Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - PRODIGY - novi album
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

PRODIGY - novi album

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ja&naspar View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ja&naspar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: PRODIGY - novi album
    Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2009 u 18:48
bok,ekipa! jel neko cuo novi album grupe 'prodigy'? nije jos izasao al ga ima na torrentima za skinut.. meni je odlican,decki rokaju kao i 1994! hehehehehe!!! poslusajte obavezno..
i da, ak neko ima karte za Bec 8.3. a da mu ne trebaju nek mi se javi na PM
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2009 u 18:50
Bas me zanima kako zvuce, u Zagrebu je prosle godine bilo divlje na koncertu
Na vrh
goldbergx View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj goldbergx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2009 u 18:21
prodigy je lud
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2009 u 18:59
ja sam cula jednu stvar i iskreno zvuci vrhunski...jedva cekam mada moram da nadjem..bila je tada samo jedna stvar da malo zagolica maštu pa sad ide jeca u poteru...smile83
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2009 u 20:52
Pa slusam taj album zadnja dva dana i recimo da je sve to lepo, ali je ono sto su nekad radili neponovljivo. I da se do kraja zivota trude i da naprave jos 150 pesama sumnjam da ce to biti blizu starih i sjajnih stvari. Nadam se da gresim. Mozda mi je od ovih recimo Warriors Dance privukla paznju
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
ja&naspar View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ja&naspar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2009 u 16:39
istina,neće se nikad moć skinut onaj stari underground rave sound al tad su ipak bili mlađi,bilo je takvo doba..ono,kad te napljuganog spuca inspiracija :) novi album mi je i dalje odličan jer me u nekim segmentima totalno podsjeca na mladu mladost kad sam ih i počeo slušat..pa mi je kao nostalgija,al kaj je je,rokaju oni i dalje.. drago mi je da vas ima kojima također paše
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2009 u 11:08
Originalno postovano od strane goldbergx goldbergx piše:

prodigy je lud

LOL
Na vrh
blizard View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blizard Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2009 u 21:50
kako koja stvar al ukupni dojam mi nije neštoi extra!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.