Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - FILMOVI O NAVIJAČIMA
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

FILMOVI O NAVIJAČIMA

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: FILMOVI O NAVIJAČIMA
    Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2009 u 19:32
FILMOVI O NAVIJAČIMA

Ova tema namijenjena je filmovima baziranim na priči o navijačima.
Pozivam sve ljubitelje filmova ove tematike da se priključe ovoj temi i slobodno komentiraju.
Također, zamolio bi vas da ne tražite prijevode i linkove za filmove u ovoj temi.
Ispod se nalazi popis najpoznatijih filmova ove tematike, koji će se naravno editirati po potrebi.

"Screen Two" The Firm (1989)
IMDb

Ultra (1990)
IMDb

I.D. (1995)
IMDb

The Football Factory (2004)
IMDb

Green Street Hooligans (2005)
IMDb

Rise of the Footsoldier (2007)
IMDb

Cass (2008)
IMDb

Green Street Hooligans 2 (2009)
IMDb

The Firm (2009)
IMDb

Metastaze (2009)
IMDb

Dokumentarna serija:
The Real Football Factories (2006)
IMDb

iromafia

Ažurirao Buki - 09.Kolovoz/Aug.2010 u 22:01
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2009 u 15:18
jedva cekam da ga skinem........ prvi dio znam napamet.....obozavam ovj film 
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2009 u 16:19
Da, meni je isto prvi dio odličan, zato sam i otvorio posebnu temu za ovaj film. Makar mi je od sličnih filmova bolji Football Factory, a Rise of the Footsoldier je remek djelo, fenomenalan film. Preporučam ti oba ako ih nisi gledao, a ima i još jedan novi sličan film, nedavno je izašao, zove se Cass, ali nije mi dobar poput ovih...Wink
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2009 u 16:27
pogledaj I.D. takodjer dobar film
i Zashto film o navijacima(huliganima) Sparte Wink

Ažurirao dejan-sl - 06.Ožujak/Mar.2009 u 16:31
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2009 u 16:36
E taj nisam pogledao, skinuti ću ga, samo malo se mučim s nazivom, nikako naći torrent i prijevod na sajtu za ovaj film, izbacuje mi sve i svašta kada upišem "I.D."ConfusedLOL
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2009 u 20:09
Originalno postovano od strane dejan-sl dejan-sl piše:

pogledaj I.D. takodjer dobar film
i Zashto film o navijacima(huliganima) Sparte Wink
"I.D"-Meni super film,dobio ga "SLUĆAJNO" od jednog lika uz filmove koje mi je poslao...WinkSmile
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2009 u 15:47
Pogledao sam I.D., stvarno je film dobar, nema toliko nasilja i brutalnih scena, ali priča je odlična, hvala na preporuci...Smile

Ali i dalje za mene od takvih filmova, daleko najbolji Rise Of The Footsoldier (baziran na istinitom događaju) i preporučam ga svima...Wink
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2009 u 16:40
Meni je osobni favorit Football Factory, pravi engleski štih...
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2009 u 17:03
Da, definitivno najbolji i najrealniji uz Rise Of The Footsoldier...Wink

Ažurirao darije - 09.Ožujak/Mar.2009 u 01:20
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2009 u 19:15
Ako imas linkove za ultra i proc? ajd mi posalji na pm, hvala unaprijed

Ažurirao darije - 09.Ožujak/Mar.2009 u 01:24
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2009 u 21:08
Originalno postovano od strane bubba ho-tep bubba ho-tep piše:

Inace ako imas linkove za ultra i proc? ajde mi posalji na pm, hvala unaprijed

Za Ultra sam ti poslao na pmWink, a za ovaj drugi ti nemam, a niti neznam koji je to filmConfused

Ažurirao Buki-Fiume - 08.Ožujak/Mar.2009 u 00:44
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2009 u 21:32
Ako se ne varam to bi trebalo da bude ovo:

Proc? (1987)

http://www.imdb.com/title/tt0093786/

Na vrh
risa View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj risa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2009 u 18:42
Originalno postovano od strane Buki-Fiume Buki-Fiume piše:

Pogledao sam I.D., stvarno je film dobar, nema toliko nasilja i brutalnih scena, ali priča je odlična, hvala na preporuci...[IMG]height=17 alt=Smile src="http://www.divx-titlovi.com/Forum/smileys/smiley1.gif" width=17 align=absMiddle>

Ali i dalje za mene od takvih filmova, daleko najbolji Rise Of The Footsoldier (baziran na istinitom događaju) i preporučam ga svima...[IMG]height=17 alt=Wink src="http://www.divx-titlovi.com/Forum/smileys/smiley2.gif" width=17 align=absMiddle>

Gde si skinuo I.D.?
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2009 u 22:16
Originalno postovano od strane risa risa piše:

Gdje si skinuo I.D.?

