| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
| Korisnik | |
texas
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 04.Srpanj/Jul.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 117 |
Tema: reporteriObjavljeno: 27.Svibanj/May.2007 u 16:42 |
|
Je li netko snima Reportere od Mirjane Rakić?
|
|
|
texas
|
|
![]() |
|
Kasperko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2009 u 11:38 |
|
Nije bas odgovor na ovu temu, ali se tice emisije "Reporteri".
Uglavnom prosle sedmice sam gledala tu emisiju gde se govorilo o poreskim utajama te kako ova ekonomska kriza utice na velike bogatase u svetu. Medjutim poslastica cele emisije je bilo mali dokumentarac od BBC-a pod nazivom "Oporezuj me ako mozes"! U njemu se govorilo o malim drzivicama koje zive od ljudi koji kod njih prave svakojake smicalice da bi "podkrali" svoju drzavu! Uglavnom, ova emisija je moja preporuka! A mozete ju pronaci i na Internetu, na sajtu: www.error.gs pod nazivom: Oporezuj me ako mozes. Pozz ![]() |
|
![]() |
|
denisDG
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 17.Listopad/Oct.2009 Lokacija: RIJEKA Status: Offline Points: 1 |
Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2009 u 10:05 |
|
sto niko ne snima ovu odlicnu emisiju
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2009 u 13:00 |
|
Pravila ponašanja na forumu
8.) Ne odgovarajte na prastare, odavno neaktivne i nepotrebne teme. Nemojte pisati u starim temama sa odavno zaboravljene stranice pojedinog foruma ukoliko za to ne postoji potreba. Ako ste nakon korištenja tražilice naletili na temu u kojoj bi bilo poželjno pisati, da ne bi došlo do nepotrebnog dupliranja tema (po pravilu broj 3), u redu je da ju podignete iz mrtvih. Ali, ako se samo radi o spamanju ili davanju svojeg mišljenja o nečemu za što je odavno prestala potreba, niste ovlašteni odgovarati na takvu prastaru temu. U tom slučaju opomena slijedi. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |