Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pohvale
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

pohvale

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
tvidy View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tvidy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: pohvale
    Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2009 u 13:59
evo jednostavno da se zahvalim i da pohvalim sve uploadere i ljude koji prevode filmove jer bez njih nikad ne bi odgledali neki najnoviji film i to sve gratis. Svaka cast na nesebicnosti i volonterizmu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
tvidy
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2009 u 15:08
Hvala tebi što ti jedan od prvih postova nije "treba mi titl - HITNO". Ovo je pravo osvježenje. Clap
Na vrh
Yasmina View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Yasmina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2009 u 10:44
svaka cast svima koji dele sa nama titlove....

Na vrh
makeconec1111 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj makeconec1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2009 u 17:38
I jas samo vaka opsto da ve pofalam svarno ste zakon respekt od mene 
Na vrh
AlexFreeStyler View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexFreeStyler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2009 u 02:13
Bravo i od mene za prevodite , super ste.......Wink

Ažurirao AlexFreeStyler - 09.Veljaca/Feb.2009 u 02:13
Na vrh
trovac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj trovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2009 u 16:29

Smile sta drugo nego se zaahvaliti svim ljudima koji su postali titlove..

A o samoj web stranici nema rijeci..NAJ BOLJI STE
Na vrh
masternk View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj masternk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2009 u 13:05
Ko god da Vam je radio dizajn sajta, zna covjek svoj posao. Sve pohvale i ljudima koji vode forum, kao i prevodiocima filmova ! 
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2009 u 13:10
Hvala u ime svih nas
Na vrh
alma84 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alma84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2009 u 16:20
jao ljudi nemate pojma kako je ovo lijepo procitati...jaooo..
odmah sam se raznjezila..
muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D
Na vrh
aleksejivan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksejivan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2009 u 01:39
ljudi nisam nesto jak sa jezicima pa ne mogu na drugi nacin da pomognem osim da svima vama koji ovo radite pruzim podrsku i izrazim veliku zahvalnost za to sto radite.
veliko hvala.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2009 u 02:21
Može i tako. Hvala tebi na podršci...
Na vrh
VMilan55 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VMilan55 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2009 u 01:54
Jedno veliko hvala za sve entuzijaste koji svoje vreme odvoje da bi nama doneli radost. Sajtu želim uspeha na novom serveru i ljudima koji učestvuju u toj realizaciji. Forumašima da nekad imaju i strpljenja i razumevanja. Veliki pozdrav svima Milan.
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2009 u 02:01
Stvarno i meni je drago da ima novih clanova koji napisu nesto poput ovoga.

Hvala i od mene na podršci.
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
bezma View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bezma Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2009 u 17:42
Priključujem se pohvali svim ljudima koji svojim predanim radom i voljom omogučuju da ovaj sajt bude sve bolji i bolji . Žao mi je što osobno ne pridonosim puno radi nedostatka vremena  , ali se trudim da sve one prijevode koji imaju neke nedostatke i sam prepravim i postavim na sajtu . Hvala svima jo š jednom . Pozdrav Bezma
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2009 u 01:51
Hvala svima na iskrenim pohvalama... Ako bude i pritužbi - tu smo...
Na vrh
dacho View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dacho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2009 u 20:41
Hvala svim dobrim ljudima sto odvajaju svoje slobodno vrijeme da bi i mi koji ne znamo dobro jezik uzivali u filmovima u svom domu.

P.S. Mozda bi mogli naci neki nacin da i mi koji samo skidamo prevode pomognemo da se ovaj sajt odrzi.

Ažurirao dacho - 20.Ožujak/Mar.2009 u 20:44
Na vrh
zeljkom83 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zeljkom83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2009 u 14:26
I ja bih da se kao i moji prethodnici zahvalim svima koji prevode sve ove filmove !!!
poz
Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2009 u 22:05
Ja bih htjela pohvaliti kompletnu ekipu koja je beskrajno simpatična i beskrajno nesebična u svom radu.
Čitajući komentare i rasprave na forumu odali ste dojam Velike lijepe i složne obitelji.
Moram priznati da se tako nešto jako malo može vidjeti i doživjeti.
Ostanite cool, ostanite face, budite uvijek naši kraljevi i kraljice titla.
Na vrh
mamita View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mamita Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2009 u 23:08
StarHvala svim prevoditeljima,jer mi je uz njihov prevod lakše praćenje filma.Clap

SmileNeću tražiti prevod,čekaću.Big smile
Na vrh
Bato&Cici View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bato&Cici Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2009 u 18:24
Ovaj sajt čini posebnim to što mogu da se nadju titlovi za neke starije filmove kojih nema nigdje. Za to su zaslužni posebno Gaca62 i Kneginja. Hvala im i sve čestitke.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,135 sekundi.