Poslao sam ti na pm...Wink

Ažurirao Buki-Fiume - 08.Ožujak/Mar.2009 u 23:01
Na vrh
Peki&Maki.Co View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Peki&Maki.Co Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2009 u 23:35
ClapPozdrav bukki sto se tice prvog dela filma green street hooligan po meni je veoma dobro odradjen sto se tice huliganstva i organizacije tice sve je uradjeno veoma dobro pa cak i odabir glumaca je dobar{malo mi se tu ne uklapa Ilajdza ali ajde de!!!}Za nijansu je bolji Cass{2008} koji se bavi tematikom West Hamovih ISF-a ali po ispovesti Casse Peanuta proslavljenog vodje ISF!!!Sto se tice drugog dela,film se odvija u zatvoru,gde se nasle zaracene navijacke grupe!Nije Hoolivudska produkcija,ali dasak Evropskog filma se oseti pa je i film realniji i suroviji sto je i bit takvih filmova{Footbal Factory}Meni se iskrano svideo,ali Boze moj koliko ljudi toliko cudi!!Neka mi niko ne zameri ako sam bio preopsiran ili da delujem kao filozof  pa nesto izvodim,ali to je moj stil izrazaja!!!Zelim da ti se ovim putem zahvalim tebi i svim ljudima koji radite izuzetno prevodjenje filmovima!!!SVAKA CAST!!!!MAJSTORI!!!!Clap

da slazem se sa tobom u vezi filma Ultra!!Veoma dobar film o Boysima!!!!I hvala momci za naziv filma o Spartinim navijacima{i.d} ARise of Footsolder nisam gledao ali cu ga brzzzzzo naci i pogledati!!!Cudi me da niko ne napravi filmove o navijacima na Balkanu jer su ovde {DOKAZANO}NAJACE FIRME!!!!Nkome to nije palo na um!Ouch

Ažurirao darije - 09.Ožujak/Mar.2009 u 01:27
KaD Ja tAmO oNo mEĐuTiM
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2009 u 02:34
Originalno postovano od strane Peki&Maki.Co Peki&Maki.Co piše:

da slazem se sa tobom u vezi filma Ultra!!Veoma dobar film o Boysima!!!!I hvala momci za naziv filma o Spartinim navijacima{i.d} ARise of Footsolder nisam gledao ali cu ga brzzzzzo naci i pogledati!!!Cudi me da niko ne napravi filmove o navijacima na Balkanu jer su ovde {DOKAZANO}NAJACE FIRME!!!!Nkome to nije palo na um!Ouch 

Dosta toga si pobrkao u ovom postu...Confused
1.Film Ultra nije o Boysima nego o Rominim navijačima
2.Naziv filma o Spartinim navijačima je Zashto, a ne I.D.
3.I.D. je britanski film slične tematike, također dobar i sa odličnom pričom

P.S. Što se tiče filma Rise Of The Foosoldier, obavezno ga pogledaj, a preporučam ti da skineš FXG verziju, jer je to produžena i najbolja verzija filma...Wink

Hmmmm, bilo bi zanimljivo snimiti film o navijačima na Balkanu, ali imaš dokumentarac o balkanskim navijačima, točnije seriju, a jedna od epizoda vezana je za balkanske navijače, riječ je o dokumentarnoj seriji The Real Football Factories International...Wink
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2009 u 17:44
e lega imas kakav link da skinem ovaj  The Firm
ajd pa mi posalji na pm
hvala
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2009 u 17:56
Originalno postovano od strane dejan-sl dejan-sl piše:

e lega imas kakav link da skinem ovaj  The Firm ajd pa mi posalji na pm hvala

Poslao sam ti, nema baš puno linkova jer je star film i ne toliko poznat, ali biti će ok i ovo...Wink

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2009 u 18:10
fala lega
Na vrh
kuureee View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kuureee Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2009 u 18:50
obozavam da gledam filmove o navijacima.nisam nesto puno filmova odgledao jer nisam imao mogucnosti da nadjem ,ali sad cu sve filmove sto su navedeni ovde da poskidam i odgledam.
jel mozete da mi predlozite koim redosledom filmove da skida ,koje prvo filmove da skidam stim sto sam gledao green street hooligans ,Football Factory.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.