Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Preporuka za filmove
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Preporuka za filmove

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
SandroCro View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SandroCro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Preporuka za filmove
    Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2009 u 02:13
Pozdrav svima!!

Dali mi tko moze preporuciti neke nove filmove a da imaju ovdje prijevodi...
Znaci bilo sta od novijih filmova,jer vise neznam sto gledat. Prijevodi mi osobno ne trebaju, no imam mladjeg brata i neke prijatelje koji neznaju bas EJ pa da ne gledaju uludo sam film...

Hvala unaprijed,
BUBI69
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2009 u 02:37
Transporter 3
Max Payne
The Dark Knight
The Eleventh Hour
RocknRolla
Pride And Glory
Body of Lies
Eagle Eye
The Red Baron
Defiance
Vicky Cristina Barcelona
Saw V
Wall-E
Exit Speed itd....

Ma skidaj sta oces novo, ovde za sve ima prevod!!!!

Ažurirao icemaher - 17.Sijecanj/Jan.2009 u 02:37
Na vrh
tarik994 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tarik994 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2009 u 15:17
You don't mess with the Zohan ili Big STan
Na vrh
zzoki22 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zzoki22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2009 u 16:03
Behind Enemy Lines: Colombia (2009)
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2009 u 18:20
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Transporter 3
Max Payne
The Dark Knight
The Eleventh Hour
RocknRolla
Pride And Glory
Body of Lies
Eagle Eye
The Red Baron
Defiance
Vicky Cristina Barcelona
Saw V
Wall-E
Exit Speed itd....

Ma skidaj sta oces novo, ovde za sve ima prevod!!!!

od ovoga što sam gledao je Wall-E Heart i Dark Knight koji je ok..preskoči Max Payne pa i Saw 5 (jedini ako su ti nastavci dobri) makar je meni čak ostao u dobro sjećanju..čitao sam na forumima.. da hvale RocknRolla, Pride and Glory i Eagle Eye..

btw ice sve samo hollywood..baci se malo na europu..solidni horori izašli u zadnje vrijeme baš iz europe Embarrassed
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2009 u 18:26
pa dajte ljudi topic je MRTAV
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2009 u 18:28
Originalno postovano od strane Bebinjo Bebinjo piše:

preskoči Max Payne pa i Saw 5

Zašto?Confused
Saw 5 fenomenalan(puno bolji od 3. i 4. dijela), Max Payne jako dobar(igricu nisam igrao)
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2009 u 18:34
Nisam ih sve gledao na tu listu.LOL
Covek je trazio preporuku filmova koji IMAJU prevode ovde na sajt, pa sam mu preporucio filmove na tu listu.
Max payne je glupost,
Eagle Eye takodje mi se ne svidja,
Pride and Glory - dosadno,
Transporter 3 - glupost,
Eleventh Hour - nije lose,
Rocknrolla - nisam dogledao do kraj,
Defiance - solidno
Body of Lies - nista narocito,
Exit Speed - dosadno i glupo...
 Sto se tice zanra horor ili sci fi/fantasy to ne mogu da podnesem, previse mi je glupo i ne-zanimljivo to da gledam. Gledam samo akciju/triler/drama/krimi i po neku komedijuWink
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2009 u 16:31
Originalno postovano od strane Buki-Fiume Buki-Fiume piše:

Originalno postovano od strane Bebinjo Bebinjo piše:

preskoči Max Payne pa i Saw 5

Zašto?Confused
Saw 5 fenomenalan(puno bolji od 3. i 4. dijela), Max Payne jako dobar(igricu nisam igrao)

hahaha zato ti i je dobar..o Sawu neću previše govorit..ako je to tebi od najboljih filmova prošle godine onda si ti gledao sranja
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2009 u 17:22

Pa, sveukupno mi je Saw serijal odličan, nekako originalan i drugačiji od drugih filmova...Wink

Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2009 u 03:21

zombie strippers 2008

obavezno pogledaj :)
Na vrh
sasha68 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasha68 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2009 u 22:59
Pa da krenemo:
The reader,Thick as thieves,Changeling,Gran Torino,Defiance,Deveta ceta(ruski),Inhabited island(ruski),Marley and my,Seven pounds,The international,Duplicity,Pink Panter 2...........
Razliciti zanrovi - razliciti ukusi.Primecite da ovde nema horor filmova,za moj ukus to i nisu filmovi.Ali to je samo moje misljenje!!!
Na vrh
Lucky_Mkd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lucky_Mkd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2009 u 02:16
Originalno postovano od strane LEMONZOO LEMONZOO piše:

zombie strippers 2008

obavezno pogledaj :)

AAAA koliko gluopav fillll nemoj samo ovajjj da ga gledas
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2009 u 02:36
eskalofrio, los cronocrimenes, lat den ratte komma in, klass, good bad and the weird, myrin, 9 rota... Obavezno pogledati
Na vrh
helex View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj helex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2009 u 10:03
The Horseman nije loš
Na vrh
misokralj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj misokralj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2009 u 21:43
The Curious Case of Benjamin Button
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.