Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Noviji filmovi-DVD-rip
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Noviji filmovi-DVD-rip

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mmacek15 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mmacek15 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Noviji filmovi-DVD-rip
    Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2003 u 21:30

Kill Bill vol.1,Bad boys 2,Matrix Revolutions,Mrak film 3,Out of time, S.W.A.T.,Spy kids 3-D:Game Over,The medallion,The Texas chainshaw massacre.

Kad ti filmovi dolaze na DVD-ripu?

Kada će doći Lord og the rings:Return of the king?

MUJC
Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2003 u 21:37
Ova tri znam 100% da su izašli na dvd-rip

Out of time
S.W.A.T.
The medallion

A i mene zanima kada ?e iza?i

Lord of the rings:Return of the king
Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2003 u 22:27

Neznam zašto patite za tim DVD ripovima (mislim zašto ste nestrpljivi toliko) sve te filmove smo gledali i kad dođe DVD sigurno ih nećemo gledati u tak kratkom vremenu ponovo!!!

Ja npr. sam bio jako nestrpljiv za Matrix 3 (imao sam njemački) za prevod ali sad sam ga pogledao i imam vremena za DVD!!!

Kapetan Kuka
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2003 u 22:49
Kaj Vam Svim Trebaju Dvd Ripovi.Ima ti takvih mahera koji ti film sa Dvd sripaju tak da bi rekal da je to neko snimal u kinu sa kamerom i to ne digitalnom nego običnom analognom
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2003 u 22:50
i još Nekaj Dvd Ripovi nemogu ti biti prije nego kaj neko sripa novinarski Dvd(u takvim slučajevima piše ispod nekakvo upozorenje) ili film izađe u Americi pa ga mi tu preko bare skinemo s neta
Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2003 u 22:51
Sve je to tako ali ako ve? nisam pogledao neki film radije ?u ga pogledati DVD-rip nego Kino-rip ako ve? mogu birati.
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2003 u 22:57
dobro imaš pravo ali kaj buš film gledal dva puta ak je film npr. Matrix 2.Gledal sam kinorip nebiga ga posudil za niš
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2003 u 22:59

I o tome ću jednom otvoriti temu!!!

Ripaju filmove svakako !!

Gore i dolje izripaju crnu pozadinu ubace titlove i imaju barem dva put lošiji film!!

Vjerujte znam o čemu pričam jer sam do saada izripao najmanje 70 dvd!! uz to i pretvorio dosta kino ripova SVCD u DivX!!!

Kapetan Kuka
Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2003 u 23:02
Ja sam baš neki dan dobio Matri 2 dvd-rip i ponovom sam ga pogledao vjeruj mi da je razlika velika i u slici i u zvuku ali naravno da ne?u sve filmove koje sam pogledao kino-rip ponovo gledati i dvd-rip. Barem ne još nekoliko godina.
Na vrh
Mickey8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mickey8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2003 u 23:17
to ovisi o svakom, ja uvijek pricekam dobru kvalitetu, kino-rip ignoriram...ps kill bill je izasao dvd-rip divx..
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2003 u 23:17

O tom ti pričam cijelo vrijeme!!!

Oni koji gledaju filmove ne traže ISKLJUČIVO DVD jer nemogu to doćekati oni drugi koji traže DVD ripove a negledaju filmove (samo nas koji gldamo zamaraju)

Da ne bude nesporazuma ja volim DVD ripove ali sigurno ne tražim Matrix 3 na dvd jer ako si imalo .....znaš da je za to rano!!!

Kapetan Kuka
Na vrh
Mickey8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mickey8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2003 u 23:22
malo mi je ovaj prosli post iracionalan, jer upravo oni koji vole filmsku umjetnost i vole filmove zele uzivati u njima, u slici, u zvuku, uz pricu..
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2003 u 09:42

Jel ima ko Bill kill dvd-rip.Ako ima može onda razmjena

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,258 sekundi.