Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dziobas Rar Player
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dziobas Rar Player

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dziobas Rar Player
    Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2009 u 00:29
Najzad sam nasao nesto ste je cini mi se kompletan odgovor na pitanje koje sam postavio u vezi pregledavanja Rar i 001 athiva:

Dziobas Rar Player. On je free jer se distribuira pod GPL licencom, i omogucuje da se pogleda neki video snimak direktno iz .rar arhive. Evo i linkova:

http://rapidshare.com/files/33288001/Dziobas.RAR.Player.0.006.4.FULL.zip

http://dziobas-rar-player.en.softonic.com/download

A ovo je novija verzija koja se instalira

http://share.legalne.info/1400/Setup_Dziobas_Rar_Player_0.009.38.exe

ili

http://www.programosy.pl/program,dziobas-rar-player.html

Evo sitnog citata sa njegove strane:

Dziobas Rar Player is a program that plays rar files, mvk, avi, mpeg or ogg without any Windows codecs. Dziobas Rar Player plays partially downloaded AVI movies, with subtitles support. Dziobas Rar Player is also able to play dvix/xvid movies from rar files.

Starija verzija se ne instalira.

Radni prozor i uputstvo za ono sto me je zanimalo: (program je pak mnogo kompleksniji no sto izgleda na prvi pogled. Otvorite recimo filtre...)

RAR Movie Player is a super little program that will allow you to open and view the #1 RAR movie file to see if the quality is okay and decide if you want to continue downloading the full series of files!

To view a password protected movie file; Open Rar Player. Click on "File" on menu. Select Streaming from unrar. Add the password and view the movie. The viewing will last 8-12 min, you cannot advance and must watch in sequence, but you can exit program at any time.

No prema onome sto sam video, programcic se moze koristiti i za sinhronizaciju titlova i audia, pravi mali dragulj.

Ovde je portable verzija. MalwareBytes Anti Malware kaze da su svi ovi fajlovi cisti!

http://ds6.ovh.org/drp.html

Program ima i neke opcije za titlove, te ga tek treba blize upoznati. Ima neku opciju sa download-om koju zasad ne razumem. Problem je sto su dokumentacija i podrska za njega na poljskom jeziku, no tu je FoxLingo.

Ažurirao suadnovic - 21.Veljaca/Feb.2009 u 04:10
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2009 u 00:42
@ suadanovic.. Kolega, bez uvrede i ljutnje,
To sto si postovao zajedno sa tim Player-om sam
isto tako ja postovao pre nekih 6-7 meseci.. manje vise.
Naravno u pitanju je identican program.
Tako da se ova tema duplira.

Na vrh
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2009 u 00:49
Ja u pretrazi nisam nista nasao.
No kako to onda da mi niko nije dao pravi odgovor kad sam pitao kako videti sadrzaj samo jednog Rar-a ili 001 fajla. U diskusiji je ucestvovao i darije, valjda bi se on prvi setio toga.
Nije nikakav problem ako sam nehotice duplirao post, lako ce se on obrisati ako je suvisan, no za mene ovo jeste veliko otkrice, te sam sav "happy", i iskreno receno, mislio sam da ovo nije postano, te da i ja nečim obradujem kolege. 
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2009 u 00:51
RAR Movie Player

Ne znam da li je neko okacio ovakav post ali evo resenja
da vidite sta skidate bez cele .rar arhive,
sto znaci da vam ne trebaju screenshot-ovi jer i oni umejuda lazu a naravno ne znamo ni kakav je zvuk,dakle...

Info:

This little program allows you to download the first movie
fileand watch it to make sure its what you want before
dowloading it alland finding its a poor quality CAM or
worse.
http://rapidshare.com/files/95767672/BBAJC0004.rar.html

Password nije potreban!

Samo bez slike jer je previse lak za upotrebu!

Ah da..
to sam zaboravio da napisem..
Jedino AVAST i NOD kojem vidim svi ovde veruju,
a pritom taj isti antivirus nalazi da je video sa YOUTUBE ili Dailymotion virus
onda najbolje da skines sa nekog linka:

http://www.google.com/search?hl=en&q=rar+movie+player&btnG=Google+Search&aq=o

inace ja imam Kaspersky sa kojim sam skenirao instalaciju pre nego sto sam okacio post i nije nista nasao,
ali ok. svaki Antivirus druga baza..
a evo neko napisa i da GOM player pusta..
tako da ako verujes NOD-u toliko gore je search link pa izaberi download,
a tamo gde sam ga ja nasao niko nije prijavio trojanca osim nekog lika
koji koristi AVAST,
nadam se da ces naci u search-u Install koji NOD ne prijavljuje kao trojanca Wink
P.S. meni radi ko zmaj!

