Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - "Zlatna Malina" 2009.
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

"Zlatna Malina" 2009.

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: "Zlatna Malina" 2009.
    Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2009 u 16:22
Upravo su objavljene nominacije za Zlatnu malinu. Za one koji ne znaju, Zlatna malina je starija sestra nagrade Zlatna šljiva i dodeljuje se za najgora filmska ostvarenja u prošloj godini.

Ova nagrada će se po 29. put dodeliti 21. februara u Barnsdall Gallery Theatre u Holivudu.

Svetska ekonomska kriza nije pogodila samo ekonomiju SAD-a već i filmsku industriju. Filmovi nikada nisu bili gori. Od 573 filma koji su snimljeni prošle godine, bilo je teško izabrati one najgore. To mu dođe nešto kao u Srbiji gde je teško biti najgori jer je konkurencija velika.

Ipak su se izdvojili neki favoriti kao što su Paris Hilton, Majk Majers, Uve Bol, Happening i Disaster movie...

Nagrada za najgori film:

1. Disaster Movie and Meet The Spartans (Two Movies - One Berry Badly Beaten Dead Horse of a Concept!) Lionsgate,
   2. The Happening,
   3. The Hottie and The Nottie
   4. In The Name of The King: A Dungeon Siege Tale
   5. The Love Guru

Nagrada za najgoreg glumca:

1. Larry the Cable Guy WITLESS PROTECTION
   2. Eddie Murphy MEET DAVE
   3. Mike Myers THE LOVE GURU
   4. Al Pacino 88 MINUTES and RIGHTEOUS KILL
   5. Mark Wahlberg THE HAPPENING and MAX PAYNE

Nagrada za najgou glumicu:

1. Jessica Alba THE EYE and THE LOVE GURU
   2. The Cast of THE WOMEN (Annette Bening, Eva Mendes, Debra Messing, Jada Pinkett-Smith and Meg Ryan)
   3. Cameron Diaz WHAT HAPPENS IN VEGAS
   4. Paris Hilton THE HOTTIE AND THE NOTTIE
   5. Kate Hudson FOOLS' GOLD and MY BEST FRIEND'S GIRL

Nagrada za najgoru sporednu mušku ulogu:

1. Uwe Boll (as Himself) Uwe Boll's POSTAL
   2. Pierce Brosnan MAMMA MIA!
   3. Ben Kingsley THE LOVE GURU, WAR, INC. and THE WACKNESS
   4. Burt Reynolds DEAL and IN THE NAME OF THE KING: A DUNGEON SIEGE TALE
   5. Verne Troyer THE LOVE GURU and Uwe Boll's POSTAL

Nagrada za najgoru sporednu žensku ulogu:

1. Carmen Electra DISASTER MOVIE and MEET THE SPARTANS
   2. Paris Hilton REPO: THE GENETIC OPERA
   3. Kim Kardashian DISASTER MOVIE
   4. Jenny McCarthy WITLESS PROTECTION
   5. Leelee Sobieski 88 MINUTES and IN THE NAME OF THE KING

Nagrada za najgori  Remake, obradu ili nastavak:

1. The Day The Earth Blowed Up Real Good
   2. Disaster Movie and Meet The Spartans
   3. Indiana Jones and The Kingdom of The Crystal Skull
   4. Speed Racer
   5. Star Wars: The Clone Wars

Nagrada za najgoru režiju:

1. Uwe Boll 1968: Tunnel Rats, In The Name Of The King and Postal
   2. Jason Friedberg & Aaron Seltzer DISASTER MOVIE and MEET THE SPARTANS
   3. Tom Putnam THE HOTTIE AND THE NOTTIE
   4. Marco Schnabel THE LOVE GURU
   5. M. Night Shyamalan THE HAPPENING

Nagrada za najgori scenario:

1. Disaster Movie and Meet The Spartans Both Written By Jason Friedberg & Aaron Seltzer
   2. The Happening Written By M. Night Shyamalan
   3. The Hottie And The Nottie Written By Heidi Ferrer
   4. In The Name Of The King: A Dungeon Siege Tale Screenplay By Doug Taylor
   5. The Love Guru Written By Mike Myers & Graham Gordy

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2009 u 16:24
Ovo sam morao posebno da istaknem:

Citiraj Nagrada za najgoru glumicu:

2. The Cast of THE WOMEN (Annette Bening, Eva Mendes, Debra Messing, Jada Pinkett-Smith and Meg Ryan)

Na vrh
Lucky_Mkd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lucky_Mkd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2009 u 17:26
Nagrada za najgori film:

1. Disaster Movie and Meet The Spartans (Two Movies - One Berry Badly Beaten Dead Horse of a Concept!) Lionsgate,
Ova mora da budi
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2009 u 18:13
Manje više je sve OK, ali se ne slažem sa nominacijom za "The Happening", Al Pacino-a...
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2009 u 18:59
Bogami ima ovde ok. i uloga a i filmova,
darije je naveo neke..
ali mislim:
Nagrada za najgou glumicu:
1. Jessica Alba THE EYE
Nagrada za najgoreg glumca:
4. Al Pacino 88 MINUTES and RIGHTEOUS KILL
5. Mark Wahlberg THE HAPPENING and MAX PAYNE
Ovo su po meni malo OUT nominacije,
Inace na brzinu sam pregledao..
mislim bar po meni:
Jessica Alba THE EYE 10/10
u svakom pogledu..
Ok. bila klinka ali da se ne lazemo sve bolja i bolja gluma,
e sada to sto dobija neke uloge za OUT filmove ili ih prihvata, bira, to ne znam..
ali THE EYE nemoj da mi diraju    

