Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Windows Xp Sp3 language (pomagajte)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Windows Xp Sp3 language (pomagajte)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
slobadaca View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slobadaca Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Windows Xp Sp3 language (pomagajte)
    Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2009 u 17:15
Instalirao sam Xp Sp3 za koji je pisao da je nedodirnut, medjutim, problem je poceo kad sam isao da instaliram nasa slova koja koristim u Notepad. Kad odem na CONTROL PANEL --> REGIONAL AND LANGUAGE OPTIONS --> LANGUAGES --> DETAILS --> ADD ne mogu da instaliram serbian latin, takodje ako odem na CONTROL PANEL --> REGIONAL AND LANGUAGE OPTIONS --> ADVANCED --> LANGUAGE FOR NON-UNICODE PROGRAMS isto ne mogu da ubacim srpski niti bilo koji jezik. Prijavljuje mi "Setup was unable to install the chosen locale. Please contact your system Administrator."
Ima li neko neku ideju kako da instaliram da mi windows radi normalno, neke dodatke ili slicno?

Hvala unapred!
Na vrh
alma84 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alma84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2009 u 18:35
google..
serbian language pack for wind..
tako nesto..
muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D
Na vrh
slobadaca View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slobadaca Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2009 u 21:40
jesam, milion puta, ali uvek zavrsim na serbian pack za interfejs :(
Na vrh
alma84 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alma84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2009 u 13:27
inace ekipa se puno zali na sp3..ne mogu instalirati neke programe..ili iz izbrisati iz cp-a ili uninstalirati..

eh upravo vidjela da sam s tim problemom nasla rijesenje sa crospell..
pokusaj..
Na vrh
slobadaca View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slobadaca Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2009 u 21:51
hvala
Na vrh
alma84 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alma84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2009 u 23:53
nema na cemu..
jel bar uspjelo?..
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2009 u 00:15
zavisi koji sp3, ja skinuo jedan sa torente, i cepa ko lud, sve radi perfektno. imam i makedonsku kirilicu, i srpsku latinicu i cirilicu.... i jedan savet druze, najbolje je prevode da sredjujes u SWorkshop, samo na tastaturu pritisni alt i left shift, i dobices srpsku latinicu i kucaj slobodno šđčćž...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.