu specijalni efekti, meni je ovaj film blago sranje...

prica je otisla u neocekivanom smijeru, mozda mi i to ima veze...

razumijem ja da to nije dokumentarac, ali ima previse nedorecenosti i nelogicnosti :)

cinjenica je da on odmah zarasta cim ga netko ozlijedi, pa prema tome on ne stari - jelda? - a kako je onda dosegao rane tridesete i tek onda tad stao sa satrenjem? a to je tek pocetak :)

i ocekivala sam tamniju pricu, malo neetickih znanstvenih eksperimentiranja na mutantima, malo crne znanstvene strane, zaludjenih znanstvenika, ali ne, na kraju je sve wolverine sam htio...

°° i ne bi bilo na odmet malo vise mutanata °°

Na vrh
stevica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stevica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2009 u 20:37
Ja sam taman skinuo i prebacio na DVD i kad gledam kraj UZAS ma sranje . Sad moram novi da skidam Cry
Na vrh
Uldan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Uldan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2009 u 01:41
Ceka se pravi DVD rip...necu workprint
Na vrh
mzx View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2009 u 23:47
Skinuo sam film X-Men Orgine Wolverine.R5 AC3.XviD-LTRG(1,38gb) pa bi da znam dali postoji prevod za ovaj film posto vec znam da postoji za verziju od 700mb r5 cocain ali me interesuje dali taj prevod za taj film odgovara ovome koji sam ja skinuo i sta znaci to na kraju LTRG i koja je razlika u filmovima posto su obadva R5 line ali jedan je ac3 na 1,38gb a drugi na 700mgb pa bi ako moze da mi neko objasni u cemuje stvar i dali postoji titl za ovaj film koji ja imam?,hvala  Smile
Shadow
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2009 u 23:58
Originalno postovano od strane mzx mzx piše:

Skinuo sam film X-Men Orgine Wolverine.R5 AC3.XviD-LTRG(1,38gb) pa bi da znam dali postoji prevod za ovaj film posto vec znam da postoji za verziju od 700mb r5 cocain ali me interesuje dali taj prevod za taj film odgovara ovome koji sam ja skinuo i sta znaci to na kraju LTRG i koja je razlika u filmovima posto su obadva R5 line ali jedan je ac3 na 1,38gb a drugi na 700mgb pa bi ako moze da mi neko objasni u cemuje stvar i dali postoji titl za ovaj film koji ja imam?,hvala  Smile

Pa zašto ne downloadaš postojeće prijevode na sajtu za taj film i tako provjeriš da li odgovaraju tvojoj verziji? Confused
Vjerujem da će ti neki od njih odgovarati, a ako ne, rješenje tvog problema se nalazi ovdje: Thumbs Up

Također, izuzetno je bitno napomenuti da je postupak sinhronizacije titlova za verziju (release) filma koju posjedujete jednostavan i na sajtu se nalaze detaljna uputstva. Stoga vas molimo da umjesto pritužbi da vam ne paše titl na film, radije nego da čekate da netko drugi to uradi, sami podesite titl za verziju koju posjedujete uz pomoć vrlo detaljnih uputstva koja se nalaze ovdje:
Uputstva i programi za sinhronizaciju prevoda sa filmom
Na vrh
mzx View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2009 u 00:31
samo sam hteo da pitam sta znaci to LTRG na kraju filma i nista drugo inace radim sa programima za sinhronizaciju nije problem ali cilj mog pitanja je bio uglavnom to sta to znaci ali hvala u svakom slicaju Thumbs Up
Shadow
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2009 u 00:42
Originalno postovano od strane mzx mzx piše:

samo sam hteo da pitam sta znaci to LTRG na kraju filma i nista drugo inace radim sa programima za sinhronizaciju nije problem ali cilj mog pitanja je bio uglavnom to sta to znaci ali hvala u svakom slicaju Thumbs Up

Ok, pa da i to objasnimo. LTRG je oznaka za određeni release odnosno određenu release grupu koja je ripala i uploadala određeni film, kao što su npr. axxo, fxg, DiAMOND, Duqa, keltz... i mnogi drugi.
Da naprimjer ja uploadam neki film koji sam ja ripao s dvd-a umjesto tog LTRG bi pisalo vjerojatno - Buki. LOL
Nadam se da sam ti uspio objasniti šta to znači... Pozdrav Tongue

Ažurirao Buki - 24.Svibanj/May.2009 u 00:43
Na vrh
mzx View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2009 u 00:45
naravno da si mi objasnio i to bas sad mije bas sasvim jasno i hvala ti puno ali kad nije nesto jasno to je to ali je sad sasvim uredu i hvala ti josjednom SmileClap
Shadow
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,145 sekundi.