Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The  Alphabet Killer (2008)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Alphabet Killer (2008)

The Alphabet Killer

The Alphabet Killer (2008)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Abecedni ubojica

Godina:

2008

Žanr:

kriminalistički, misterij, triler

Trajanje:

98 min

Režija:

Rob Schmidt

Scenarij:

Tom Malloy

Glavne uloge:

Cary Elwes
  >  Kenneth Shine
Timothy Hutton
  >  Richard Ledge
Michael Ironside
  >  Captain Nathan Norcross
Tom Noonan
  >  Ray Gullikson
Meltem Cumbul
  >  Elisa Castillo
Eliza Dushku
  >  Megan Paige
Andrew Fiscella
  >  Len Schafer
Larry Hankin
  >  Perry
Melissa Leo
  >  Kathy Walsh
Carl Lumbly
  >  Dr. Ellis Parks
Tom Malloy
  >  Officer Steven Harper
Jack McGee
  >  Hank
Bill Moseley
  >  Carl Tanner
Frank Rossi
  >  Francis Baker
Rocco Sisto
  >  Father McQuarrie
Brian Scannell
  >  Jay Castillo
Sarah Anderson
  >  Elizabeth Eckers
Kristina Jewell
  >  Wendy Walsh

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Alphabet Killer (2008)
    Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2008 u 19:03

THE ALPHABET KILLER, 2008.
(SAD)

Žanr: Drama / Triler
Trajanje: 100 min

Glavne uloge:
Eliza Dushku
Cary Elwes
Michael Ironside
Bill Moseley
Carl Lumbly
Timothy Hutton

Scenario: Tom Malloy (The Attic, 2008.)
Režija: Rob Schmidt (Wrong Turn, 2003.)

Sinopsis:
Film je snimljen prema istinitoj priči o nerešenim ubistvima "Alphabet" iz 70-tih godina u Ročesteru u Njujorku gde su ubijene tri devojčice čija su imena počinjala na isto slovo kao i imena gradova u kojima su njihova tela pronađena. Izvan malog grada Ročestera u Njujorku pronađeno je telo brutalno ubijene desetogodišnje devojčice a opsednuta detektivka Megan Paige (Eliza Dushku) doživljava nervni slom dok pokušava da reši slučaj. Kada se ubistva dece ponovo pojave posle dve godine, Megan se vraća istrazi, ali vraćaju se i njene jezive halucinacije. Čak i kad bi mogla da dokaže povezanost sa podudarnošću inicijala, da li može da se osloni dovoljno dugo na svoj razum da uhvati psihopatu?

Lokacije snimanja:
Ridgewood, Queens, New York City, New York, USA
Rochester, New York, USA

Ažurirao AcaN - 20.Prosinac/Dec.2008 u 08:41
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2008 u 02:49
Uh, ovo deluje zanimljivo... 
Na vrh
sole12 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sole12 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2009 u 03:13
meni je iskreno simpatican film
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2009 u 04:38
Dobar film, cak sta vise!!
Preporuka za sve koji ga jos uvek nemaju!!!

Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2009 u 10:46
Gledao 6/10
Na vrh
kestern29 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kestern29 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2009 u 15:00
upravo ga skidam!Smile
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2011 u 12:08
Film je teška glupost - glumci veze nemaju sa životom (pogotovo je iritantna glavna glumica), a priča ima ogroman broj nelogičnosti, glupih situacija, razgovora i preterivanja... Ubica je providan kao voda, halucinacije glupe, besmislene i bez svrhe, s obzirom da je ludilo detektivke tako glupo odrađeno da uopšte ni ne shvatam od čega je poludela... Film me je samo iznervirao i ništa više... 2/10
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2011 u 17:16
Meni bas suprotno odlican film.E pa nije bas toliko providno kao sto pricas! Sta ocekujes film je misterija,nesto poput Zodiaka.Sasvim solidan film! Samo kraj film malo glup,bar koliko se secam,a gledao sam ga jos pre 3 godine od kada je izasao!
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2011 u 10:50
Originalno postovano od strane filips88 filips88 piše:

Meni bas suprotno odlican film.E pa nije bas toliko providno kao sto pricas! Sta ocekujes film je misterija,nesto poput Zodiaka.Sasvim solidan film! Samo kraj film malo glup,bar koliko se secam,a gledao sam ga jos pre 3 godine od kada je izasao!

Misteriju i očekujem LOL a bilo je toliko providno da čim sam ga ugledala znala sam da je on kriv, s obzirom da nisam videla značaj njegovog pojavljivanja i potenciranja sem tog da je on ubica...

Ažurirao CSInvestigator - 07.Travanj/Apr.2011 u 10:50
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2011 u 11:57
Ja nisam skapirao do samog kraja,ali mogla si reci onako nije los ali moglo je i bolje a ne nevalja film nista i tako to.Nego nisam ni ja trebao da se ubacujem,mozda nevolis ovakav tip filmova...
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2011 u 12:05
Zdrava konverzacija nikad nije na odmet Wink To što sam rekla da je film loš, ne znači da ne volim taj žanr, već naprotiv, obožavam trilere/misterije, ali je ovaj očajan u odnosu na većinu filmova iz tog žanra koje sam odgledala...
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2024 u 12:48
Hvala.
Na vrh
leo-mesi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leo-mesi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2024 u 14:43
Ideja i tematika ozbiljna ali realizacija loša. Moralo je biti bolje...snimljeno po istinitoj priči ali generalno loše je ispalo.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2024 u 12:53
Gluma glavne glumice mi je ocajna. Film ima puno slabih mesta .Moglo je mnogo bolje da se uradi na osnovu price. Ocena 5/10
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.