| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
rezanje diskova na laptop-u |
Odgovori
|
| Korisnik | |
panmarko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Uploader
Pridružen: 04.Prosinac/Dec.2007 Lokacija: srbija do tokia Status: Offline Points: 390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: rezanje diskova na laptop-uObjavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2009 u 17:20 |
|
evo ovako pitanje sa sve strucnjake kad rezem disk na obicnom compu treba mu za dvd disk 7-8minuuta,a na laptopu 13-15 u cem je fora i kako da postignem vecu brzinu rezanje ,sta konkretno treba uraditi svi drajveri su instalirani laptop je msi
|
|
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2009 u 17:51 |
|
ne kontams ebaš u laptopove, ali da li si g auključio u struju kad režeš?
Jesi li proverio DMA/PIO Mode? U Device Manager-u imaš IDE/ATA... controllers. Nađi primarne i sekundarne i idi desni klik pa properties. U advanced settings proveri da li svuda stoji DMA mode... |
|
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2009 u 17:59 |
|
brate, i ja sam imao takav problem, pustio sam na pc da rezem filmove paralelno i na laptop jedan film. Dok je na laptop jednog drugara(drug ili kako ga vi kazete) rezao jedan film, proslo je sat vreme i koji minut, a za to vreme sam na pc, rezao preko 5 filma dvd.... Ali nismo nasli resenje, jbg..
Ažurirao icemaher - 27.Sijecanj/Jan.2009 u 17:59 |
|
![]() |
|
panmarko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 04.Prosinac/Dec.2007 Lokacija: srbija do tokia Status: Offline Points: 390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2009 u 21:43 |
|
e darije sve sam podesio sve stoji na dma i opet reze sporo ajde reko da nije do diska al isto koji god stavis sad cu da pitam ove na pakom stranici pa cu vidim sta kazu ,hvala i pozz
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |