Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - nema nista bez mene
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

nema nista bez mene

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
lee adama View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lee adama Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: nema nista bez mene
    Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2009 u 23:11
evo posle dugog koriscenja vasih prevoda poceo sam da se osecam kao pijavica...samo uzimam a ni hvala da kazem...my name is Bond,James Din....ime mi je Gandra i iz Obrenovca sam(maleni gradic nadomak Beograda) i to je to..hehe...vec oko dve godine koristim usluge vaseg sajta pa rek'o ajde konacno da se registrujem i ponekad ocenim prevod ili ostavim neki pametni komentar(ne bi bilo lose i da nadjem devojku ovde)hehehe....radujem se daljoj saradnji i beskompromisnom koriscenju vasih usluga...pozdrav adminima(ako ih ima vise) i svim clanovima ganga!
sto volim kad nadjem dobar prevod
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2009 u 23:14
Dobrodošao na forum i sretno u potrazi za djevojkom ovdjeSmileLOL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2009 u 23:30
Originalno postovano od strane lee adama lee adama piše:

pozdrav adminima(ako ih ima vise)

Fala brate, neću ti ovo zaboraviti. drugari

Velkm on bord!!!!bubba2

Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2009 u 23:39
hehej Obrenovac veliki pozzzzzzzzz i prijatno druzenje...dance
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2009 u 23:46
Dobrodošao u gang!
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
lee adama View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lee adama Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2009 u 23:46
tenk ju JecoDJ i veliki pozzzzzzzz bek tu ju...pa nismo se videli ni culi makar sto i jednu godinu,zar ne? titloviekipa
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2009 u 23:49
Pa da sta reci,nadam se da si upucen da ima jedna dobra kavana ovde na forumu....barkavan's kavance..
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2009 u 23:50
Dobrodosao. tease
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
lee adama View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lee adama Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2009 u 00:01
Upucen nisam bio ali sada jesam(...ali nedovoljno)...ocekujem opis i delatnost kavfaneNGB2

faithlessmary bolje vas naš'ozvaljo
ps.Joj,stooo su dobri emoticons!

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2009 u 00:04
A da vidiš tek one koji će uskoro biti...
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2009 u 00:07
Ma daj bre Darije kada ce vise da se poveca broj smajlica????Hi hi ne smem da pomislim ko ih samo imenuje...malo off ali sta da se radi kada je spomenuto....AcaN
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2009 u 00:11
Evo da ne obećavam, ali u toku ove nedelje. Mada, nije dobro ni imati previše smajlija, gubi se smisao...
Na vrh
lee adama View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lee adama Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2009 u 00:16
Veruj mi da u jednom trenutku nece vise niko nista kuckati vec ce biti sve u smajlijima...sto zna da bude iritirajuce...doziraj po malo
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2009 u 00:55
ma nije bre tako,kada lupis sve odjednom brzo bi dosadili,ovako na kashichicu,e tada bi se samo oni konzumirali,mislim da ti lepo grunesh sve odjedama i onda te necemo vise cimatiblackmamba
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2009 u 01:11
Originalno postovano od strane lee adama lee adama piše:

Veruj mi da u jednom trenutku nece vise niko nista kuckati vec ce biti sve u smajlijima...sto zna da bude iritirajuce...doziraj po malo

Brate, ti ćeš daleko da doguraš ovde Clap
Na vrh
bihorackabir View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bihorackabir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2009 u 07:17
Dobrodošao u najbolju družinu.titloviekipa titlovibend
Na vrh
alma84 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alma84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2009 u 07:34
dobro dosao...
trazis curu ha?..
pa sretno s time..ako koju i otmes, ne znam kako ce reagirati decki koji tu vec mjesecimaaa pokusavaju..
muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D
Na vrh
lee adama View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lee adama Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2009 u 09:57
hmmm,e sad me zabrinu! 
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2009 u 11:02

Za odvajanje komada ti treba staž na forumu metuzalem ili će biti reakcije forumskih metuzalema u koje i sam spadam crnnica

LOL Šalim se, dobrodošao...

Na vrh
lee adama View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lee adama Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2009 u 11:11
haha,al ste se bre odma' uhvatili za odvajanje devojaka...ja sam se samo salio
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.