Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pomoc
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pomoc

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mzx View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pomoc
    Objavljeno: 13.Svibanj/May.2009 u 20:55
Imam  neke filmove za koje nemam titlove i trazim da nadjem i onda se pojavi neki prevod za film koji meni treba ali na makedonskom jeziku i kad skinem taj titl namontiram radi provere u bs playeru da ga pogledam pre nego sto cu da ga konverujem i izlaze mi nerazumljiva slova i reci pa mi nije jasno zasto je to tako i bi bio zahvalan ako moze neko da mi pomogne da resim ovaj problem jer ja jednostavno neznam sta da radim(imam sve moguce fontove ako je do toga problem)hvala..Confused   
Shadow
Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2009 u 21:01
Originalno postovano od strane mzx mzx piše:

Imam  neke filmove za koje nemam titlove i trazim da nadjem

Brate, izvini, ali HAHAHAHAHAHAHA.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2009 u 21:05
A jel ti citas sta pise o ovom podforumu?

Pohvale, pokude, pitanja, problemi
Ovde nas možete pohvaliti, izgrditi, predložiti nešto ili pitati za probleme, ali isključivo u vezi foruma. Ovo nije mesto za potražnju prevoda i pitanja kada će se neki pojaviti!!

Dokle ce te da pitate za titlove, za neki softver, u ovaj podforum ?
Imate poseban podforum za titlove, poseban podforum za softver, poseban za hardver, poseban za muziku, poseban za igrice, poseban za spam i tako dalje. Svaki dan premestam po najmanje 10 tema kojih otvorite SVE u ovaj podforum. Kako vas ne mrzi da malo pogledate po forumu sta sve ima pa da razmislite GDE da postavite temu....

Sad cu da prebacim ovo u Softver jer mu je tamo mesto.

Sto se tice tog prevoda, to ti je makedonska cirilica. U bs playeru namestis font script na ANSI Cyrilic i dobices ta nerazumljiva slova...

Ažurirao icemaher - 13.Svibanj/May.2009 u 21:07
Na vrh
mzx View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2009 u 23:22
u cemuje problem prijatelju jeli jesli li ti neki lektor za pravopis ili neznam sta vec jeli ?? ovde je forum kako znam za filmove prevode itd itd i ako je tebi smesno necije pisanje ti si onda pogresio sajt i forum ja se izvinjavam za moj lapsus ali ipak ti nisi niko da to potenciras i ako si hteo da mise obratis toje trebalo da bude samo u vezi problema i pitanja koje sam ja postavio ovde a stose tice moga nacina pisanja gresaka ti nisi kompetentan da to potenciras ili bilo sta citiras zato bi te molio da mise ubuduce neobracas nikako jer sam ja ovde da bi resio svoj problem pomocu ljudi koji razumeju ono sto je meni nejasno i tu prica zavrsava. 
Shadow
Na vrh
mzx View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2009 u 23:26
Ja ti se najsrdacnije zahvaljujem i nisam imao pojma da se to namesta u bs playeru i zato mije bilo strah da to stavim tako da se konvertuje ja koristim vso za to pa sam mislio da ce i tamo da bude isti problem ali ti josjednom najsrdacnije zahvaljujem a sto se tice pogesnog pitanja na pogresno mesto ja se stvarno izvinjavam ..hvala..  
Shadow
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2009 u 23:30
Eto, sredili smo problem, i nema na cemu. Tu smo da pomognemoWink

Edit: Cek, cek, ti hoces da konvertujes te filmove sa makedonskog prevoda? Onda moras to podesiti i u ConvertXto dvd softveru, inace ces dobiti neispravna slova... Moras takodje u Convertx da podesis u opcije subtitle, ANSI Cyrilic, nemoj to da zaboravis.

Ažurirao icemaher - 13.Svibanj/May.2009 u 23:32
Na vrh
mzx View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2009 u 23:38
ovo je fenomenalno ja tise stvarno josjednom zahvaljujem na ovakvom odgovoru koji mije bas  pomogao i stvarno sam zadovoljan sto sam na pravom mestu sa pravim ljudima i sto ste voljni da pomognete nama koji se bas nerazumemo u ove stvari ali i zelimo da naucimo i jos volimo da gledamo filmove ,,svaka cast i hvala jos jednom  Thumbs Up  
Shadow
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2009 u 23:41
Nema na cemu, samo o ovome je pricano bilion puta, a i postoje Uputstva za to na forumu. Wink
Na vrh
mzx View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2009 u 00:58
ok je zemljak i ja sam iz kumanova znas haha ali ok je da i mi imamo tako pametne ljude ko sto si ti ali bas mije to drago i ja te pozdravljam
Shadow
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.