Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software > BLURAY i HDTV
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - problem spajanja laptopa i lcd-a
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

problem spajanja laptopa i lcd-a

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
milky007 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milky007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: problem spajanja laptopa i lcd-a
    Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2009 u 15:27
Ovako...imam problem oko spanjanja laptopa sa lcd-om
laptop je asus f5R koji ima grafičku ati x1100 i imam tv lcd

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=42PFL5603D/10&scy=gb&slg=ENG

spojio sam ih preko hdmi to dvi kabla

i za to sam još uzeo konverter da bih mogao spojiti na laptop

sve sam to fino spojio ali na tv-u mi se nikako ne pokazuje slika ni zvuk (koji sam spojio preko babela koji spaja na laptopu audio out i na tv-u audio in)

e sad da li postoji nekakva caka kod svega toga,nešto što se tiče rezolucije ili čega već molio bi vas ako bi ste mi mogli pomoći jer više ne znam šta da radim...

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2009 u 15:38
Vidi ovu temu, mozda nesto pomogne:
par pitanja za hd strucnjake

Ja imam nvidia karticu, i kod Multiply Displays, cekiram polje Clone(The same on both displays), a za Ati ne znam kako ide to...
Na vrh
milky007 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milky007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2009 u 16:42
ma nije mi nista tu pomoglo...nema nitko tko bi imao problem kao ja
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2009 u 01:09
Imas na laptop-u kombinaciju tastera (čini mi se da je Fn+F5) da pustis signal na TV sa laptop-a. Tv bi trebao automatski da podesi rezoluciju, a ako je ne podržava, prebaciće grafičku karticu na rezoluciju koja njemu odgovara.
Na vrh
milky007 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milky007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2009 u 16:43
imam dvije F tipke na laptopu

stistnem Fn+ i sad imam F7 na kojemu pise LCD i imam F8 na kojemu pise LCD/ mali CRT monitor

Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2009 u 20:56
Ako nisi jos nista uradio,izvini ne videh na vreme,probaj da stisnes F8(on ti deli sliku i na LCD i na lap-top)pa javi sta se desava....
Na vrh
Momchilo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Momchilo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2009 u 05:52
koliko znam o Tv Out-u , treba da napravis Clone !!! kod mene je graficka Nvidia 8600GTS, ides desni klik na desktopu pa Nvidia Control Panel, pa Set Up Multiple displays, Imas gore pod 1 ponudjeno , Chose the nview display mode to use (Only use one display (single )) i imas pod 2 Select the display you would like to use. :) izaberes tu drugu, stavis sta hoces da koristis za drugi display i sljakace normalno na obadva u isto vreme :)
Po predanjima kaze da ce jabuka pojesti crva jednog dana ;)
Na vrh
zloco6 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zloco6 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2009 u 10:03
pozz evo jedan noob da se javi naime imam slicni slucaj...ja sam dobio sliku na lcd-u al ne znam kako narikatati rezoluciju 1920X1080 da mi funkcionira normalno na lcd-u i dal je to moguce ...Naime uvjek mi stavlja kod te rezoluceije neku produzenu sliku na lcd znaci van ekrana imam jos lufta a kod 800x600 mi radi normalno al je jadna slika 
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2009 u 10:43
podesi preko ffdshow video decoder da ti uvijek radi resize na tu rezoluciju, iako bih ti ja preporučio 1360x720 za obične divx filmove... I upotriyebi i filtere za izoštravanje slike u istom programu.

Nakon toga podesiš u playeru da koristi default system codece, naravno, podrazumijeva se da ffdshow postaviš kao jedan od njih.

Meni radi izvrsno, jest da je malo komplicirano, ali kad skužiš, to je to.

Ažurirao bubba ho-tep - 09.Travanj/Apr.2009 u 10:44
Na vrh
boki83 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj boki83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2009 u 23:11
imam lap top HP Compaq nx7300 i integrisanu kartu Mobile Intel(R) 945GM Express i TV Panasonic tx 32le7p. na lap topu imam vga izlaz i probao sam da ga povezem sa tv-om pomocu kabla i konvertera koji su prikazani na slici u prvom postu, procitao sam i sve ostale savete ali nikako da mi se pojavi slika na tv-u. da li imate jos neki savet za mene, da li je uopste ovo i moguce da se poveze i da gledam filmove sa kompa na tv-u
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2009 u 10:18
Treba probati u opcije Control panela za graficku kartu da pronadzes / Set up multiple displays / i tamo odabrati - Forse TV detection.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
boki83 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj boki83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2009 u 19:26
e da, to sam zaboravio,vec sam video taj predlog ovde i probao sam. u opcijama za graficku kartu imam opciju single displey ispod koga mi je stiklirano notebook, a dole pise multiple displey i obavestenje: two displeys must be connected to the computer before you can use this feature. please connect another displey i sa tim nista ne mogu da uradim.
kad prikljucim nista se ne desava, ne pojavljuje se ta druga opcija, probao sam da prikljucim pa restartujem komp medjutim stoji isto obavestenje
Na vrh
zloco6 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zloco6 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2009 u 17:11
da nisi mozda zaboravio na tv-u stavit ulaz rgb ili kakav vec Smile
Na vrh
nini.dortmund View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nini.dortmund Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2009 u 01:07
kod mene je ati graficka spojio sam leptop preko hdmi kabla, stavio sam rezoluciju 1440-900
al ne zaboravi prilikom spajanja mora ti biti iskljucen i komp i tv a kod mene isto tako leptop mora biti i na punjacu zbog visoke rezolucije. tek nakon sto prikljucis kabal onda uklj komp i sacekaj da se sve pokrene i stabilizuje onda uklj tv. trebalo bi automatski da ti prikaze sliku, ako ne onda moras i na tv-u da prebacis na nerazmjeran format bar tako je kod mene.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,189 sekundi.