Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Crespo
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Crespo

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Crespo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crespo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Crespo
    Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2009 u 22:11
Pozdrav svima,ja sam Crespo. Necu mnogo da pricam o sebi i da se hvalim,ali moram da konstatujem da su na ovom forumu,vec poceli da me porede sa velikim Grckim matematicarima,filozofima...Wink
Moje namere na ovom forumu,izuzetno su "casne",iako dobar deo populacije foruma sumnja u to. Dakle,bicu iskren,registrovao sam se ovde da bih mogao da skidam titlove koji su mi potrebni i da zamolim svakog,ko ima dobru volju,da mi pomogne da nadjem titlove kojih nema na ovom sajtu ili forumu,a ima ih na nekom drugom mestu. I dalje mislim da se necu pokajati sto sam se registrovao i uveren sam da je rec o jednom izuzetnom sajtu sa ogromnom kolicinom titlova.

Jos jednom,pozdav za sve i svako dobro. Srecan Uskrs(clanovima koji slave).

P.S. Vec sam se upoznao sa nekim clanovima,pa cu ako mi nesto ne bude jasno,kako ne bih napravio neku gresku i time prekrsio neko od pravila foruma,pre svake bitnije odluke,prvo pitati njih za savet. Specijalan pozdrav za moje drugare.Tongue
Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2009 u 22:15
Dobro nam dosao.
I samo da ti kazem da, ukoliko ne uspes da nadjes ovde titl za neki film, 99% je sigurno da ga neces naci nigde.
Sto se tice serija, najvise prevoda imas na PO (prijevodi-online), ali vecina tih prevoda se nalazi i ovde.
Ovo ti je najveca baza nasih prevoda.
Na vrh
Bizarre_999 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bizarre_999 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2009 u 22:21

Druže,dobrodošao i uživaj na forumu!!

Na vrh
Crespo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crespo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2009 u 22:36
Hvala vam ljudi na dobrodoslici.

@BoSsS Slazem se u vezi s prevodima...
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2009 u 22:38
Epa cim sve znas sada, uzivaj i dobrodosao ti nama!!!!Wink
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2009 u 22:43
Dobro nam došao.
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2009 u 23:33
Dobrodošao na forum Thumbs Up
Na vrh
kiza22 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kiza22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2009 u 23:41
zdravo ja sam anel i tek sam se registrovo na forum imam jedan problem cijeli dan se zajebajem oko skidanja filmova i titlova jer novi sam u svemu tome skinuo sam get flash za skidanje filmova i bss player za gledanje i skinuo sam film high school musical 3 ali nikako da skinem titl i da ga nastimam na film vi mi sigurno mozete pomoci da to uradim unaprijed hvala i pozdrav crespo
Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2009 u 23:44
Dobro nam dosao, evo ja cu pokusati da ti pomognem.
Ako gledas na kompjuteru, najjednostavnije resenje ti je GOM Player.

, (<) - usporavas titl za pola sekunde

. (>) - ubrzavas titl za pola sekunde

E sad, mozda si ti skino titl koji se ne poklapa sa tvojom verzijom filma.
Koju verziju filma ti imas? (samo iskopiraj naziv ovde)

Ažurirao BoSsS - 19.Travanj/Apr.2009 u 23:45
Na vrh
kiza22 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kiza22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2009 u 23:48
p imam i taj gom i njega sam skinuo a neznam koja je verzija filma da ti iskren kazem skinuo sam film sa mininova.org a jeli mi treba neki program za skidanje titlova
Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2009 u 23:54
Ne treba ti nista, odes samo na pocetnu stranu (http://www.divx-titlovi.com/) i u search ukucas High School Musical 3.
Evo, da se ne mucis, odradio sam ja to za tebe. Big smile

Neki odatle ce ti sigurno odgovarati.

A sad, sto se tice skidanja, izaberes koji hoces titl, i onda ces dobiti opciju KLIKNI ZA DOWNLOAD.
Ona je veoma uocljiva, nema sanse da promasis. Wink
Ako bude trebalo jos nesto, slobodno pitaj.
Na vrh
kiza22 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kiza22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2009 u 00:02

pa uradim ja da budem iskren cijeli dan to radim otidem ja na download filma i skinem ga ali opet nista nikako da prevod ima pokusajem u bs playeru u goma imam jos neki ali nikako sda uspjednem

Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2009 u 00:06
Prevod je zakopan u ZIP ili u RAR file.
Moras da imas program WINRar ili WinZip, jer nakon sto skines prevod, moras da ga raspakujes.
Imas li koji od ova dva programa?
Ako nemas, javi mi se na PM.
Na vrh
kiza22 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kiza22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2009 u 00:10
imam winzip i bas mislim da mi tu nesto nestima jer nism mogao skidati titlove bez njega ma da mi je drug samo jedan da film uspjednem sastaviti onda bi mi puno lakse bilo
Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2009 u 00:13
OK, pa jesi li ti raspakovao titl nakon sto si ga skino?
Na vrh
kiza22 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kiza22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2009 u 00:15
ali kako da ga raspakujem on mi smjesti titl u winzip i ja nemam pojma vise sta da radim znam da mi pise da ga je skinuo oko 65% tako pise u winzipu
Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2009 u 00:18
OK, kad skines titl sa sajta, on je zipovan.
Idi desni klik na taj zipovan fajl i klikni na opciju EXTRACT HERE.
To je valjda to.
Na vrh
kiza22 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kiza22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2009 u 00:34
isao sam i on me spoji sa svim fajlovima i ja ga spojim sa filmom i necemi opet nesto a kad skidas titl nije ko film jeli tako in se skine odmah
Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2009 u 00:44
Ma prevod skines za sekundu.
A tek sam sad ukapirao u cemu ti je problem.
Nije ti isti naziv titla i filma.
Objasnicu ti kako da ucitas prevod u GOM Player-u.
Pusti film, pauziraj, klikni desni klik i onda idi na SUBTITLES=>SUBTITLE EXPLORER. (druga opcija odozgo)

Dobices novi prozor, onda ides na FILE=>OPEN.

Onda samo nadjes titl i ucitas ga.
Valjda ces sad uspeti. Wink
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2009 u 00:49
Ma skini 7-Zip besplatan je i otvara i .rar i .zip i jos puno arhiva,
a verovatno si nesto pogresno uradio pri instalaciji ili u setting-u BS Player-a,

evo adrese:

http://www.7-zip.org/

Naravno ubaci titl u isti folder sa filmom i nazoviga ga (Rename) kao i film,
mada ako dobro setujes BS Player i ne mora ali probaj tako..

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.