Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cao svima...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Cao svima...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Darkmajestic616 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darkmajestic616 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Cao svima...
    Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2009 u 15:17

Cao ljudi, posetio sam ovu stranicu ,i mogu reci da je bas extra. Resio sam da se registrujem. Mogu da budem od pomoci ovde :) Mogu da prevodim, engleski mi je na veoma dobrom nivou. Ako vam nesto zatreba..posaljite PM ili postavite temu na forumu.
Trenutno prevodim "Achmed the dead Terrorist Christmas Special"
Ako neko zna sta je ovo :)

Ažurirao Darkmajestic616 - 18.Sijecanj/Jan.2009 u 19:58
[IMG]http://img172.imageshack.us/img172/5927/stopthespamvj6fb0.jpg">
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2009 u 15:21
Stigao si na pravo mjesto. Takvi se ovdje traže, a ni lovica nije loša. smile116
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darkmajestic616 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2009 u 15:29
Cekaj....ovde dobijas pare za titlove?
Pa ja ovo radim za Srbiju!! I za sve zemlje bivse Juge!!
Dosao sam da pomognem...a ne da pljackam tako sto cu prodaviti titlove :D
Mislim..ako je pravilo da placate..onda dobro..al ja bih postavljao titlove bezplatno. :DD
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2009 u 16:10
Ma kolega se šali, brate, svi radimo ovo dobrovoljno, pomagamo jedan drugome, samo ti nastavi da prevodiš i neka nas ima što više!!!! Živeo!!!

Usput da ti kažem da za svaki prevod koji planiraš da uradiš, postoji tema:
Titlovi koji će uskoro pojaviti - opšta
Tamo možeš da napišeš koji film/seriju prevodiš, i tako će znati svi oni koji prevode da ne bi bilo dupli posao....

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2009 u 16:13
Dobrodošao na sajt...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darkmajestic616 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2009 u 16:15
Hahaha...bas mi je bilo cudno kad je pomenuo kes. Al ionako i ovako ja cu prevoditi za dzabe.
Dobro, razumem..titl koji cu uraditi treba da saopstim u onom topiku koji si postavio..
Hvala na dobrodoslici :)

Ažurirao Darkmajestic616 - 15.Sijecanj/Jan.2009 u 16:16
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2009 u 17:13
dobrodošao
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darkmajestic616 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2009 u 18:26
Hvala :D
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2009 u 18:49
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Ma kolega se šali, brate, svi radimo ovo dobrovoljno, pomagamo jedan drugome, samo ti nastavi da prevodiš i neka nas ima što više!!!! Živeo!!!

Ice, zar ti Darije još nije platio za prošlomjesečne titlove? Ne mogu vjerovati. U ugovoru koji sam ja sklopio sa ovim sajtom fino piše da mi moraju podmiriti sva dugovanja do 5. u mjesecu. LOL LOL LOL
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2009 u 22:55
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Ice, zar ti Darije još nije platio za prošlomjesečne titlove? Ne mogu vjerovati. U ugovoru koji sam ja sklopio sa ovim sajtom fino piše da mi moraju podmiriti sva dugovanja do 5. u mjesecu. LOL LOL LOL
Aha, epa darije, druze, od mene imas jedan zuti kartonLOL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2009 u 00:46
Nemojte ljudi ko boga vas molim...Zatvorili mi Rusi gas, pa moram da potkupljujem Mađare... Nemam ni cvonjka, a žena , deca...
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2009 u 01:38
Lažeš Ozrene, krvavi ti zubi!

Darkmajestic616
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darkmajestic616 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2009 u 01:50
Hvala, hvala... :)
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.