Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ne trebaju vam toliki postovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

ne trebaju vam toliki postovi

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
bihorackabir View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bihorackabir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: ne trebaju vam toliki postovi
    Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2009 u 23:48
nije bas fer za te postove.neko ima 200 pa daj da predlozim zakon.ovo nije vlada,nego upoznavanje i pomoc nekima kojima treba nesto.Npr meni treba 100 prevoda za neke filmove,a imam preko 3000 hiljade filmova.svaki novi clan ce se sloziti sa mnom.siguran sam da mogu pomoci.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2009 u 00:50
Jesi li ti uopste razumeo zasto je ogranicenje za tih 10 postova? Aj reci jedan dobar razlog, zasto bi ti primer postavio novu temu ako ti treba prevod, kad vec ima 2 teme za to? Ako ti treba prevod za film koji je snimljen do 2005 god. onda napises poruku u ovu temu:
Lista potrebnih prijevoda do 2005 g.
Ako ti treba prevod za film koji je snimljen od 2005god. pa na dalje(2005,2006,2007,2008 i 2009), onda napisi poruku(Post) u ovu temu:
Potrebni Prevodi Za Filmove od 2005. g.

Ne razumem cemu tolika panika zbog tog ogranicenja? Kao da smo vam presekli noge? Sta fali ako napisete post u temu odredjenu za to? Primetio sam nekih novih clanova da traze prevode gde im pade na pamet, neki otvaraju teme u Novi Clanovi, neki pisu u DivX Razmene, neki traze prevode u temu gde se Najavljuju prevodi koji ce se uskoro pojaviti na sajtu, pa kao sto vidis nikoga nije briga da li ima pravila na ovom forumu ili nema, taj bi dosao jer mu TREBA NESTO kao sto kazes, ali neka taj prvo procita pravila, pa neka proveri na sajt, mozda taj prevod postoji, i ako postoji, ima tutorijal za podesavanje  na forumu ovde, ali druze niko to ne radi. Tek kad utvrdi da taj prevod ne postoji, onda nek pretrazi forum ovde da nije slucajno taj prevod VEC neko trazio u one dve teme, ili neka proveri da nije taj prevod vec najavljen da ce ga neko prevesti u ovu temu:
Prevodi koji će se uskoro pojaviti- popis

pa ako nije, onda neka napise SLOBODNO poruku da mu treba taj i taj prevod za taj i taj film, i postavi imdb link, da bi znali o kom filmu se radi....

Ažurirao icemaher - 28.Veljaca/Feb.2009 u 00:50
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2009 u 00:56
Tako je odluceno jer skoro niko ne cita pravila.
Dosta njih se registruje danas i odmah otvori temu kako mu HITNO treba prevod za film koji je tek ubacio da se skida....
I meni trebaju titlovi za nekih 300 filmova pa ne kukam po forumu.
Jednostavno pretrazi sajt, ako ne nadjes ovde vrlo su male sanse da taj prevod uopste i postoji.
Svremena na vreme opet pogledaj, mozda se neki pojavio u medjuvremenu.

hihih Ajs me preduhitrio

Ažurirao Vedder - 28.Veljaca/Feb.2009 u 00:57

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bihorackabir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2009 u 01:14
ne treba da kukamo nego da se pomognemo.posalji mi spisak tih 300 filmova i ja cu ti poslat prevode za koje budem imao.nisam ja radio te prevode.jednostavno imam veliku kolekciju vecinom starih filmova.i meni ne treba prevod iz 2009.koji jos nije izaso.razumem ja to.nego hocu da kazem da prevode ne treba krasti jer to je velika glupost,na kraju krajeva dobijemo film sa losim prevod.skinuo sam sa vaseg sajta THE UNBORN prevod.ja ne znam na sta to lici.ali definitivno nije srp,hr ili bosanski.obratite paznju prevodici,dobro proverite.
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2009 u 01:15
Pa ako imaš,  kako ti kažeš puno prijevoda za stare filmove, uploadaj ih na sajt ako na sajtu ne postoje...Wink
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bihorackabir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2009 u 01:18
e pa sad da li smem.jer kazete da titlove ne smemo da dodajemo.ja stvarno nemam vremena da ih ispravljam.

Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2009 u 01:23
Originalno postovano od strane bihorackabir bihorackabir piše:

a imam preko 3000 hiljade filmova.siguran sam da mogu pomoci.

Znaci imas ovoliko filmova i svi prevodi su neispravni?
Pa kako ces nam to onda pomoci?

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2009 u 01:24
LOL
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bihorackabir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2009 u 01:26
ha ha,nisi me razumeo,to su filmovi koji su vec na disku vec izrezani sa super prevodom.nego kazem da mogu da posaljem prevode.
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2009 u 01:28
Pa ako su prijevodi ispravni i ne postoje na sajtu, naravno da bi bilo dobro da ih uploadaš na sajt...Wink
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2009 u 01:29
Pa posalji, evo ja cekam!
Mozda treba nesto i kolegama i meni!
ili su zalepljeni na film, oni sa ulice mozda?

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bihorackabir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2009 u 01:31
vazi buraz samo ti meni kazi kako da ih posaljem.jer ja stvarno ne znam.novi sam clan.
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2009 u 01:33
Pa na prvoj stranici gdje je baza titlova imaš opciju dodaj titl.Klikneš ne to i onda ideš na subtitles pa na upload subtitle...tamo popunis sve rubrike i uploadas ga...Wink
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bihorackabir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2009 u 01:35
vazi .sad mi je malo jasnije.ali prvo moram da proverim da li ga ima na sajt.jeli tako.
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2009 u 01:36
Tako je...Thumbs Up
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2009 u 01:37
Da, da samo ako nema vec na sajtu.
Originalno postovano od strane bihorackabir bihorackabir piše:

ne treba da kukamo nego da se pomognemo.posalji mi spisak tih 300 filmova i ja cu ti poslat prevode za koje budem imao.nisam ja radio te prevode.jednostavno imam veliku kolekciju vecinom starih filmova.i meni ne treba prevod iz 2009.koji jos nije izaso.razumem ja to.nego hocu da kazem da prevode ne treba krasti jer to je velika glupost,na kraju krajeva dobijemo film sa losim prevod.skinuo sam sa vaseg sajta THE UNBORN prevod.ja ne znam na sta to lici.ali definitivno nije srp,hr ili bosanski.obratite paznju prevodici,dobro proverite.

Sto se ovoga tice, veruj mi kad ti kazem male su sanse da ti imas neki prevod a da nema vec na sajtu.
Dogu sam ovde a i u "biznisu" razmena. Uglavnom ovo sto ima na sajtu to je to, ili ako je nov pa nece pirati da dele al opet se pojavi kad tad

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bihorackabir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2009 u 01:42
ne sumnjam ja u vase kvalitete.ovaj sajt mi je preporucen,i da znas da ste stvarno THE BEST OF NET.ali otkud znas mozda mogu da pomognem.pa i ako ne mogu opet mi hvala
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2009 u 10:45
Slobodno ti uploadaj nitko ti ne brani.
Na vrh
alma84 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alma84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2009 u 10:58
s time naravno da ne mjenjas ime prevodioca..to je zabranjeno..ali uplodati mozes..dapace..
muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2009 u 19:51
I ja nagurao na 13500 hiljada DVD-ova i na jedno 4000 VHS-ova
i te stare prijevode uploaduj da vidim šta ima šta nema da ne prijevodim.

Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,273 sekundi.