Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - HJSplit ne radi?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

HJSplit ne radi?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: HJSplit ne radi?
    Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2009 u 16:21
   Pokušavam po ko zna koji put da skinem HJSplit 2.3, vidim da je to najnovija verzija. No, ne mogu nikako da ga pokrenem! Koliko znam, starije verzije su bile exe fajlovi, nije trebala nikakva instalacija.
No kad raspakujem Zip od 2.3 i probam da ga pokrenem, izbaci mi poruku:

Malwarebytes Anti-Malware kaže da je sa fajlom sve u redu.
No i sa starijom verzijiom 2.2 je ista stvar. Zna li neko u čemu je stvar, ili mi se opet motaju štetočine po Lap-u.
Svaki put sam skidao sa oficijelnih sajtova

www.freebytesoftware.com/download/hjsplit.zip
www.freebyte.net/download/hjsplit.zip
www.treepad.net/download/hjsplit.zip

Zamolio bih nekoga da skine i proveri i on, fajl je mali, minut posla. Hvala.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2009 u 16:39
ja probo i radi extra
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2009 u 16:42
Ja ne znam zašto vi imate potrebu da UVEk imate SAMO najnovije programe!!!????
Dok lepo radi stara verzija, NEMOJTE JE MENJATI!!!!!!

Bez problema sam skinuo 2.3 verziju odavde:
http://www.brothersoft.com/hjsplit-download-69140.html
i najnormalnije radi. Probajte.
Na vrh
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2009 u 17:01
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Ja ne znam zašto vi imate potrebu da UVEk imate SAMO najnovije programe!!!????
Dok lepo radi stara verzija, NEMOJTE JE MENJATI!!!!!!

Bez problema sam skinuo 2.3 verziju odavde:
http://www.brothersoft.com/hjsplit-download-69140.html
i najnormalnije radi. Probajte.

Ista stvar darije, odakle god skinuo saceka me onaj popup kad probam da ga pokrenem. Moj se Lap definitivno raspada. Radice cekic, bogami.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2009 u 17:06
Ili čekić ili format C:

Nego, probajte da prekopirate taj .exe fajl na neku drugu particiju pa da ga pokrenete...

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2009 u 17:16
Valjda imas previse zastite na PC-u, meni tako izgleda, ne znam sta ce ti toliko zastite(antivirusi, spyware,antispyware, malware i trista cuda), ko da radis u CIALOL Mala sala, naravno, ja koristim samo Nod 32 i otvaram HJsplit sa prvog linka bez problema...
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2009 u 18:10
Radi starija pa rastura!!!
A stvarno zasto dirati nesto sto radi,
ne kapiram   
Evo meni puko key malopre tj. skoro svima blst,
svi kukaju,
zato sto koriste KAV 2009, ja sedmicu, tras key
i lepo jos pola godine, a inovatori kukaju   

Na vrh
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2009 u 18:38

Ili čekić ili format C:

Nego, probajte da prekopirate taj .exe fajl na neku drugu particiju pa da ga pokrenete...

Probao sam, ne uspeva. Inace, imam samo MAM i SD od zastite, i to je aktivan samo SD, napravio sam kompletan skan i jednim i drugim, i oboje kazu da je sve cisto. Mozda je problem Internet Download Manager. Citavu nedelju dana se maltretiram sa reinstalacijom, dodajem jedan po jedan program od mojih uobicajenih, i u neko doba se poremeti konfiruracija. Ne mogu uopste da skontam sta se desava. Sve je ranije radilo u istom sastavu bez ikakvih vecih problema.
Update: Dodatno sam proverio i SDFix-om, Lap je cist, nema nikakve gamadi. Probao sam i da SD-u iskljucim file guard, ni to ne prolazi. Uopste mi nije jasno sta jos trebam da probam.

Ažurirao suadnovic - 05.Ožujak/Mar.2009 u 19:15
Na vrh
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2009 u 08:46
Prilikom redovnog update-a oglasio se i Microsoft, te otvorio

http://onecare.live.com/site/en-gb/scanner/default_scan.htm?redir=true

i izbacio ovu poruku

Virus alert: Microsoft detected the Win32/Small.CA virus on your computer

This problem was caused by Win32/Small.CA, a known computer virus.

O ovome se moze pogledati recimo na

http://www.spywaredb.com/remove-trojandropper-win32-small-ca/

Opis na ovoj stranici objasnjava dosta objasnjava sta se desava, tj. desavanja kod mene o nemogucnosti pokretanja HJSplit-a su upravo ta koja su opisana.

Kill process trojandropper.win32.small.ca.exe Nema tog procesa u Task Manageru

No, otvorih Win32, i  nisam uspeo da uradim

Delete file trojandropper.win32.small.ca.exe
Nema takvog fajla (ili je skriven)

Koji je uzas XP!

A i Spawer Doctor je krajnje sumnjiv, poruke koje daje su mi kontradiktorne, cak mislim da mu je konektovanje na Internet sumnjiva akcija. SRANJE!!!!

Konkretno sumnjiva mi je ova poruka:

Treath name: Trojan.Agent!sd6
Infection:C\WINDOWS\TEMP\BNC.TMP

Ažurirao suadnovic - 06.Ožujak/Mar.2009 u 09:03
Na vrh
bihorackabir View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bihorackabir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2009 u 10:01
pozdrav svima..da li si probao SPYWARE TERMINATOR.Izuzetno je dobar pogotovo za te trojance..
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2009 u 10:06
Spyware Doctor je jedan od najboljih (ako ne i najbolji) program za uklanjanje gamadi. Ovo nije moje lično mišljenje, već mišljenje stručnjak. Wink

Taj fajl, ako ga imete je u system32 i SKRIVEN je. Pronađite ga i obrišite.
Na vrh
bihorackabir View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bihorackabir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2009 u 10:10
zdravo darije.ista stvar sa tim virusima i kod mene,ali nije ga moguce obisati bez spaywera.izlazi mi poruka ..can not delete the file..ali ga terminator obrise bez problema a zatim trazi restart..
Na vrh
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2009 u 11:40

Spyware Doctor je jedan od najboljih (ako ne i najbolji) program za uklanjanje gamadi. Ovo nije moje lično mišljenje, već mišljenje stručnjak. Taj fajl, ako ga imete je u system32 i SKRIVEN je. Pronađite ga i obrišite.

Pa rekoh vec, otvorim sistem32, ukljucim opciju show hidden files, i nema ga. Nema ga ni u procesima. Pokusavam da stavim SP3, jer ako sam nesto i pokupio, stiglo je preko IE6. Pazi sad ovo:
Odem na Microsoft update, i za urgentni update mi prijavljuje samo SP3(skidao sam ga 3-4 puta vec do sada). No ne lezi vraze, krene instalacija, a onda se odjednom prekida i kaze da je nemoguca dok se ne pokupi jos neki update!!! Smucio mi se zivot od Microsofta.
Neverovatno da oni sa live care prijavljuju postojanje, a na onoj stranici gore se preporucuje za ciscenje SD (imam zadnji 6.0.1.440), koji ga ne vidi!
...lud zbunjenog!
Najradije bih instalirao Mac-a ili Linux, no nemam snage vise da ucim, i ovo malo sto sam prikrpio izislo mi je na nos.
Svo vreme mi odlazi na krpljenje Frankenstajna.

Ažurirao suadnovic - 06.Ožujak/Mar.2009 u 11:52
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,207 sekundi.