---------------------------------------------

Da jos nesto..
Ne mogu da kacim drugi link za download jer nemam ni NOD ni AVAST,
tako da nemam pojma sta ce oni da prijave kao trojanca,
i kao drugo, ovaj post nije namenjen za raspravu ili razmenu misljenja
o antivirusima,
mislim da je gore iznad.
A to je kao da ti jedna riba kaze volim te a druga da te ne voli ;)
tako da nadji ga, vidim ima ga na raznim linkovima a i torrent-ima..
Aj pa sa srecom, steta,
opasan je programcic!!!

evo i novijih verzija...ima ih dosta,
pa da ne kacim sve,nesto nemam bas vremena,
izvolite pa birajte:
http://ipb.quicksilverscreen.com/index.php?s=36a847a8f4d99676863ad40e5cb9ed22&showtopic=74469&st=0&p=347152&#entry347152

Comment:
Bio jednom VLC media player pa mu niko nije verovao,
i gle cuda, sada ga svi obozavaju

Ažurirao darije - 21.Veljaca/Feb.2009 u 03:56

Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2009 u 00:59
Ne mogu, na zelim i necu da pricam u ime drugih,
ali svako ko koristi NOD ce kao sto ces videti u mom postu
kolegi i nasao nekog trojanca, e zato ga ja ne koristim,
jer ne verujem ni njemu ni njegovoj update bazi,
a ovo nije jedini primer..
Aj da ne duzim valjda ti je dovoljno da mojim drugovima
restartuje PC kada mu se posalje video sa Dailymotion-a, inace vrlo srodan sajt YouTube-u..
Ali sad je to vec druga tema
Kaspersky vs, NOD, bezveze..
Toliko.
Aj pa pozz.

Na vrh
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2009 u 01:13
Nasao sam, problem je bio sto si ti post naslovio sa Rar Movie Player, a ja sa 
Dziobas Rar Player. I iskreno sam iznenadjen da je bilo tako malo replika na njega. Doduse, i ti si ga "skrto" prikazao, a sto se virusa tice,  moji Spaywer Doctor whit Antivirus i MalwareBytes Anti-Malware imaju najlepse misljenje o njemu. A neznam bi li neko nesto proglasio za freeware a da je nepouzdano, mislim mozda se i varam, ima dosta samoubica, ali ovi ne deluju tako. A tu je i forum za Dziobas, te bas ima mnogo tih samoubica ako se pitaju NOD i Kaspersky. Mislim da je steta da ovaj programcic prodje ovako ovde kod nas na Forumu; sto se mene tice, mogla bi oba posta da se spoje u jedan, ti ga potpisi jer jeste tvoj, ili malo edit-uj svoj, a ovo ce se lako obrisati. Neznam jesi li ga koristio, no on je mnogo kompleksniji no sto na prvi pogled izgleda, ono malo sto sam cackao za pocetak stvarno obecava. I nikako da smetnem s uma njegovo poredjenje sa SW kad su titlovi u pitanju. Mozda ga to poznajes bolje, te daj malo prstima na volju, ovako kao ja...

Ažurirao suadnovic - 21.Veljaca/Feb.2009 u 01:50
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2009 u 01:14
Ma ne, sto se meme tice super i ako je dupliran!
E sad ako darije smatra da bi trebalo da se brise ok.
Nije mi to bila namera.. mislim da to vrlo dobro znas,
sto se mene tice ne treba ga brisati jer si ga i sa screenshot-om
objasnio,
a .001 rar nema teorije da pusti niti kada e u jednom raru opet rar arhiva, kapiras me nadam se,
e, znaci iskljucivo ako je samo .avi fajl u prvom raru,
eto toliko,
i da uvek je bolja opcija "Streaming from unrar..."
Ako nece prvi put, drugi put uspeva 1000%

Na vrh
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2009 u 01:17
Pa to se i trazilo, ovo je forum o filmovima i oko njih, sa raspakivanjem drugih tipova arhiva nemam problema. Sve moje nedoumice odnosile su se prevashodno na avi klipove, a ovaj je izgleda flit za to.
A nema potrebe da "davimo" darija onime sto mislim da nas dvoje mozemo da zavrsimo. Dakle da ponovim, post je tvoj, edituj ga a odavde mozes preneti tamo sve sto mislis da treba, a na kraju cemo zamoliti darija samo da obrise ovaj tread. I trebao bi da to uradis ako mene pitas, jer je verzija koju si tamo postao alfa verzija, a ona sa mog linka valjda zadnja.
Cisto kao suza.

Ažurirao suadnovic - 21.Veljaca/Feb.2009 u 01:25
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2009 u 01:20
Ma bre opet ti, zaboravi moj post,
neka stoji ovaj ako sam slobodan da to kazem,
uzivaj braco,
sve u redu breee covek, opustencija!

Na vrh
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2009 u 01:33
Ipak treba da se uradi to, jer ako sad pogledas ovo u tread-u, neko ce nas pitati znamo li cemu sluze PM. I bice 100% u pravu. Udri, to ti je 5-10 min posla, a ovo svakako treba obrisati, necu da spamujem! A nadam se da se slazes da tvom postu treba update i onako, zbog alfa verzije.

Ažurirao suadnovic - 21.Veljaca/Feb.2009 u 01:49
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2009 u 03:57
Prebacio glavne postove N.B.G.-jeve teme ovde....
Na vrh
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2009 u 06:24
A evo i neprijatnog iznenadjenja, skinuo sam film Cromwell(1970), i odbija da pusti prvi deo. A duznost mi je i da skrenem paznju da mi je Spawer Doctor poceo izbacivati upozorenja o nekom poljskom sajtu posle stratovanja, te mozda one opomene i nisu bile bez veze. Ostaje da se stvar proveri do kraja.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.