| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
X-Men Origins: Wolverine |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Lucky_Mkd
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: X-Men Origins: WolverineObjavljeno: 08.Travanj/Apr.2009 u 15:13 |
|
hmmmmmmm ljudi sta je sa ovaj filmm, ili ja imam pogresnu verziuu za ovaj filmmm
Sve se gleda kako skoka sa ti mrezi na nego. kompliuterski nije uraden kako treba ili je mozda film je takav. ne mi se veruva da bude takav hmmm dali ga ima neko gledano ? |
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2009 u 15:20 |
|
to ti je WORKPRINT
kao sto sam rekao, ni blizu finalne verzije samo si userete film |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2009 u 15:26 |
|
|
|
|
![]() |
|
Lucky_Mkd
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2009 u 15:34 |
|
jaaaa ne da izgleda ocajno katastrofalnooooo
aaaaaa zasto sam ga gledaoooo zastooooo lelelee sad nema da mi bude interesan Darije.Sentinel fala za informacija tnx ![]() Ažurirao Lucky_Mkd - 08.Travanj/Apr.2009 u 15:35 |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72113 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2009 u 15:52 |
|
I onda ljudi kažu "Nema veze što je CAM verzija, kad su slika i zvuk extra." Kakva će tek onda biti 1080p verzija? 4D?
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
fLipi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 09.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Cocos Island Status: Offline Points: 24 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2009 u 20:33 |
|
uf znaci da prekinem download
|
|
![]() |
|
enad
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 17.Veljaca/Feb.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 290 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2009 u 21:23 |
|
...meni je ovaj Wolverine bia sprd samo takav. Gušta sam gledati ovakvog bez dovršenih efekata. Izgledao je ka neki visokobuđetni trash film. Nije toliko jadan ka šta govorite, ima svoje draži...hehe. Ima filmova i sa skupljim i naravno dovršenim efektima koji su teško s.r.a.nj.e.
Ovaj ide u anale..hehehe. |
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2009 u 23:15 |
|
ja ne kuzim o cemu je ovdje rijec...
PA TA SNIMKA FILMA, NIJE DOVRSENA!!!! ko da idete jest polupecen burek pa serete kako je meso sirovo... sami ste si krivi sto ste ga pogledali ovako nedovrsenog. ali zato nemate pravo pljuvati po njemu jer to jednostavno nece biti isti film za mjesec dana kad dodje u kina. cekam PROPPER cam ili TS i naravno idem u kino, pa tek onda konacni sud za film |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
Cryptic_Liliah
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Svibanj/May.2009 u 21:00 |
|
na stranu specijalni efekti, meni je ovaj film blago sranje... prica je otisla u neocekivanom smijeru, mozda mi i to ima veze... razumijem ja da to nije dokumentarac, ali ima previse nedorecenosti i nelogicnosti :) cinjenica je da on odmah zarasta cim ga netko ozlijedi, pa prema tome on ne stari - jelda? - a kako je onda dosegao rane tridesete i tek onda tad stao sa satrenjem? a to je tek pocetak :) i ocekivala sam tamniju pricu, malo neetickih znanstvenih eksperimentiranja na mutantima, malo crne znanstvene strane, zaludjenih znanstvenika, ali ne, na kraju je sve wolverine sam htio... °° i ne bi bilo na odmet malo vise mutanata °° |
|
![]() |
|
stevica
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 26.Ožujak/Mar.2009 Lokacija: Nis Status: Offline Points: 24 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Svibanj/May.2009 u 20:37 |
|
Ja sam taman skinuo i prebacio na DVD i kad gledam kraj UZAS ma sranje . Sad moram novi da skidam
|
|
![]() |
|
Uldan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 07.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 24 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Svibanj/May.2009 u 01:41 |
|
Ceka se pravi DVD rip...necu workprint
|
|
![]() |
|
mzx
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 29.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 121 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Svibanj/May.2009 u 23:47 |
|
Skinuo sam film X-Men Orgine Wolverine.R5 AC3.XviD-LTRG(1,38gb) pa bi da znam dali postoji prevod za ovaj film posto vec znam da postoji za verziju od 700mb r5 cocain ali me interesuje dali taj prevod za taj film odgovara ovome koji sam ja skinuo i sta znaci to na kraju LTRG i koja je razlika u filmovima posto su obadva R5 line ali jedan je ac3 na 1,38gb a drugi na 700mgb pa bi ako moze da mi neko objasni u cemuje stvar i dali postoji titl za ovaj film koji ja imam?,hvala
|
|
|
Shadow
|
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Svibanj/May.2009 u 23:58 |
Pa zašto ne downloadaš postojeće prijevode na sajtu za taj film i tako provjeriš da li odgovaraju tvojoj verziji? ![]() Vjerujem da će ti neki od njih odgovarati, a ako ne, rješenje tvog problema se nalazi ovdje: ![]() Također, izuzetno je bitno napomenuti da je postupak sinhronizacije titlova za verziju (release) filma koju posjedujete jednostavan i na sajtu se nalaze detaljna uputstva. Stoga vas molimo da umjesto pritužbi da vam ne paše titl na film, radije nego da čekate da netko drugi to uradi, sami podesite titl za verziju koju posjedujete uz pomoć vrlo detaljnih uputstva koja se nalaze ovdje: Uputstva i programi za sinhronizaciju prevoda sa filmom |
|
![]() |
|
mzx
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Svibanj/May.2009 u 00:31 |
|
samo sam hteo da pitam sta znaci to LTRG na kraju filma i nista drugo inace radim sa programima za sinhronizaciju nije problem ali cilj mog pitanja je bio uglavnom to sta to znaci ali hvala u svakom slicaju
|
|
|
Shadow
|
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Svibanj/May.2009 u 00:42 |
Ok, pa da i to objasnimo. LTRG je oznaka za određeni release odnosno određenu release grupu koja je ripala i uploadala određeni film, kao što su npr. axxo, fxg, DiAMOND, Duqa, keltz... i mnogi drugi. Da naprimjer ja uploadam neki film koji sam ja ripao s dvd-a umjesto tog LTRG bi pisalo vjerojatno - Buki. ![]() Nadam se da sam ti uspio objasniti šta to znači... Pozdrav ![]() Ažurirao Buki - 24.Svibanj/May.2009 u 00:43 |
|
![]() |
|
mzx
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Svibanj/May.2009 u 00:45 |
|
naravno da si mi objasnio i to bas sad mije bas sasvim jasno i hvala ti puno ali kad nije nesto jasno to je to ali je sad sasvim uredu i hvala ti josjednom
![]()
|
|
|
Shadow
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |