| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Karate Kid - Remake |
Odgovori
|
| Korisnik | |
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72113 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Karate Kid - RemakeObjavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2009 u 08:15 |
|
U remakeu Karate Kida Jackie Chan kao učitelj Miyagi
Glumac Jackie Chan u pregovorima je za ulogu u remakeu filma Karate Kid snimljenog 1984. godine. Chanu će navodno pripasti uloga učitelja borilačkih vještina gospodina Miyagija, a navodno je ulogu dječaka dobio Jaden Smith, sin Willa Smitha. Kao i u originalnom Karate Kidu, film će pričati priču o dječaku kojeg zlostavljaju drugi dječaci što ga navodi da se nauči sam boriti za sebe, naravno uz Miyagijevu pomoć. Snimanje filma počet će sljedeće godine u Pekingu. Karate Kid doživio je nekoliko nastavka, a ulogu Miyagija u tri filma odglumio je Ralph Macchio. Karate Kid 1994. bila je djevojčica koju je utjelovila današnja oskarovka Hillary Swank. Izvor: Večernji list |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2009 u 12:49 |
|
NE! NE NE NE NE NE NE NE NE NE!!! Zašto moraju da upropaste svaki film, tupavim rimejkom? Ne mogu da verujem. Glupe morončine, i je*eni Jackie!!!
P.S. Mala ispravka, ulogu Mijagija je u četiri nastavka igrao Noriyuki "Pat" Moritta, a ulogu Daniel "Sana" u tri nasttavka Ralph Maccio. |
|
|
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72113 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2009 u 17:35 |
|
Točno, krivo su napisali. Ako će J.Chan biti učitelj, jao si ga učeniku, tko god da bude bio. Moj glas za učenika ide Chrisu Tuckeru.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
m..robby
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 01.Listopad/Oct.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 31 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2009 u 16:51 |
|
Moze biti zanimljivo..ja licno volim izmene. Nije monotono
|
|
![]() |
|
Kayser Soze
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 27.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 147 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2009 u 16:37 |
|
jedan od onih filmova uz koje sam odrastao . . i danas mi je zao recimo ovih sadasnjih generacija koje nisu uzivale u takvim filmovima . .recimo vidim svoga brata sad ce 18 godina naravno nejmu ne pretstavljaju ovakvi filmovi nista kao ni rambo kao ni umri muski americki nindja . .pa i karate kid policijske akademije i ostalo . . ovo je smao na prvu kaj se kaze loptu .. inace da razmislim malo pšopis bi bio jakooo dugacak . .
cemu upropastavati nesto ovakvo . . osobno ja recimo danas ovaj film nikadane bi pogledao . . niti ga zelim pogledati jer se bojim da bi mi unistio sve ono sto mi je nekada predstavljao . . protiv sam svih tih rimejkova . .hollywood i filmska industrija je u velikoj stvaralackoj krizi . . i sad vise ne znaju kaj bi radili pa rada rimejkove . . |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |