Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - anime > Anime
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Plava Princeza (Bosco Adventure)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Plava Princeza (Bosco Adventure)

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
joya View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Plava Princeza (Bosco Adventure)
    Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2008 u 14:10
Sjeca li se neko ovoga evo i domaceg covera.
Emitovalo se 1991, sinhronizaciju odradila Televizija Novi Sad.

Likovi: Plavka, Zapko, Gorko, Kukuljas...

I ovo je za mene najbolji i najtuzniji anime.
Ako neko zeli da se prisjeti ovoga mogu mu dati linkove za sve ovo sinhronizovano dvdrip

Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
cailleachaeryn View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cailleachaeryn Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2008 u 21:04
OMG! Ne mogu vjerovat! Bas sam drugarici pricala o tome prije neki dan, a na netu samo neke ruske sinhronizacije.
Bila bih ti neizmjerno zahvalna za te linkove! Big smile
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2008 u 11:42
poslao sam ti linkove i za evokse isto dvdrip s nasom sinhronizacijom TVNS (televizija Novi Sad) i javi mi ili ovdje u temi ili na PM da je sve u redu

evo ti ih i ovdje

http://crtacidownload.info/download/index.php?dir=plava%20princeza%20tvns%20dvd%20rip/

fin pozdrav!!!

Ažurirao joya - 31.Kolovoz/Aug.2008 u 12:34
Na vrh
hoshi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hoshi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2008 u 14:48
Nema vise ovog download dela..Ja mislim vec par meseci.Dobiili su crtaci opomenu za pirateriju.
Da li ima na rapidshareu nesto ne znam,ali ja imam celu seriju pa ako nekome treba rado cu narezati.
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2008 u 18:18
Hoshi i ja imam kompletnu seriju, i cak je necro dobio moje dvije sinhronizacije i odradio, a ako se ne varam i ti si sa crtaci.info foruma.
Pa ako jesi dobrodosla.
Na vrh
hoshi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hoshi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2008 u 18:29
Jesam,ja sam moderator tamo :) Hvala :)
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2008 u 11:57
Originalno postovano od strane hoshi hoshi piše:

Jesam,ja sam moderator tamo :) Hvala :)

smile79
LOL

LOL
Na vrh
BlueBane View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BlueBane Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2009 u 00:16
Molim Vas, upravo sam procitao i iznenadio sam se sto imate kompletne serije Plava princeza i Evoks sinhronizovano na srpski. Ja imam EVOKSe obe sezone ali nazalost samo na engleskom. Kako bih mogao da dodjem do ovih serija? Unapred hvala!
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2009 u 22:04
Evoksi nisu srpska nego bosanska sinhronizacija koju je odradila TVSA (televizija sarajevo) nadam se da na to misliš!

A sve imaš na forumu za crtace

Ažurirao joya - 26.Sijecanj/Jan.2009 u 01:15
Na vrh
hoshi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hoshi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2009 u 22:10
Nisam htela da reklamiram forum..poslala sam mu pm...
A mislim da je radio TVNS sad ne znam da li su preuzeli sinhronizaciju ili ne....
EDIT:Potvrdjujem da je na crtaci.info TVNS sinhronizacija :)

Ažurirao hoshi - 25.Sijecanj/Jan.2009 u 22:15
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2009 u 01:16
Evokse je radila televizija sarajevo
Plavu princezu i roboteka TVNS televizija novi sad
Kornjace i transformerse RTB radio televizija beograd

Sve je tačno 100% jer sam ja poslao momcima koji su radili par sinhronizacija itd.
Na vrh
hoshi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hoshi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2009 u 18:53
Ja sam mislila na Plavu Princezu...Hmmmm sto se Evoksa tice,bila je sinhronizovana verzija na doticnom forumu...Valjda je jos uvek tamo...
Na vrh
gizmo23 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gizmo23 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2009 u 01:53
THX alot how I can downlood this?
Na vrh
gojkok View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gojkok Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2009 u 12:27
Na vrh
BumblebeeGaga View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BumblebeeGaga Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2009 u 11:02
Zakon!
Na vrh
Murcielago_SV View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Murcielago_SV Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2010 u 23:10
Originalno postovano od strane joya joya piše:

Sjeca li se neko ovoga evo i domaceg covera.
Emitovalo se 1991, sinhronizaciju odradila Televizija Novi Sad.

Likovi: Plavka, Zapko, Gorko, Kukuljas...

I ovo je za mene najbolji i najtuzniji anime.
Ako neko zeli da se prisjeti ovoga mogu mu dati linkove za sve ovo sinhronizovano dvdrip

Da li bi mi mogao poslati link za plavu princezu sa sinhronizacijom, ja sam to k'o dijete gledo al nikad nisam izgledo do kraja, a sad ne mogu da nadjem preko 14+ epizode da su sinhronizovane. hvala :)
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2010 u 17:54
Stara nasa sinhronizacija je sjajno odradila ovaj crtac,skinuo sam sve sa odlicnog crtaci.info foruma...secam se crtaca kao juce,posebno kraj
Na vrh
Murcielago_SV View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Murcielago_SV Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2010 u 23:59
A da li znas tacan link da mi posaljes da skinem od 14-te epizode pa nadalje da je sinhronizovano, jer ne mogu da nadjem na crtaci.info???
Na vrh
BoLeBo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BoLeBo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2010 u 16:45
Molim vas da li biste nekako mogli da mi posaljete seriju Plava princeza.. Omiljena mi je i JAKO zelim da je imam... Hvala unapred. Moj mail je bosko.perovic@yahoo.com tamo me mozete kontaktirati isto. hvala unapred
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 18:30
Originalno postovano od strane Murcielago_SV Murcielago_SV piše:

A da li znas tacan link da mi posaljes da skinem od 14-te epizode pa nadalje da je sinhronizovano, jer ne mogu da nadjem na crtaci.info???

I dalje od 14-te neces naci,jeste bilo sinhronizovano sve epizode na nacionalnim televizijama,davalo se na RTS-u i Novi Sad Plus-u ali posle 1999-te i bombardovanja mnogi sinhronizovani crtaci su nestali tako i Plava Princeza...a ovih 14 epizoda su VHS ripovi iz raznoraznih video klubova i kolekcija
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,195 sekundi.