Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - anime > Anime
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Saber rider and star sheriffs
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Saber rider and star sheriffs

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
hoshi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hoshi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Saber rider and star sheriffs
    Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2008 u 17:15
Kod nas poznatije kao Sablja i Zvezdani serifi..Jedan od najpoznatijih crtaca koji se kod nas prikazivao 80-ih.Futuristicki western..Sjajna muzika,crtez je odlican cak i za danasnje pojmove :) Preporuka svim anime fanovima :)

http://www.youtube.com/watch?v=YXtQTzJKikg
Na vrh
BlueBane View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BlueBane Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2009 u 00:10
Prava legenda! ^^
ko ima ovaj
crtani neka mi se javi
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2009 u 00:14
Joj sjecam se toga! Fenomenalan crtani!
Ima li to netko?Confused

Joj kako su se prije dobri crtani pustali na tv-u, e kada bi barem od svih njih davali reprize...

Can you feel a thunder inside!!!
Saber Rider

Ažurirao Buki-Fiume - 25.Sijecanj/Jan.2009 u 00:51
Na vrh
Blank View Drop Down
Translator
Translator

Onryō

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blank Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2009 u 00:38
Kako se zvase onaj crtac (prikazivao se kod nas ko zna kad) gde se neki raznobojni power rangers lookalikes vozikaju u za'ebatim masinama, tipa "Zvezdana vrana", i stite neku princezu...secam se da su jednog zvali Krmko, a drugi je bio po prirodi bitanga, al' su mu zakacili neku ogrlicu pomocu koje su ga kontrolisali? Taj mi je bio najjaci lik, navijao sam da otkine ogrlicu i pokolje skotove!LOLLOL
(Znam da nije tema, ali su slicni crtani, i bas sam ga voleo kad sam bio maji.smile45)
...rot and assimilate...
Na vrh
Uldan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Uldan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2009 u 19:22
Fala za info Hosi...Poceo sam da ga sikdam Smile
Na vrh
hoshi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hoshi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2009 u 00:33
@ULdan-Nema na cemu :)
Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledajuci, gledajuci bez daha.”
Na vrh
Bizarre_999 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bizarre_999 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2009 u 00:51

Moj omiljeni..naravno poslije

i

Wink

Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2009 u 12:47
Ja toga imam na kasetama i na sajtu za crtace smo to sve kompletirali!
Nalijepili zvuk sa kaseta na dvdripove!

Okačim vam i par DVD Covera što sam ja pravio za kornjače robotecha evokse transformerse
ali kasnije!

A sablja ima kompletan serijal odrađen ali ne znam ima li okačen na net bio je na jednom
serveru postavljen ali je taj server ugašen!
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2009 u 12:50
Originalno postovano od strane joya joya piše:

Joya, molim te, pošalji mi kada stigneš na pm, ako ima sve sinkronizirano.Wink
Na vrh
Carnivore View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Carnivore Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2009 u 12:30
Originalno postovano od strane Buki Buki piše:

Originalno postovano od strane joya joya piše:

Joya, molim te, pošalji mi kada stigneš na pm, ako ima sve sinkronizirano.Wink

Imam ja sve na DVDima u jako visokoj kvaliteti, odlican crtic :) Tko zeli nek se javi na PM za prodaju ili razmjenu tnx :)
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,140 sekundi.