Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - POZDRAV sa Zlatibora svima
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

POZDRAV sa Zlatibora svima

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Pakula View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pakula Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: POZDRAV sa Zlatibora svima
    Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2009 u 07:37
    Postovanje prijatelji, ja sam Zoran, 71 godiste, sa Zlatibora. Na ovaj forum sam dosao na preporuku prijatelja. Inace sam i veliki YUGONOSTALGICAR pa mi je drago da nas ovde ima sa svih prostora bivse YUGE.
Veliki pozdrav jos jednom za sve vas...
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2009 u 09:25
smile116

A ja mislio da su ti srcu prirasli Yugo automobili (mali, jeftini, možeš ga servisirat na parkiralištu). LOL Uživaj u forumu i preporuči nas dalje.
Na vrh
Pakula View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pakula Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2009 u 09:44
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

A ja mislio da su ti srcu prirasli Yugo automobili (mali, jeftini, možeš ga servisirat na parkiralištu). Uživaj u forumu i preporuči nas dalje.

jao, pa i on je skoro bas otisao u istoriju, radnice u fabrici plakale kada je poslednji sisao sa trake...eehh, sta je seta
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2009 u 09:48
Dobrodošao i uživaj. Imaš par ulica niže "kafanicu", pa svrati...
Na vrh
Pakula View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pakula Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2009 u 10:00
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Dobrodošao i uživaj. Imaš par ulica niže "kafanicu", pa svrati...

Hvala na dobrodoslici, nisam jos video kafanu, sad cu, ionako sam ugostitelj
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2009 u 10:03
Komsija, veliki pozdrav za tebe iz Uzica!!!
Vladika
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2009 u 10:06
pozdrav i dobro nam dosao na forum! :)
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2009 u 10:10
smile116
Na vrh
Pakula View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pakula Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2009 u 10:16
Originalno postovano od strane Vladika Vladika piše:

Komsija, veliki pozdrav za tebe iz Uzica!!!

heeeej... pa ne mogu da verujem, na celoj krstarici nikoga nisam sreo iz nase okoline a ovde odmah srecem komsiju, haha....pozdrav i tebi...u toj magli dole kod tebe pretpostavljam
Na vrh
Pakula View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pakula Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2009 u 10:17
Originalno postovano od strane Buki-Fiume Buki-Fiume piše:

[IMG]height=45 alt=smile116 src="http://www.divx-titlovi.com/Forum/smileys/welcomeani.gif" width=60 align=absMiddle>

hvala Buki, Rijeka je prelepa

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2009 u 10:18
Originalno postovano od strane Pakula Pakula piše:

hvala Buki, Rijeka je prelepa 

Thumbs UpClap
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2009 u 14:31
Pozdrav i dobrodošao
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2009 u 15:36
dobro Nam dosao kolega......
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2009 u 15:40
Dobrodošlica i ovde sa moje strane...pozdrav tik ispod spomenika...GAJEVI hihi,hocemo do Krčme na kafu?smile124..........
Na vrh
Pakula View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pakula Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2009 u 15:13
Originalno postovano od strane jecaDJ jecaDJ piše:

Dobrodošlica i ovde sa moje strane...pozdrav tik ispod spomenika...GAJEVI hihi,hocemo do Krčme na kafu?..........

hahaha. vid sad ovo, jos ce mi se neko javiti i iz trznog centrta, haha
Pozdrav Jeco...gajevi, Jeca, hhmmmmmmm
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2009 u 16:37
Ha pa nekada dok je postojala "Maska"tamo je bilo po meni vrh,medjutim lepinja sa pršutom u grandu je idealno resenje za dorucak dok si na vodama(i dalje mi je u glavi stari naziv,ne mogu da ga presaltam)
Na vrh
Pakula View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pakula Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2009 u 19:58

Ha pa nekada dok je postojala "Maska"tamo je bilo po meni vrh,medjutim lepinja sa pršutom u grandu je idealno resenje za dorucak dok si na vodama(i dalje mi je u glavi stari naziv,ne mogu da ga presaltam)

hmm, ti pamtis masku, hehe, pa muzika do zore

a jesi li jela pizzu u piZZeriji OKO
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2009 u 20:00
dobrodošao

užiwaj u forumu ;)
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2009 u 21:07
E nisam klopala tamo,ali pazi Maska je nesto sto mi je ostalo u naj naj secanju veruj....hmmm pa bre provodi stvarno do zore,mislim da je tada bio Bojan i Aca konobari,taj period koji sam ja najvise i upamtila,tako nekako!!!Ma imam ja citave price sa Zlatibora.Obozavam ga do neba i nazad i jos milion puta toliko...
Heart
Na vrh
Pakula View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pakula Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2009 u 21:10

E nisam klopala tamo,ali pazi Maska je nesto sto mi je ostalo u naj naj secanju veruj....hmmm pa bre provodi stvarno do zore,mislim da je tada bio Bojan i Aca konobari,taj period koji sam ja najvise i upamtila,tako nekako!!!Ma imam ja citave price sa Zlatibora.Obozavam ga do neba i nazad i jos milion puta toliko...

da, Bojan i sada radi u Adađu a ko je Aca, nemam pojma..svirao je u masci tada kada se ostajalo do ujutro moj drugar ČORBA...koji je kasnije svirao par Novih Godina kod mene u pizzeriji, ja sam držao tu pizzeriju
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.