Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pozdrav
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

pozdrav

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
lazurokg View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lazurokg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: pozdrav
    Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2009 u 22:34
pozdrav i velika zahvalnost svima koji postavljaju titlove nov sam u ovome ali racunajte i na mene samo da se uhodam Wink
Na vrh
lazurokg View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lazurokg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2009 u 22:35
evo verovatno greska pozdrav sam postavio na pogresno mesto
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2009 u 22:36
Prije svega dobrodošao a ako gdje dok budeš hodao zapneš slobodno pitaj.

Uživaj u forumu!
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2009 u 22:38
Dobro nam došao.
Na vrh
lazurokg View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lazurokg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2009 u 23:06
ovo mi je trci mesec kako koristim  kablovski interet i nemogu da verujem kakva je kultura i ljubaznost na forumima hvala na dobrodoslici joya    iromafia111  
javicu vam se sigurno kad zapne
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2009 u 23:13
Dobrodošao na forum, slobodno pitaj u vezi svega šta ti nije jasno, tu smoSmile
Na vrh
ottawa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ottawa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2009 u 03:36
Star caos svima nisam nova ali sam slabo dolazila ovde od sad ce me biti malo vise !
("_")
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2009 u 03:39
Dobrodošla na forum.Smile
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2009 u 11:17
dobrodošli
Na vrh
alma84 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alma84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2009 u 12:41
dobro dosli ljudi...
muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D
Na vrh
Merli View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Merli Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2009 u 13:06
E ljudi pozz ja sam novi u skidanju filmova i sve i trebao mi title za fils gse nasao na vasoj stranici i skinuo skinuo sma i film provjerio sve regga eh mozete li mi pojsanit kako da ubacim title u film??
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2009 u 13:25
Idemo polako.

- Dobrodošao na forum.
- Nemoj duplirati teme (to ti piše u pravilima foruma).
- Probaj ispravno objasniti svoj problem. To ćeš najlakše učiniti ako pravilno napišeš što te muči jer ove dvije poruke koje si napisao izgledaju kao da ti srce prebrzo kuca pa ne možeš kontrolirati prste dok tipkaš poruke. Nigdje nam se ne žuri.
- Što se tvog pitanja tiče, nakon što skineš zipani titl i staviš ga u isti folder sa filmom, moraš ga odzipati. Nakon toga gledaš film sa titlovima. Ako titlovi vremenski ne odgovaraju tvojoj verziji filma, na forumu se nalaze upute kako to popraviti.
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2009 u 23:19
Originalno postovano od strane alma84 alma84 piše:

dobro dosli ljudi...
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.