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2009 u 19:11
Kao što vidim, ima tu filmova na koje sam se osvrnuo u "Dnevniku gledanja filmova". Vidim da sam neke i neopravdano poštedio. Sve u svemu, slažem se sa otprilike 80% nominacija. Kad se samo sjetim patnje sa "The Women"... LOL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2009 u 20:56
To ti pričam... Ali poenta što su novimovali "The Cast of THE WOMEN" - znači pogodili su "k'o prstom u .... oko"
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2009 u 21:31
Sve koji su sudjelovali u izradi tog filma treba kazniti barem uvjetno. Takve se stvari ne smiju ponoviti. LOL
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2009 u 21:38
Ma da, a ne znam sta je toj "Eva Mendes"
mislim sad The Spirit isto razocarao,
ybt. bolje da bude manekenka ako vec i to nije..

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2009 u 22:12
Al Pacino!?!?!?!?!?   

Mislim...... AL PACINO?!?!?!?!?!?!!?!?!

Ubiti onog ko je predložio! Spaliti dokumenta o rođenju, uništiti tragove postojanja!!!

AL PACINO?!?!?!?!??!?!?!?

Na vrh
kanda View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kanda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2009 u 16:56
The Happening nema što tu raditi. Film ima mana, ali je u cjelini dobar. Ne kužim zašto ga toliko pljuvaju.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2009 u 17:01
Zato što su stoka seljačka, eto zašto. Svako ko je radio nominacije za "Malinu" je kreten. Dobro, slažem se za "Women" ili kako se već zove (zaboravio sam nakon ispiranja mozga ), ali ovo sa Pacinom je strašno. Mislim, brate...

PACINO?!?!?!??!?!!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2009 u 22:36
Mada... Al je jedan od mojih omiljenih glumaca... Možda ovi "nominatori" kontaju da su ova dva njegova filma daaaaaaaaaaaaaaalekooooooooooooooooooooo ispod minimuma njegovih mogućnosti, sa čim se i ja slažem, i siguran sam da je radio ove filmove zbog "keša"... No dobro...
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2009 u 22:50
Brate, sve to jeste, ali.....

PACINO!?!?!?!

Samo ime je veličina, je**m dva loša filma zbog kojih on dospeva na ovu listu. Pocrkali dabogda!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2009 u 00:27
A ja im sanduke zakivao...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2009 u 14:51
Kako to obično i biva uoči nagrade Oskar, dodeljuju se i Zlatne maline:
Majk Majers (Mike Myers) i Paris Hilton dobitnici su po tri Zlatne maline.

Majers, kanadski komičar poznat po filmovima "Ostin Pauers" dobio je Zlatne maline za najgori film za "The Love Guru", za najgoreg glumca i za najgori scenario, javile su agencije.

Fondacija Zlatne maline, koja je imena nagrađenih saopštila u subotu, nije zaobišla ni "doprinos" bogate naslednice i starlete Paris Hilton istoriji sedme umetnosti.

Paris Hilton je proglašena za najgoru glumicu i deo najgoreg glumačkog para za film "The Hottie and the Nottie", kao i najgoru epizodu u horor fantaziji "Repo! The Genetic Opera".

Nekadašnji Džejms Bond (James), Irac Pirs Brosnan (Pierce) dobio je Zlatnu malinu za epizodnu ulogu sa pevanjem u mjuziklu "Mamma Mia!", koji je bio veliki prošlogodišnji hit.

Još jedan hit iz 2008. nije bio pošteđen: "Indijana Džons i kraljevstvo kristalne lobanje", četvrti film Stivene Spilberga (Steven Spilebreg) iz serijala o neustrašivom arheologu, dobio je Zlatnu malinu u kategoriji najgori nastavak, prednastavak ili rimejk.

Nemački režiser Uve Bol (Uwe Boll) ne samo da je dobio Zlatnu malinu kao najgori reditelj, za tri filma koja je imao u prošloj godini, ("Tunnel Rats", "In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale" i "Postal"), već je dobio i "trofej" za celokupnu karijeru.

Fondacija Zlatna malina, koja "nagrade" dodeljuje od 1980, ima 657 članova iz SAD i još 19 zemalja. Priznanja se sastoje od lažne maline veličine loptice za golf, postavljene na kalem filma Super 8, sve obojeno zlatno-žutom bojom, vrednosti 4,97 dolara.

Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2009 u 15:35
Imam dojavu da će se uskoro Zlatna malina za žensku ulogu preimenovati u "Paris Hilton Award". LOL

Što se gospodina Bolla tiče, imao sam nesreću pogledati "Tunnel Rats" i, ako je suditi po tom filmu, što se njega tiče, mogu samo reći - zasluženo.
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2009 u 18:25
Boll zasluzeno??? Sta ti je ja bih izdejstvovao ZAKON da ne bi smeo vise da snimi film u svom zivotu!!!
Vladika
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2009 u 18:26
Bila je neka peticija za zabranu njegovog rada... sećam se...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,191 sekundi.