Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Arena da ili ne?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Arena da ili ne?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
vspasic View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vspasic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Arena da ili ne?
    Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2009 u 18:24
Partizan je ove godine nastavio kontinuitet uspeha u Evropi i ponovo jedini sa ovih prostora prosao u TOP8 Eurolige. Poznato je da je prosle nedelje oboren rekord po broju posetilaca na jednoj utakmici ovog takmicenja upravo u Bg Areni. Sta mislite o tome da li bi Partizan trebalo da se vrati u Pionir ili da nastavi da igra u Areni? I zasto?
Lupus in Fabula
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2009 u 18:32
svaka cast na uspjehu, pa bolje bi bilo da nastave igrat u areni kad je vec mogu popunit, a ne da arena zjapi prazna kao zagrebacka...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2009 u 18:39
Pazi brate, slična je priča bila i na relaciji Hala Sportova -> Pionir... I tada se pričala ista priča kao i sada. Tako da... Sa jedne strane tu je nostalgija prema Pioniru, a sa druge "pogled" u budućnost prema Areni...
Ne znam koliko je pametno stalno igrati u Areni, jer sam recimo ja bio u subotu u Pioniru n aNLB utakmici protiv Split agde nije bilo viš eod 3000 ljudi.. Zamisli tu brojku u Areni - smešno. Nemamo još mi izgrađenu naviku (da tako ružno nazovem to) da idemo da gledamo Partizan (ili Zvezdu ili bilo koji klub za koji navijamo) već volimo (još uvek) Velike utakmice...
Moj glas odlazi Areni po pitanju najverovatnijeg "okršaja" sa CSKA, a za ostalo - tu je stari dobri Pionir.
Na vrh
vspasic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vspasic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2009 u 18:45
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Pazi brate, slična je priča bila i na relaciji Hala Sportova -> Pionir... I tada se pričala ista priča kao i sada. Tako da... Sa jedne strane tu je nostalgija prema Pioniru, a sa druge "pogled" u budućnost prema Areni...
Ne znam koliko je pametno stalno igrati u Areni, jer sam recimo ja bio u subotu u Pioniru n aNLB utakmici protiv Split agde nije bilo viš eod 3000 ljudi.. Zamisli tu brojku u Areni - smešno. Nemamo još mi izgrađenu naviku (da tako ružno nazovem to) da idemo da gledamo Partizan (ili Zvezdu ili bilo koji klub za koji navijamo) već volimo (još uvek) Velike utakmice...
Moj glas odlazi Areni po pitanju najverovatnijeg "okršaja" sa CSKA, a za ostalo - tu je stari dobri Pionir.

Prilicno slicno razmisljam na tu temu... No za "velike" utakmice, kao sto je ona protiv CSKA ili SIjene (treba se nadati do poslednjeg trenutka Smile), a i racunajuci finansijski efekat arene (suva dobit po utakmici od 20000 posetilaca je 50-100 hiljada evrica), plus potencijalna A licenca u Evroligi... bar za ovo takmicenje-Arena je pun pogodak!

P.S. Buba, hvala na cestitkama... iskreno sam se nadao susretu Partizan-Cibona u TOP8, malo je falilo...
Lupus in Fabula
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.